Nu är jag inflyttad i min lilla etta

Nu är jag inflyttad i min lilla etta och vansinnigt utan bredband för tillfället, så jag spenderar min lunchrast på skolan med att kolla mail, skriva litegrann och ordna saker på internet. Det känns lite kluvet med den nya lägenheten som är i allra minsta laget, men jag tror att det kommer kännas bra så snart det luktar som mitt hem och jag har fått i ordning lite mera. Jag är otroligt glad för all hjälp jag fick i söndags och jag tackar än en gång alla inblandade för hjälpen.

Ska försöka skynda på min leverans av bredband så jag återigen kan leva ett normalt liv....

Herregud, jag har separationsångest för en lägenhet!

Nu är det dags! Inom några minuter så drar jag ur kabeln till modemet för alltid i denna lägenhet. Framtidens uppkoppling är oviss ännu, då ingen bekräftad leveranstid finns... Jag drar med vemod ur alla elektroniska apparater och packar ner dem, minns de fina stunder som denna lägenhet bjudit på. Herregud, jag har separationsångest för en lägenhet! Dags att minnas alla konflikter, alla gånger jag legat och spytt, varit sjuk och alla övriga dåliga stunder som även existerat mellan dessa väggar. Nu bär det av mot ny lägenhet, nya tider och en hoppfull framtid! Nu ska jag köra lastbil... Hej på ett tag!

Jag satt vattnet i halsen

Jag satte vatten i halsen idag när jag gick in på aftonbladets hemsida för att se vad som händer utanför min lilla bubbla, i världen. För vad får jag se som första artikel. Jo, denna! Betänk då att min syster och hennes väninna befinner sig på just denna plats på jorden. Jag satt vattnet i halsen och hjärtat började slå dubbelslag. Nu var det ju uppenbarligen inte min syster och hennes vän, lättnad!

Spanade in hans läckra bakdel

Nu på morgonen har min gamla lägenhet besiktats och jag var enormt nervös innan. Klev upp tidigt för att plocka i ordning så gott det går med kartonger och saker i hela lägenheten. Jag gick som vanligt runt som en yr höna och fick inte så mycket gjort, slog mig på flera ställen som jag gör hela tiden nu under flyttperioden. Plötsligt ringde det på dörren och jag gick för att öppna, där står en av de snyggaste killar jag någonsin sett! Jag tappade helt målföret och stammade fram mitt namn i samma veva som jag tog hans hand i min. Han log med glimten i ögat och presenterade sig och klev in i lägenheten. Han gick runt och kollade in detaljer, fyllde i ett formulär och var vacker som i en saga. Jag kunde inte hejda mig utan svansade efter honom med ett fånigt leende på läpparna, försökte skämta utan att något speciellt roligt kom fram och spanade in hans läckra bakdel. Vilken man! Jag vill ha....

De mesta i lägenheten var ok, allt utom fönstret i balkongdörren som sprack för några månader sedan. Självklart var det ett isoleringsfönster som kostar åtskilliga tusen, men jag hade inte väntat mig något annat. Tacka gud för drulleförsäkring!

Nu är det frukost sedan ska jag till skolan och försöka bli en bättre människa. Jag ska ha denna snygga karl i bakhuvudet och fantisera litegrann, så ofta jag kan. Inte varje dag jag har en sådan manlig gud i min lägenhet!

Hang in there!

Till er som undrar om jag har blivit tråkig och inte skriver i bloggen längre kan jag meddela att jag har ett uppehåll. Redan nästa vecka ämnar jag sätta igång och skriva igen. Det är nämligen så att jag är mitt inne i en flytt, ett lägenhetsbyte. Detta innebär en massa packande, städande och slängande. Jag har knappt tid att sova längre. Det är första gången jag flyttar helt själv med allt vad det innebär och ansvaret vilar tungt på mina axlar för tillfället. Mina axlar som även fick sig en rejäl törn igår av min felplacerade spis. Till saken hör att jag stod uppe på en pall och försökte vara smidig nog att stå på tå för att komma åt uppe på ett skåp. Trots att jag nu är en av sveriges smidigaste så tappade jag balansen och föll rakt ner på spisen. Don't worry, det gick bra denna gång, men försiktighet ska jag tillämpa i fortsättningen.

