Jag, en satanist?

Jag är visserligen inte troende eller på annat sätt religiös, därmed inte heller satanist. Gjorde ett lite fånigt test och fick resultatet -270 poäng och detta svar var vad jag fick:

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Jag kan inte annat än skratta. Jag, en satanist?


Mina nyförvärv som orsakar ångest

Kolla in vad jag beställt, bland annat. Ett stycke randig tunika och ett par svarta jeans...


Min tunikaMina svarta jeans

Uttråkad och febrig ung kvinna

Att ha feber och ligga hemma är tråkigt. Hur matt i kroppen jag än är så känns det tråkigt. Detta har resulterat i att jag beställt kläder, så nu har jag ångest för det också. Aldrig får man vara nöjd... Kan meddela att min syster har tagit sig iväg till Thailand och nu får jag inte se henne på fyra månader. I övrigt försökte jag packa ner lite böcker inför flytten men blev andfådd bara jag lyfte tre pocketböcker, så jag gav upp. Ingen nytta alls gör jag idag. Dumma feber!

Sådana fåniga frågor igen för att tiden ska gå

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"avlägsnat sig från vad som anses vara normalt. "Patologisk" betyder"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En kaffekopp med kallt innehåll

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Big Cat Diary på Animal Planet

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Halv fem, tippar jag på

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Min gamla dators trasiga fläkt, Discovery Science

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår kväll var jag och sade adjö till min syster och bjöds på mat

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bloggar

8. Vad har du på dig?
En turkos långärmad tröja, ett par gamla mjukisbyxor som tillhörde mitt ex

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Det var någon slags feberyra om att jag skulle sysselsätta 200 barn, väldigt diffust och hallucinogent

10. När skrattade du senast?
Förut idag när jag kikade på ett klipp på Youtube

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter, en bonad, ett kort, en ljusstake, tre tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja, på Animal Planet såg jag mycket konstigt, plus att jag såg mig själv i spegeln av misstag

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Lite kul är det allt...

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Nurse Betty, igår

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En lägenhet till mig och en till mamma, en fetstor TV, hemmabioanläggning, en ny mobil, flytthjälp, flyttstäd, kläder i mängder, skor, väskor.. ja... hur mycket som helst vill jag ha

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Oj, jag som berättar allt. Eeeh, kommer inte på något

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Förändra idealet för kvinnor och män

18. Tycker du om att dansa?
Absolut, sen om det ser roligt ut det skiter jag i...  

19. George Bush?
Är ett svin

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke har jag ingen aning om. Men flicka skulle jag gärna döpa till Beata

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja verkligen, då gärna i ett varmt och exotiskt land. Eller kanske USA...

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Tror inte på Gud.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Lellelii

Flisan

Beckan

Melker

Igår var jag en manipulerande bitch.

Feberheta drömmar har ockuperat mig inatt och imorse. Har åkt på en rejäl förkylning. IGEN. Frossa, rinnande näsa, värkande huvud och hals. Känner mig allmänt osexig ska jag tillägga... Igår var jag en manipulerande bitch. Lyckades få bort uppsägningstiden på en tjänst som jag är innehavare av med hjälp av falska tårar, påhittade historier och sympatisökande. Men detta sparade 1200 för mig så jag måste anse mig nöjd trots allt. Pojken på kundtjänst verkade glad och nöjd efter att ha kunnat hjälpa mig.

Min syster och hennes väninna som är på väg till Thailand just i detta ögonblick sitter fast i ett flygplan ovanför arlanda. Det börjar bli tight för dem att hinna med flyget från Arlanda till Bangkok. Och här sitter jag och är stressad. What to do?

