Mission failed!!

Hade för mitt inre planerat att inhandla en söt, fräsch överdel till mig själv idag. Den skulle vara billig som tusan, men fin nog att gå ut bland folk med. Gick in i uppdraget med ett glatt humör.

Uppdrag: Hitta en billig men fin och passande top/tröja/blus/överdel åt mig.

Hinder: Ingenting passar mig. Storlekarna håller inte vad de lovar och jag kunde inte få in mina bröst i någonting. Söta topar förvandlades till hiskeliga extraskinn med glipor här och var. Det enda som passade mig var kärringkläder som inte tilltalar någon i min generation. 

Tillvägagående: Min vän, min mamma och min bror letade förtvivlat efter någonting som jag kunde komma i. Utan vidare framgång. Tårarna rann och jag kände mig värdelös, ful och andra hemska tankar. Jag ville slå ner någon på stan, men stannade upp i god tid innan. 

Resultat: En förfärlig dag, med ont i magen och hjärtat. Känsla av utanförskap och missanpassad person. Tårar i tid och otid. Ingen jävla överdel i alla fall.

Slutsats: Jag passar inte in i det ungdomliga samhället och ska tydligen klä mig i kärringkläder. Jag är bitter!

Mission failed!! 

Men, inatt var jag rädd.

Inatt var jag rädd. Jag kände mig otrygg, utsatt och ensam. Efter en hård vecka blandad av ömhet och svårigheter så gick jag till en mycket kär vän, för mys med tända ljus och vänskap. Redan då ringde telefonen och jag tryckte bort samtalet, som jag alltid gör med samtal från denna person. Eftersom jag redan uppriktigt förklarat att jag inte på något sätt är intresserad av honom, alls. Hans personliga mognad ligger inte högt och jag kände redan innan en svag rädsla för honom. Trots detta så ringde han flertalet gånger, som han hade gjort i ett dygn redan. Vid midnatt skulle jag gå hem från min vän och märker då till min fasa en träpåk utanför min port. Mina tankar sätter genast igång och jag tog in den innanför porten och sprang upp till mig och låste dörren. Jag såg framför mig hur han slog in porten och kom in i fastigheten. Tankar kring att sova hos min vän flög förbi, men då vågade jag inte gå utanför dörren igen. Tills jag lugnade ner mig själv och insåg att jag skrämde upp mig själv en aning för mycket.
Men, inatt var jag rädd.


Det är inga stora saker jag önskar mig

Om mindre än en månad så fyller jag 25 år och tänkte av omtanke för er som vill ge mig en födelsedagspresent ge er chansen att spara lite tills dess.

Överst på min önskelista är PENGAR. Främst för att kunna betala hyra och räkningar nästa månad.
Kärlek är en annan het gåva, som ligger jämte vänskap och respekt.
En tatuering till, vill jag göra, dock välja motiv själv.
Diverse vardagsting som jag behöver, så som mat, förbrukningsvaror och mina laster.
Presentkort på kläder och förbrukningsvaror är även det mycket välkommet.

Så, nu vet ni. Det är inga stora saker jag önskar mig, bortsett från kärlek, vänskap och respekt, vilket även är det billigaste materialistiskt sett, men det viktigaste...


I ett spontant ögonblick kliver han ur bilen, mitt i en bilkö

Även om de senaste dagarna varit katastrofala i studiebemärkelse, motivation och psykiskt välmående. Även om jag stundtals varit allvarligt inställd på att kliva av min utbildning, börja arbeta och inte gå ett steg djupare i min personliga utveckling. Även om jag haft alla dessa destruktiva tankar så har jag skrattat åt vissa av mina klasskamrater. Varje dag åker jag till och från skolan med en man i 40-årsåldern, en humoristisk och dråplig man. Idag nådde han nog sin peak, jag skrattade mig halvt fördärvad. Vi satt tre i baksätet på vägen hem från skolan, samtliga enormt utmattade efter en lång dag på skolan, sådär lagom fnittriga och trötta.

Vid ett rödljus inne i stan så ser vi att vi står bakom två klasskamrater i en bil. Till saken hör att vår chaufför var synbart stressad då han var sen till att hämta sin dotter på dagis. Det blir grönt och just när det slår om till gult så bromsar kvinnan i vår klass in sin bil och min chaufför blir ännu mer stressad. I ett spontant ögonblick kliver han ur bilen, mitt i en bilkö, går med hastiga steg fram till bilen framför öppnar bakdörren och skriker skämtsamt: "Gör man sådär?" Vi ser alla i vår bil hur kvinnorna i bilen framför blir halvt vettskrämda och jag tycker mig se dem skrika till. Min chaufför går tillbaka till vår bil och sätter sig som om ingenting hänt. Mina skrattattacker ville knappt avklinga. Ett sådant spontant påhitt med mängder av humor bakom. Det är svårt att förklara för den som inte var med. Det gjorde min eftermiddag i alla fall.