På söndag går flyttlasset, frivilliga bärare efterlyses och uppskattas! Återkommer om en vecka för rapport och mer aktivt bloggande. Hang in there!


Änglar, visst finns de!

Änglar, visst finns de! Idag hamnade jag i en sådan besvärlig situation som jag helt enkelt inte klarade av själv. Jag har en enorm motvilja emot att be om hjälp och allra helst då om pengar. Det knyter sig i magen, jag skäms och det tar verkligen emot. Men eftersom jag var tvungen att betala en skuld idag och gråten hade bosatt sig i halsen, så fick jag hjälp av en kvinnlig klasskamrat som lånade ut pengar. Så visst, änglar finns och de dyker upp när man behöver dem som mest!


Äsch, jag är bara avundsjuk

Alla hjärtans dag har snart passerat och jag inser att ännu ett år har jag spenderat den utan att blommor, choklad eller hjärtan i olika former har emottagits som gåvor. Vilket skämt! Ska man för att en amerikansk tradition helt plötsligt lägga ner massor av pengar och tid på någon, istället för att göra det litegrann varje dag. Jag hör om par som köper dyra presenter, fina kort och uppmärksammar varandra på grund av en kommersiell plågodag!
Äsch, jag är bara avundsjuk. Jag vill också ha, litegrann i alla fall...

Fake it 'til you make it!!

Jag kämpar en inre strid. Mot mina negativa tankar och katastrof-förutsägningar. De tankar och farhågor som oftast inte är verklighetsförankrade och rationella. De tankar som skapar en oro, stress och onödigt grubblande. Försöker verkligen att se saker positivt och möjligheterna att saker och ting kommer att ordna sig, bli bra och till belåtenhet. Min kommande flytt är ett orosmoment som jag försöker hantera, utan att se dessa hinder hela tiden efter vägen. Jag kommer att hitta starka och vänliga människor som vill hjälpa mig flytta den 25:e, släpvagn kommer att ordnas och allt kommer att lösa sig och bli bra. Detta är något slags mantra som jag upprepar både tyst och högt för mig själv. Om jag tänker positivt kanske positiva saker sker. Fake it 'til you make it!!

Semester på kryckor

Så som mig är min syster en aning olycksdrabbad och här har vi bildbeviset. Tre och en halv månad kvar av semestern och hon skär upp sin fot, blir sydd och satt på kryckor... Skickar lite kärlek och värme till min älskade lilla syster!

Semester på kryckor

Kände mig lite destruktiv!

Huvudvärk. Efter en tuff dag med ett antal psykiska käftsmällar dunkar mitt huvud värre än en baslåda, trots det bestämde jag mig för att göra någon nytta. Min kära vän som ställer upp i alla lägen kom ner med sin bil och vi packade in allt elektroniskt avfall jag ägde. Inte lite visade det sig. En TV, en laptop, en dataskärm, en stationär dator, en scanner, två stora högtalare, massa gamla laddare och trådlösa telefoner, en dammsugare, en våg, en golvlampa, en DVD mm mm. Ni förstår att det blev lite släpande för vår del. Efter att vi packat i bilen så fick min vän kalla fötter gällande att vända bilen mitt på gågatan bland allt folk, så jag satt mig i, backade utan att köra på någon och drog iväg mot återvinningsstationen.

Min vana i att köra bil på halt väglag har avtagit och jag misstänker att vinterdäcken inte var av den allra bästa kvalitén. Jag körde fast i en av stans största korsningar och tog mig ingenstans. Eftersom jag hade bilar bakom mig så kunde jag heller inte backa, stod och slirade och skrattade och svor i många minuter innan vi äntligen tog oss iväg. Sladdade iväg, lastade av och kände oss nöjda över ett väl utfört uppdrag. Det var en mäktig känsla att dra en stor TV i sladden över en snötäckt mark. Kände mig lite destruktiv!