"Då kommer polisen och tar henne i öronen"

Kvällen har spenderats med en av världens vackraste pojkar, 3,5 år gammal och redan så charmig att det gör ont i magen. Eftersom min bedårande väninna har arbetat och dragit sitt strå till stacken så dök jag in som en slags barnvakt/kramkvinna en kväll. Jag har tittat på Pippi, animerade fiskar och drogliberalisten Dumbo. Legat i soffan med denna härliga kille på min mage, kramats och ätit flingor. Han lyckades även övertala mig om att krypa in i en leksakstunnel, en sådan med tyg runt ståltråd. Jag försökte innan att förklara att min kroppshydda och tunneln inte riktigt stämmer överens, men skam den som ger sig. Sakta ålade jag mig in i tunneln innan jag insåg att jag var fast. Han skrattade gott åt mina försök att ta mig ut innan han hjälpte mig....

Sen var det dags för sängen, efter mycket övertalande, smicker och lirkande. Dock misslyckades uppdraget att få honom att sova. Så fort han började blinka tungt med ögonen så flög han upp och skulle kika efter mamma i fönstret. Tror att det var någon outgrundlig rädsla för att hon inte skulle komma hem. Jag förklarade för honom att mamma skulle komma hem fortare om han låg i sängen och vilade. Då såg han storögt på mig och utbrast: "Neeej, hon får inte komma för fort, då kommer polisen och tar henne i öronen". Ja, se barn... Så härliga och så älskvärda. Jag älskar denna lilla bandit!

Imorgon är det sista kvällen med syrran innan hon lämnar länet, landet och världsdelen. Jag tycker självklart att det känns tungt, men hon kommer tillbaka och hon är inte döende som många i vår närhet verkar tro. Stackars kvinna så måste ta emot telefonsamtal med gråtande släktingar och dylikt. Jag tänker banne mig vara glad för hennes skull, för jag är ändå lite avundsjuk.

Triggers (igångsättare)

Det är otroligt intressant att komma underfund med vilka saker jag "går igång" på. Med "går igång" menar jag inte sexuell upphetsning utan en slags psykisk och fysisk blandning av upphetsning. Vilka är era så kallade Triggers (igångsättare)? Jag har ganska klar bild över en del av mina nu. Häromkvällen hade vi lite mingel med klassen och ledningsgruppen, eftersom jag har ett kontrollbehov har jag såklart full koll på vart i rummet samtliga befinner sig. Då ser jag direkt att en äldre man i min klass sitter ensam vid ett bord och fikar. Min puls ökar, jag känner ansvar för att ta med honom i gemenskapen och jag blir stirrig. Min koncentration på mina egna bordskamrater avtar och jag kan endast se honom. Detta är en av mina starkaste triggers, när någon sitter ensam.

Så, till en infekterad trigger. Allt som har att göra med min föredetta. Inte för att jag vill ha tillbaka honom eller känner kärlek, lust eller annat. Utan just för att det är han, jag vill vara en speciell kvinna för honom i alla tider. Eftersom vi är uppe i ett byte av lägenhet där hans signatur behövs så har vi mailkontakt där jag avslutar varje mail med: Kram Sara, som jag gör till samtliga vänner. Han avslutar dock varje mail med: Mvh, något som får hela min kropp att reagera. Jag får ont i magen, ilskan och hämndaktionerna rusar upp i mitt huvud och jag ser nästan suddigt. Dock tar jag mitt förnuft till fånga och intalar mig själv att detta är inget jag borde reagera på, svarar honom med samma gamla vanliga: Kram Sara. Som en vis vän sa till mig: Ont ska med gott bekämpas!

Den sista trigger jag tar upp idag är min enorma separationsångest. Det är separationernas tid för tillfället och människor som lämnar mig är flera än jag egentligen klarar av. Till att börja med har min älskade vän flyttat 40 mil norrut för att studera. I FEM ÅR! Jag hanterade det hela med att ta lite avstånd innan hon åkte och försökte bagatellisera saken i min egen hjärna. Vilket så klart slutade med en kraschlandning och mängder av tårar för min del.

