Omanligt vs Sexigt

Generellt sett ogillar jag att klassificera beteenden i manligt och kvinnligt, då jag som bekant är förtjust i tanken på jämställdhet och tror att alla kan allt bara de vill. Trots det så frossar jag ofta i begreppet "omanligt", inte utan lite skam i det hela.

Vad är då omanligt enligt mina mått? Jo, oförmåga till initiativ, små minihundar, gilla schlager och slutligen det mest omanliga: SPELA TV-SPEL!
Här vill jag för Guds skull inte säga att detta är kvinnligt utan bara påpeka omanligt som lika med osexigt! Jag har kommit att så smått avsky tv-spel och datorspel något så kopiöst.

Slutsats: Sluta med fjortonårigt beteende och vinn attraktion, passion och sex!


Känner kanske någon Tommy Körberg?

Bröllopsplanering går väldigt sakta framåt. Det är svårt att prioritera i det hela, ibland känns det överväldigande och jag tvivlar ofta på hur vi ska hinna klart. Det som slog mig nu är att vi behöver solister/sångare i kyrkan. Känner vi någon sådan? Har ni möjligen tips? Helst vill jag ha Tommy Körberg men ekonomin verkar inte tillåta dylikt. Känner kanske någon Tommy Körberg?


Så hinner jag inte med verkligheten och dess måsten

Jag tänker VARJE DAG att jag ska blogga, skriva om mina iakttagelser av bittra människor, själv vara bitter och bitsk. Tänker även att jag ska printa ner alla helt fantastiska steg Sally gör varje dag, för att minnas datum och detaljer. Att jag ska dokumentera vår sega väg mot ett smalare liv som man och hustru, eller skriva av mig när hjärtat blöder och jag vill gråta mig trött. MEN, på något sätt så hinner jag inte med verkligheten och dess måsten, borden och den så lockande TV-soffan som erbjuder skräptv när den är som bäst.

Snabbgenomgång

- Jag har snart gått ner 8 kilo, Jonatan drygt 12. Inbjudningskorten till bröllopet är skickade.
- Sally! 21 månader och klokare än mig ibland. Jag hänförs varje dag över hur mycket hon pratar och faktiskt KAN. Utan att jag ens är beredd på det kan hon räkna till tio, berättar saker som hänt under dagen och sjunger på de mest fascinerande låtar. Hon är riktigt rolig att umgås med. För det mesta, när inte hennes extrema bestämdhet resulterar i argument oss emellan.
- Jag ska börja plugga till hösten, har sökt tjänstledigt och lämnar både min arbetsplats och min roll som teamledare.

Det var de stora steg jag hann och hade lust att dela med mig av idag. Håll ut mina kära!