Nu ska jag äta lite smörgåsar, vilket ännu en gång blivit min favoritmat och sen ska jag begrunda mina fel och brister för att förhoppningsvis kunna bli en bättre människa, för min egen skull.

Kopierade från Lelle

Jag kunde inte låta bli att kopiera denna lista från Lellelii...


UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. 
[x] Jag har rymt hemifrån. 
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar. 
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet. 
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[x] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. 
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi. 
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington. 
[x] Jag är petig med grammatik. 
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet. 
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Så där, ännu ett par minuter av denna kväll spenderad!

Mentalt instabil

Jag är menalt instabil för tillfället, för många tankar snurrar inombords och ett slags inre kaos har uppstått. Jag har lyckats strula till det för mig, som vanligt. Allt på grund av att mitt namn inte skrevs på ett kontrakt för två år sedan. Kaos och katastrof ser jag framför mig, oron gnager inom mig och en klump i min hals har byggts upp till enorma proportioner. I dag på skolans lunch så ringde jag samtal som jag var tvungen att ringa, kunde inte hålla emot utan sprang på toaletten och grät i händerna, våldsamt hulkande. Det var som om mina tårar aldrig slutade rinna och jag andades lugnt för att varva ner och kunna gå ut och äta lunch. Efter torkande, snytande och fixande av mascara gick jag ut för att äta lunch och bestämde mig inombords för att inte prata med någon. Lyckades nästan hela lunchen innan jag började prata om lägenhetsbytet med en klasskompis.

Snart satt jag mitt i fiket med tårarna rinnande återigen och snoret likaså. Försökte dölja min sorgsenhet med en hand över ansiktet, men föga lyckat resultat antar jag. Efter ett tag när jag lugnat ner mig var det dags att åter gå till lektion, då växte klumpen i halsen igen och ett par tårar trängde fram. Helt i obalans är jag och kvällen har även den bestått av tårar. Vad ska jag göra och hur ska jag bete mig? Kan någon ta över mitt liv ett tag tills allt ordnat sig och jag har sinnesro?

Vilken början på min vecka, min måndag...

Vilken början på min vecka, min måndag... Klev upp som i en dimma eftersom jag sov nästan hela natten på soffan, först vid 04 inatt kröp jag ner i sängen. Jag som bara skulle vila ögonen vid 20 igårkväll... Hmm..
Som vanligt snoozade jag alltför länge och sprang upp ur sängen som en yr höna, kom på att min samåkningspartner är sjuk så jag bestämde mig för att åka buss till skolan. Hemska tanke! Rusade iväg, någorlunda medveten om att jag var sen. Tills jag närmar mig busstationen och ser bussen röra på sig. Panikartat springer jag uppför de isbelagda trappstegen och som jag borde ha förutsett så ramlar jag pladask och studsar nerför ett flertal trappsteg. Blir liggande med smärtor i rumpan och grus överallt. Försöker som en säl ta mig upp, utan framgång. Resulterade i något slags sprattlande från min sida innan jag tagit mig upp på fötter. Snabbt såg jag mig omkring och insåg att självklart fick många människor bevittna denna enormt osmidiga kvinnas fall!

Kommer på den briljanta idén att springa till nästa busshållplats för att kanske hinna med den sista bussen trots allt. Utan att se mig för springer jag runt ett gathörn och rakt in i en äldre kvinna, 60 år fick jag snart veta då hon uppenbarligen såg sin chans att ösa ur sig alla sina problem. Hon berättade om sin ångest, sin dåliga arbetssituation, att hon inte hade någon att prata med. Jag kunde inte annat än lyssna på denna ensamma, deprimerade kvinna och såg bussen åka iväg i ögonvrån, utan mig. Efter att ha låtit hon prata av sig ett tag så gav jag mig av med enorma tack ringande i öronen. Ringde till en klasskompis som snäll nog hämtade upp mig. Snacka om jobbig början på veckan och dagen! Hur ska resten av veckan bli?

Övervägande manlig, som jag alltid misstänkt.