Så till den mest aktuella separationen, min lillasyster. Hon har beslutat för att ta ett halvår i Asien för att resa runt, uppleva saker och leva livet. Vilket jag absolut förstår och stöttar, jag skulle själv vilja göra detta. Problemet är bara smärtan i magtrakten som dyker upp närhelst jag tänker på att hon åker på onsdag. Även detta har jag hanterat med en aning kyla och avståndstagande, men jag vet inombords att jag kommer att landa i en hög av tårar, snor och hulkande. Hon kommer saknas i vår familj och i mitt liv. Även om jag vet att hon återkommer så är separationsångesten stor. Jag älskar dig, syrran!

Typ: C06 Minglande singlar

Helt ärligt så sitter jag med fingervantar vid datorn för tillfället, det är så kyligt att jag blir matt och skakar som en liten vibrator mest hela tiden. Inatt sov jag med ullstrumpor under mitt duntäcke. Min vanliga temperatur i sovrummet brukar ligga kring 24 grader och inatt var det endast 18, min kropp är i chock.
Har spenderat dagen med att läsa om dubbeldiagnos (psykisk störning och missbruk), planera inför flytt och fixat med min systers utlandsmusik. Har även hunnit med en kaffe på stan med en bångstyrig treåring och en matt mamma.

Sedan var jag tvungen att göra ett test på min adress om vilken livsstilstyp jag är.
Testa själv här!
Enligt detta så är jag:
Typ: C06 Minglande singlar

Utmärkande drag:
  • Unga
  • Ganska välutbildade
  • Singlar
  • Medelinkomsttagare
  • Hyresrätt i medelstor stad
  • Nöjesintresserade
  • Förändringsbenägna individualister

Att jag är ung, singel och nöjesintresserad är rätt självklart för mig. Ganska välutbildad skulle jag inte vilja påstå, inte ännu men förhoppningsvis i framtiden. Medelinkomsttagare är jag INTE, CSN skulle inte kunna skryta med denna bedrift. Men väl en hyresrätt och förändringsbenägen individualist. Ja, får väl anse att det stämmer rätt bra. Sedan kom jag att tänka på dinosauriekvinnan på våningen ovanför som borde få samma svar. Passar nog inte alls på den hemska häxan! I och för sig är inte oddsen befintliga för att hon skulle använda internet och göra testet heller...

Nu ska jag dricka lite kaffe och besöka en vän. Take care...


Flyr från verkligheten med en lista

Eftersom jag har snuskigt mycket att göra med studier och eventuell flytt så flyr jag från verkligheten med denna lista som jag snott av Lellelii... I hopp om att människor ska vara intresserade av mina svar! Orkar ni inte läsa så skit i det. Here we go...