För er andra som vill skratta har jag ett sanslöst roligt videoklipp.
See and enjoy!

"Späla in på e bäänn"

Hur ska man kunna sammanfatta en helg i Vemdalen, ett Vårforum som går till historien?
Vi var alla laddade till tusen. Två tjejer och mängder av killar som skulle dela en stuga med allt vad det innebär. Självklart blev det en hel del pussar, till höger och vänster. Bilder skickades mellan stugorna på nakna kön och stämningen var allmänt urflippad, i äkta forum-anda. Vi skålade och sjöng, dansade på borden, klädde av och på oss mest hela tiden i olika kreationer, den ena värre än den andra.
Kvinnorna var utklädda till poliser med kortbyxor och nätstrumpbyxor, tillhörande handklovar, pilotbrillor och högklackat. När vi gick mot hotellet första dagen fick vi höra många kommentarer. Den första var dock: "Jaha, här kommer fnasken" Det var bara att skratta åt vårat lyckade projekt.
Männen beklädde sig i diverse saker, en del även poliskläder i manlig modell, peruker, strumpbyxor, prästkläder, terroristutstyrsel samt de obligatoriska solglasögonen. Vi skrattade gott åt varandra och har tagit mängder av kort. Eftersom jag är osäker på om deltagarna på korten vill deltaga i min blogg så lägger jag inte ut något.

Däremot finns det mängder av citat att dela med sig av.
Efter kyss: "Du är ung och jag är ung och dum"
Pojke säger: " H, ska du åka på muttan hela vägen? Kärring"
Fem tusen gånger så uttalades orden: "Späla in på e bäänn" Vilket har en historia långt bak i tiden från då jag var 6 år gammal och pratade jämtska bredare än värsta karln.
"Dumpa dig i en fågeholk"
"Ge mig en penis" (sagt av en heterosexuell man)
"Sara har varit full sen fyra hon"
"Vaddå, har jag varit på afterski?" och ja, det hade kvinnan verkligen varit några timmar tidigare.
"Ska vi Winnerbäcka om det där?" Vilket är en motsvarighet av rapbattle

Plus att det finns mängder av flera sköna citat som jag inte kommer på för tillfället. Det roliga i det hela är att en av pojkarna omedvetet spelade in en kvart av kvällen på sin mp3-spelare, vilket är det bästa som hänt!!
Ni kan ju ana mognaden i helgen, men som jag sa innan, en helg av oansvarigt leverne var vad vi satsade på och så blev det....
Dock avslutades söndagen på akuten med en kär vän som skadat sin fot så pass att hon nu går med kryckor och behöver en assistent i det mesta hon ska göra. Men det är tyvärr smällar man får ta när man ska vara på Forum.

Tack alla vänner, bekanta, snygga pojkar och trevliga offer för en superb helg!!!En hel helg i oansvarigt leverne och glädje, kan inte bli så mycket bättre.

Väskorna är packade med det nödvändigaste, skivor med skön musik är brända, benen är rakade, kameran är tom och redo att användas, utklädseln är inköpt och humöret är på topp. Nu är det dags att dra till Vemdalen för Vårforum! En hel helg i oansvarigt leverne och glädje, kan inte bli så mycket bättre.

Det enda som stör för tillfället är att jag inte har någon smak, eller rättare sagt att hela munnen är som förlamad. Uppenbarligen så var inte den starka munsköljen så bra för mig. Hoppas jag får tillbaka smaken innan jägern ska svepas...

Rapport kommer på söndag, om jag överlever helgen och orkar skriva då...

Medlet som tydligen innehåller 96 procentig sprit, spännande...

Idag startade klassens redovisningar av praktikrapporter, en stund jag bävat för och inte alls mått bra kring. Men istället för att titta ner i golvet, försöka göra mig osynlig och ej närvarande så klev jag upp och tog första redovisningen. Det gick förhållandevis bra och jag känner mig nöjd efter avklarat uppdrag. Även om en och en halv timme framme vid tavlan inte är en dröm. Lunchen spenderade jag ute på promenad, eftermiddagen halvsovandes i klassrummet och middagen hos min mor. Min mor som är en sjusärdeles moder, en sådan som verkligen ställer upp. Hennes ekonomi är vansinnigt dålig och hon har inte pengar att ge mig, men hennes godhet resulterade i en hel del mat som hon lagat och gav mig. Vandrade hem med sammanlagt sex måltider, färdiga att värma. Tack mamma, utan dig så skulle jag gå hungrig, eller i alla fall less på hårdbröd.