Jag kan ju inte motstå dessa listor och denna har jag snattat från Lellelii

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[  ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[  ] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[x] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 20 poäng.

Aha, alltså är jag övervägande manlig, som jag alltid misstänkt.

Killar är inte värre svin än tjejer!

"Killar är svin", det är något som jag fått inpräntat i mig sedan jag först fick bröst och började kyssas. Jag har okritiskt tagit in detta som anses vara en sanning bland de flesta, tills för några år sedan då jag plötsligt började se svinaktiga beteenden hos många av det kvinnliga könet. Jag talar dagligen med kvinnliga vänner och bekanta som dryftar omoraliska idéer och gärningar, fantasier av erotisk karaktär och annat som inte borde anses kvinnligt enligt normer.

I går samtalade jag med en kvinnlig bekant via msn där hon dryftade eventuella begär som hon hade efter en man som hon inte är tillsammans med. Snuskiga ord skrevs ner och jag skrattade mest och ansåg mig inte kunna döma eftersom jag själv inte är ett av guds bästa barn. Då berättade jag om en man som vill träffa mig, men som redan har sitt på det torra. Hon skriver hastigt: "Va, men han är ju tillsammans med någon. Killar är svin!" Jag skrattade högt och besvarade henne med vad hon själv skrivit några meningar innan. Tjejer är lika stora svin, om inte värre ibland. Jag talar för mig själv också, så detta är inget dömande av någon annan. Tycker däremot att män, pojkar och killar behöver lite upprättelse i denna stund. Killar är inte värre svin än tjejer! Vi är ändå lika dåliga, omoraliska och kåta i dagens samhälle....

Full Moon Party

Fick ett väldigt skrapigt telefonsamtal från en strand i Thailand, Koh Phangan närmare bestämt. Där var festen i full gång och enligt min syster var detta det häftigaste hon varit med om. Hon är på Full Moon Party! Efter att ha spanat in sidan, sett bilder och film så vill jag också vara där.... Men jag stannar i min soffa, packar lite inför flytten, svär över min dåliga organisation och snyter mig en gång till.

Kan det vara en snuskgubbe?

Igår kväll fick jag sms från min syster i Thailand, de hade då ankommit till Koh Samui och var på middag med öl. Jag har så smått insett att hon ska vara borta i fyra månader, det är en lång tid känns det som just nu, men antar att det kommer att gå fort. Tänk att det gör ont i magen, så avundsjuk är jag. Speciellt idag då det töar och det verkar vara blött och trist ute. Inte för att jag varit utanför dörren på tre dagar, men mina förhoppningar blir en sanning i min värld.

Det ringde ett mystiskt nummer utan ägare till mig igår på min mobil och lade på när jag svarade. Denna morgon har det förekommit trafik på min hemtelefon, ett flertal obesvarade samtal har ringts. Jo, jag har en hemtelefon, men nej, jag använder den aldrig. Enda anledningen att den finns kvar är att jag vill ha den kopplad till porttelefonen. Mitt nummer är hemligt och jag äger ingen nummerpresentatör. Jag undrar vem det var som ringde flera gånger denna morgon, kan det vara en snuskgubbe? Jag hoppas litegrann... 

Min kära syster har då landat

Min kära syster har då landat säker och välbehållen på Bangkoks flygplats och verkar enligt resedagboken vara på väg till Koh Samui. Där väntar sol, värme, vackra människor, avslappning, bad och party. Jag sitter i en rörig lägenhet som jag ska flytta ut ifrån, har mängder av skolarbete att göra, snorar konstant, har ont i halsen och är ensam. Någon som ser skillnaderna? Livet är bra orättvist ibland... Fast jag är glad för min systers skull. Ser fram emot att följa hennes eskapader på resedagboken.

Ni andra människor som bloggar, är det någon fler än mig som får någon slags spam på kommentarerna? Hur ska jag kunna bli av med detta? Tips emottages tacksamt....


Jag önskar mig....

Jag vill härmed påminna alla om att jag fyller år den 19:e maj och då önskar jag mig ett exemplar av denna:


35016-8