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: På mitt nyckelband finns för tillfället 5 st nycklar, varav 2 st är oidentifierbara. Har ärligt talat ingen aning om vart de går.
Vilken svordom använder du mest: Helt klart använder jag ordet "Balle" allra mest, även i de mest opassande situationer. Jag varvar dock med andra benämningar på den manliga könsorganet.
Äger du en iPod: Nepp, mobilen och mp3-spelaren av gammal modell funkar nog så bra.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: Jag brukar variera mellan 07.01 till 07.23 beroende på hur trött jag är. Skulle jag vara ledig en dag så sover jag tills jag vaknar, vanligtvis efter 12.
Hur många resväskor äger du: Är innehavare av en vansinnigt stor resväska som är införskaffad på en rea någon gång, ingen märkesväska men mycket funktionell.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute: Nej, verkligen inte, jag är rädd om mina fötter och har knappt på mig dessa vidriga fotbeklädnader ens utomlands. Prisa Gud för joggingskorna.
Var köper du dina matvaror ifrån: Ica Supermarket heter det visst nu för tiden även om jag likt äldre människor fortfarande kallar det för Rimi. Snart börjar jag väl benämna Åhléns med namnet Tempo också
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Är nog hellre med på den!
Har några av dina vänner barn: Japp, en av mina bästa vänner har en 3,5-årig prins.
Har någon någonsin kallat dig lat: Absolut. Lathet är den utmärkande benämningen på mig.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu: Jag har just återupptäckt CD-spelaren och har därför en gammal Top Dance-skiva, en ca 4 år gammal bränd Cd med mina dåvarande favoritlåtar och slutligen en nybränd skiva tillverkade av min vän "the DJ" i växlaren.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk: Vanlig, om jag skulle få för mig att äta bullar. Annars hoppar jag över mjölk.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Jag är en hemlighetsmottagare, så ja.
När var senast någon stötte på dig: Det var väl nån alkis på stan för nån vecka sedan.
Vad åt du till middag: Omelett med champinjoner, ägg och tomat + en blodapelsin
Använder du huvtröjor: Ja, efter många år utan så har jag släppt min fåfänga sida och använder dem så mycket jag kan. Dock inte ute på lokal.
Kan du vissla: Jo, förvisso.
Har du någonsin deltagit i en demonstration: Jag hamnade mitt i en demonstration i Göteborg med 40 000 deltagare en gång, det var en upplevelse. Vad vi demonstrerade emot eller för det ska jag låta vara osagt.
Vem var den sista som ringde dig: Ja, det var väl min kära mor.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält: Absolut är det berg-och-dal-bana.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: Det tror jag!
Vilket riktnummer befinner du dig i: 063
Tittade du på tecknat när du var liten: Ja, gjorde inte alla det?
Hur många syskon har du: 3
Är du blyg inför det motsatta könet: Nej, tyvärr. Kanske vore det bättre.
Äger du några band t-shirts: Inga alls
När flög du senast: Det måste ha varit flera år sen för jag kommer inte ens ihåg det.
Hur många stolar står kring ditt köksbord: Tre och en halv. En är nästan demolerad av ålder.
Läser du för skojs skull: Eftersom jag alltid läser så har jag för tillfället 7 st böcker spridda kring min säng. 2 av dem är skönlitterära och handlar om mord och liknande.
Pratar du några andra språk: Engelska och jämtländska.
Diskar du din egen disk: Nej, det gör min diskmaskin Gunde
Har du gråtit offentligt: Ja, senast idag.
Har du en stationär dator eller en laptop: Sitter just nu vid min gamla, sega laptop eftersom jag förstörde min nya två dagar efter inköp, avvaktar en ny från försäkringsbolaget.
Försöker du alltid lära dig nya saker: Mm, är något som gör livet meningsfullt.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Jag är våldsamt sugen på en tatuering till, hade jag bara de extra pengarna så. Piercing? Hm, skulle vara något intimt då...
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten: Nej, finns ingen anledning. Fast det är ju trevligt. Jag är kluven.
Kan du kasta macka: Nej, jag försöker undvika saker som jag är värdelös på.
Har du någonsin varit på Jamaica: Icke
Vad har du med dig in på bion: Snus, Ramlösa Red Citrus
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet: Oj, den som ändå mindes gymnasiet
Gillar du att flyga flygplan: Nej, det är inget jag älskar.
Vilket peronlighetsdrag är ett måste hos en partner: Humor.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: Oja, jag är en sådan specialist på det.
När sov du senast på golvet: Ingen aning, jag föredrar att slockna i soffan
Vilken är din favoritdrink: Hmm, är ingen drinkdrickare men nåt lite syrligt kanske
Gillar du din boende situation: Nej, jag vill ha en egen liten lägenhet, NU!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: 4 kanske... Har aldrig tänkt på det.
Äter du frukost dagligen: Verkligen inte, morgontröttast.
Är dina dagar fullbokade och stressiga: Uppenbarligen inte eftersom jag spenderar tid med att fylla i denna lista.
Vilken är din favoritfrukt: Kiwi
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 25
Tror du på liv på andra planeter: Kanske.
Tror du att Gud är man eller kvinna: Inget
Hur valde dina föräldrar ditt namn: Mamma ville att jag skulle heta Sara, medan min pappa tyckte att Saba var bättre. Tack mamma för din strävan!
Gillar du senap: Nja, inte så värst mycket!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Gratis, så ja, varför inte...
Sover du på sida, mage eller rygg: Växlar mellan sida och rygg. Mage är otänkbart...
Tycker du om att krama folk: Ja, faktiskt har jag lärt mig det.
Skulle du säga att du är trendig: Inte på en fläck faktiskt. Kanske skulle bli om jag var rik och smal.
Äger du en digitalkamera: Absolut, eftersom jag är materialist och teknik-hora
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars: Inte någon.
Tycker du att du är attraktiv: Inte direkt, eventuellt i sovrummet med dunkel belysning
Vad är du allergisk mot: Kondomer. Alltså latex då...
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Varför i herrans namn skulle jag få det? Äta eller ätas!
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat: Oj, ingen aning. Hade pappa fått bestämt hade jag väl hetat OP eller någon annan spritsort.