Jag har en sådan extrem värk i min visdomstand, eller egentligen inte i själva tanden utan i tandköttet runt omkring. Det har svällt upp, blivit inflammerat och bultar i takt med min puls så att huvudet känns tungt att bära. Det smärtar att prata, att le och att gapa. För att inte tala om hur ont det gör att äta. Pain! Men nu har jag fått något universalmedel av min mor som jag ska skölja med, det ska tydligen döda alla baciller och annat skrot som kan tänkas finnas där inne. Ska med spänning prova det om ett litet tag.

Kvällen har jag spenderat med mina närmaste vänner, liggandes i en hög i soffan med blicken fäst på tv-rutan, mumlande ord under vissa stunder och lite glass efter ett tag. Planerade inför Forum som går av stapeln till helgen med en massa skoj. Jag längtar! Nu ska jag skölja munnen med medlet som tydligen innehåller 96 procentig sprit, spännande...

Saker jag aldrig kommer bli:

Saker jag aldrig kommer bli:

- Lokförare
- Morgonpigg
- Man
- Porrstjärna
- Nobelprisvinnare
- Schlagertjej
- Moderat
- Hurtbulle

Hepp, sånt är livet... Sleep tight


För tillfället är jag rätt nöjd med mig själv

För tillfället är jag rätt nöjd med mig själv. Dagen har passerat utan bakfylleångest, utan ångest över huvudtaget faktiskt. Jag har hunnit vara ute i solen, umgåtts med vänner, träffat mamma och det bästa av allt: jag är klar med min praktikrapport. Jag lade prestationsångesten åt sidan och bara skrev så mycket och så bra jag kunde. Det finns som sagt ingen katastrof som kan inträffa om den inte duger. Jag får känna mig nöjd! Jag tror att jag ska varva ner med en film innan jag ska lägga mig.

Imorgon är det första dagen på skolan efter praktik och påsk, det känns spännande och roligt att träffa alla. Även om jag har en motivationssvacka kring mina studier för tillfället. Jag vill arbeta och tjäna pengar, kunna unna mig saker och göra roligheter. Men det kommer väl det också. Nu blir det avslappning och lugn för min del resten av kvällen. God natt!

Mat och sex verkade vara målet när nattimmarna flöt förbi...

Klockan har passerat 06 på morgonen och jag har fortfarande inte somnat. Efter avslutat arbete kl 22 så förvandlades jag till en gnällig fyllechaffis. En chaufför åt de mindre närvarande vännerna som intagit en hel del alkohol och som i sin tur förvandlades till halvdöva, sexfixerade, juckande, pussande, skrikande, sjungande, dansande människor. Människor som inte kunde lyssna ens en sekund på vad jag sa om att veva upp rutor, kliva in i bilen, stanna i bilen och framför allt säga vart de skulle. Tydligen så var gravitationen ojämn idag också eftersom det verkade svårt att gå rakt. Bedrövliga människor blev sexobjekt, för längesedan dumpade ligg blev åter aktuella och raggarstatoil var paradiset. Ja, det var en fröjd att nykter beskåda det hela. De är för härliga mina vänner, speciellt när de är i raggartagen och ska flirta. Det är underbart att beskåda och jag har skrattat så tårarna runnit inatt. Mat och sex verkade vara målet när nattimmarna flöt förbi... Till slut handlar det ändå om människans grundläggande drifter!

Nu ska jag krypa till sängs och hoppas att jag inte blir väckt förrän efter 12 imorgon. Då blir det skriva av! Natti, eller god morgon för fasen....

Skickar ett stort grattis ut i etern

Nej, jag kunde inte låta bli. Speciellt inte eftersom jag har så mycket viktigare saker att skriva. Min hjärna är värdelös på att prioritera rätt, så jag fyller i ännu en lista. Skickar ett stort grattis ut i etern till världens bästa man, pojke och kille som fyller 25 år nu, eller snart... Grattis på födelsedagen, kära du!! Skulle köpa dig hela världen om jag var rik, men du fick ju ett mms i alla fall ;-)
Nu kommer ännu en helt oväsentlig lista som jag snattat av den väldigt väsentliga
Lellelii

Tio första

Första bästa kompis: Helén heter hon och vi möttes hos dagmamman för ca 22 år sedan
Första bil: Jag är i stort sett uppvuxen i en blå Volvo 240. Min första egna riktiga bil var dock en gammal skruttig Ford Escort från mitten av 80-talet som min far förmodligen bytte till sig mot en flaska stark dryck.
Första kärlek: Hm, vad svårt. Kan det ha varit Johnny, den äldre bondsonen som fångade mitt hjärta runt 8 års ålder. Trots våldsamma kärleksbrev och smygande försök så blev det inget.
Första husdjur: På en bondgård som jag växt upp på finns det många första husdjur, men det måste varit den halvt utvecklingsstörde kaninen Snobben som var mitt eget första.
Första semester: Rhodos med familjen när jag var 15. Smygrökning, smyghånglande och toplessolande Sara betedde sig allmänt illa redan då...
Första jobb: Det var nog någon gräsmatteklippningsperiod i kommunal anda.
Första köpta skiva: New Kids On The Block
Första riktiga kärlek: Thomas
Första piercing: Mina öron. Åldern var nog runt 9 och tänk stolt jag var. Nu har de för längesedan växt igen, tror jag
Första konsert: Hm, kan det ha varit Brainpool i sexan på klassresan till Göteborg.