Jag är förvirrad och orolig just nu...

Idag ska jag kika på en mindre lägenhet. Min trea är för dyr för mig och en billigare lägenhet är ett måste. Men tänk så konstigt det kommer att kännas att minska ytan till mindre än hälften. Med alla mina saker som jag sparar för att "det kan vara bra att ha någon gång". Jag tror att jag måste köra en hänslynslös rensning bland gamla högstadiekläder och veckotidningar från 90-talet, bortse från värdelös nostalgi och bli en hård och kall människa. Nu är det dags!

Jag hoppas att bytet blir av och att det så snart som möjligt är ordnat. Tänk att få luta sig tillbaka med en egen lägenhet, en känsla av ro och kontroll. Just nu verkar det vara ljusår till den dagen, min negativitet gnager i mig och jag bävar för en eventuell hemlöshet och katastrof. Hur ska jag ha råd att flytta är en annan tanke som skaver i hjärna och själ. Det är trots allt en hel del omkostnader med flytt och dylikt, samt hur min tid ska räcka till mitt i den mest intensiva studieperiod, min vanliga tajming. 

Sen är det en annan löjlig tanke som jag inte kan komma sams med. Hur i herrans namn gör man när man byter lägenhet? Vem flyttar saker, när städar man ut, hur hur hur? Jag är förvirrad och orolig just nu... 


Gulle dig, snygga försäkringsbolagsman!

Ska man skratta eller gråta? Jag har nyss beställt en ny laptop och i onsdags hämtade jag ut den, fylld av lycka. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag älskade datorn med stor inlevelse. Så stor kärlek att jag bestämde mig för att ta med den i den medföljande väskan, till en vän. Någon har lyckats trampa på väskan med datorn inuti, till följd att datorskärmen är totalt förstörd. Otur eller? Jag blev så matt över mitt liv i några minuter innan jag ringde till försäkringsbolaget. Där en trevlig man hjälpte mig och skrattade åt min otur innan han bekräftade att jag skulle få en ny dator. Enbart självrisken på 1200 pengar behöver jag stå för. Vilket inte är så lite för mig, men det ordnar sig... Gulle dig, snygga försäkringsbolagsman!


Mitt liv är stundtals kaosartat

Mitt liv är stundtals kaosartat och jag känner just nu att jag tappar greppet en aning och det gör mig orolig inombords. Min inneboende har bestämt sig för att flytta och jag har så sakteliga insett att jag behöver en mindre och billigare lägenhet, där jag klarar av att betala hyran på egen hand. Detta innebär en rejäl omställning och en osäkerhet i mitt liv, vilket jag inte uppskattar.
Min önskelista inför den närmaste framtiden är:
- En egen lägenhet med skälig hyra
- Några tusen så jag klarar av de ökade omkostnader som uppkommer i samband med flytt
- Lugn och ro i själen
- Kärlek och respekt (ja, mina vanliga önskningar)

Ska ta upp bloggandet igen, så snart jag har tankarna i en lite mer koncentrerad ordning.... Hold on friends!

Akuta nattuggle-sjukan

Ja, jag vet. Jag är en dålig bloggare och har så varit hela denna vecka. Kan bero på den otroliga chock det var att återgå till skolan efter praktikperiod och julledighet. Fast mest tror jag min utmattning har berott på mina sena nätter och tidiga mornar. Tänk om min sans kunde tvinga mig i säng innan kl 02 någon natt. Inte drabbas av akuta nattuggle-sjukan varje natt, kunna släppa mina flörtar och sova.

Insikt till insikt har kommit till mig redan denna första veckan i skolan. Hur ska detta sluta? Rädsla och förhoppning är mixade i lika stora portioner. Min älskade dator håller på att säga upp sig som min livskamrat. Kan det vara innehållet på hårddisken som den protesterar emot, någon slags självmordsuppdag? Den ena fläkten har lagt av helt och den andra är inte riktigt stabil heller så allt som jag gör på datorn går i slowmotion. Nu kan jag inte ens lyssna på musik då det låter som om alla sångare har satt i halsen. Kan säga att detta är mer frustrerande än något jag upplevt på länge... Ny dator väntas inom kort!

Ska försöka skriva lite mera senare, försöka inspirera mig själv och min kreativitet....


Skola imorgon igen...

Jag känner mig lite uppspelt ikväll, efter att jag stått på knä och städat toaletten, diskat upp en massa disk och skurat lite. Har upprepade gånger satt mig vid datorn för att skriva mera på min praktikrapport, men jag känner nu att jag får nöja mig med detta. Jag kan inte lägga ner hela mitt liv och må dåligt över att jag inte skrivit 15 sidor. Mina sju sidor får räcka och duga. Det värsta som kan hända är att lärarna ber mig komplettera och det är ingen som dör av det. Så jag är nöjd och glad.

Uppspelt är jag för att jag imorgon ska på skolan igen, där jag inte varit sedan slutet av november. Jag ska få träffa mina klasskamrater som jag har saknat rejält mycket. Det känns riktigt bra, önskar att man hade haft den här känslan i gymnasiet också, då kanske betygen hade varit bättre.

Nu ska jag duscha och slappa lite, det är jag värd!

Min enorma prestationsångest

Jag blir galen på mig själv och min enorma prestationsångest. Har spenderat åtskilliga dagar med att skriva på den praktikrapport som ska vara klar på måndag. Utan vidare resultat kan erkännas. Jag kämpar med uttryck, meningar och ord som om det vore en bok tilltänkt Nobelpriset. Pratar högt för mig själv, skriver, raderar och skriver igen. Går extremt sakta och jag inser att jag har hjärnbrist nu för tiden. Förut har skrivande alltid flytit på bra och ingen ansträngning har behövts. Nu verkar varje ord sitta fast inuti en dold avdelning av mitt huvud. Kanske har jag plötsligt blivit svagbegåvad och efterbliven. Eller så får jag helt enkelt acceptera att jag kan inte vara bäst, min praktikrapport får bli en i mängden.

Tvåtusensex

Året 2006 har passerat och ett kort sammandrag är på sin plats. Året som så stort skulle ge mig den stora kärleken och lyckan har inte riktigt presterat vad jag ville. Förluster och vinster har som vanligt passerat.

Detta har jag varit med om:
- Skickat runt 2500 sms
- Mist en julbock till en lycklig tjuv och en man till en flicka
- Skruvat möbler tills fingrarna svullnat och blåsor framträtt
- Burit en bokhylla genom hela stadens centrum
- Börjat träna, slutat träna. Börjat promenera, slutat promenera
- Sagt orden "Ligg med mig" ofattbart många gånger
- Varit arbetslös och oduglig, sökt jobb, fått jobb, slutat jobb
- Hört rykten om min död (osanna)
- Dränkt min mobil och min lägenhet
- Provat fasta, homeopati och lågkaloridrycker
- Kraschat en spegel, sett en TV dö, tappat en kaffepress i golvet och eldat upp en mus (till dator)
- Rest iväg på en sjukt spexig Ålandsresa och Vemdalsforum med 80-talsinfluenser med vansinnigt roliga kvinnor
- Fyllt 24 år och börjat känna av åldersångest
- Vunnit 110 påsar Läkerol Salmiak på internet
- Räknat ut mitt fultal
- Fått mig en manlig vän som förmodligen är en av världens bästa människor
- Misstänkt att jag lider av narkolepsi flertalet gånger
- Rest utomläns till Sundsvall och Umeå
- Blivit portad från biblioteket, lånat min mormors lånekort och lurat systemet
- Ramlat ett stort antal gånger med uppskrapade knän, smärta och en hjärnskakning som följd
- Fått komplimanger från alkisar
- Annonserat på Blocket efter en inneboende och fått tag i en superb sådan
- Shoppat på internet, svurit, gråtit och omformat kläder som varit felaktiga
- Vaknat med ett kön i handen
- Sökt utbildning, varit på intervju och påbörjat utbildning
- Umgåtts en hel del med mina älskade och härliga vänner
- Varit ute på krogen en och annan gång
- Firat allahjärtansdag, påsk, midsommar utan min föredetta
- Gråtit en massa
- Skrattat ännu mera
- Insett att jag har ett enormt kontrollbehov och andra mindre attraktiva sidor hos mig själv
- Kommit över min föredetta (min bästa prestation)
- Träffat nya män och gillat det
- Påbörjat min inre resa, mot ett bättre liv och en bättre människa ska födas

Lite kort om året som gick och inför det nya året som nyss har påbörjats kan jag inte ge några nyårslöften men dock kan jag säga att jag ska arbeta med mig själv, mot mina mål. Älska mig själv mera!
Tack allihopa för ett fint år. Stay with me for the new, 2007!

Jag är kändis idag

Jag är kändis idag. Jag och mina vänner blev intervjuade och resultatet finns att skåda i dagens Östersundposten. Längst till höger sitter jag och jag har det kortaste och mest koncisa svaret. Kan tillägga att jag sa det med en glimt i ögat....

Får väl anse att nyårsaftonen var rätt lyckad ändå!

Nyårsaftonen började med en trevlig middag hos en vän, trots att laxen trivdes för länge inne i ugnen så blev resultatet riktigt bra. Började kvällen med att tömma rödvin över min nyinköpta, från början silverfärgade klänning. Bytte om till en svart klänning, vilket verkar vara den enda färg som jag kan hantera. Efter tre rätters god mat och det rödvin som blev kvar efter spill och klanteri så fick vi skjuts ut till Frösön där en rätt stor fest gick av stapeln. Vi dansade, sjöng, skålade och skrålade gott nytt år i kapp med raketer och lyckliga tjut.

Efter festen så lyckades jag:
* Hitta en taxi
* Åka runt halva stan i den taxin och tråka ut en taxichaufför till max
* Svika min vän genom att glömma kvar henne på festen
* Bråka med min vän (av förståeliga skäl)
* Hämta en snygg man på en konstig adress
* Hämta min vän (som inte var så glad)
* Åka taxi för över 500 kronor
* Pussas litegrann
* Gå hem ensam
* Ramla och skrapa upp hela mitt knä
* Somna utmattad i soffan

Kan tillägga att det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig, men hur ofta blir det så? Jag är sams med min älskade vän och mår relativt bra för tillfället! Får väl anse att nyårsaftonen var rätt lyckad ändå!