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken: Det var ett par glas vin hos min fantastiska vän tidigare ikväll 
Senaste bilfärd: Det var i arbetsbilen igårkväll, tillsammans med ovanstående vän
Senaste filmen du såg: Senaste hela filmen jag såg var Narnia, för två dagar sedan.
Senaste ringda telefonsamtal: Till min vän Hanna tidigare ikväll
Senaste bubbelbadet: Hos en manlig vän på en efterfest tidigare i vinter, med en halv flaska AXE duschcreme i och alldeles för många deltagare.
Senaste spelade cd: Datorn spelar min musik, men senaste CD var nog Katie Melua.
Senaste kyss: En vecka sedan
Senaste gången du grät: Förut idag, när jag tyckte synd om mig själv och var på dåligt humör.
Senaste måltiden: Hårdbrödmackor med ägg, vilket är den vanligaste måltiden i denna lägenhet

Åtta har du nånsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fastnat med blicken i någons urringning: Minst en gång per dag, jag är hopplös även jag
Fått ditt hjärta krossat: Absolut.
Haft ett one night stand: Ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja
Busringt till någon: Väldigt många gånger, dock inte på senare år

Sju saker du har på dig just nu

1. Svart stickad kofta
2. Vitt ribbat brottarlinne
3. Ljusblå strumpor
4. Svart BH
5. Svarta trosor
6. Ett diadem hängande runt nacken
7. En grå yllefilt

Sex saker du gjort idag

1. Arbetat som vårdbiträde
2. Postat ett viktigt brev
3. Grävt igenom hela mitt förråd i jakt på ett modem, funnit det och postat det
4. Handlat festliga maskeradkläder inför nästa veckas Vårforum
5. Skrattat, pratat och kramats med en fin tjej
6. Tagit halvt rumsrena kort tillsammans med ovanstående tjej och skickat som mms till vår manliga vän på hans födelsedag


Fem favoritsaker utan rangordning

1. Min dator
2. Min mobiltelefon
3. Min soffa 
4. Pengar
5. Mina vänner & min familj


Fyra personer du kan berätta allt för

Systrarna och mina sanna vänner

Tre val

Blått eller rött?
Rött
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör

1. Bli lycklig
2. Skaffa familj


En
sak du ångrar

Att jag inte pratade ut med min far innan han dog..
Brev till mig själv

Jag gör för tillfället upprepade försök att intala mig saker, vilket inte lyckas så otroligt bra. Därför tänkte jag skriva ett brev till mig själv.

Hej Sara!
Du behöver inte ha sådan prestationsångest inför allt som ska skrivas. Du måste inte vara bäst, det är ok att vara ok. Det värsta som kan hända om inte rapporten duger i skolan är att du får göra en komplettering, och det är inte så farligt. Du behöver inte bygga upp katastroftankar kring utbildningen och det som du inte hinner, det är lugnt. Ta en dag i taget! Sätt upp små mål som du ska göra varje dag istället för att skjuta upp allt till sista dagen. Sen får du se små saker som stora framsteg, för framsteg har du gjort idag. Du har: jobbat, letat igenom hela förrådet efter ett modem, paketerat modemet och ska snart posta det, plockat fram sommarskor och en elbas som du ska sälja, du har skickat iväg tider till din chef, bokat tvättstugan och skickat ett viktigt brev till försäkringsbolaget. Du ser, mycket har du ändå åstadkommit idag och lite skrivning på rapporten så är dagen fulländad. Och Sara, oroa dig inte för din ekonomi, även om nästa månad inte kommer att gå runt så finns det alltid lösningar. Du kommer inte att gå i personlig konkurs, du har inga betalningsanmärkningar och det kommer att ordna sig. Slappna av och njut av varje dag i stället. Nu går du på stan och varvar ner med en av dina bästa vänner och kommer hem senare full av energi och skrivarlusta. Du duger som du är!! //Sara

Så där, nu kändes det bättre. Jag ska banne mig på stan nu och sen blir det skriva av.

Snart 25, frisk, ha full kontroll över min kropp och förhoppningsvis en hel del lycka framför mig....

Så, jag tänkte rapportera för er hur min första arbetsdag gick, efter en sömnlös natt och ihållande nervositetsattacker. Jag kom till arbetet och möttes av en del kända ansikten vilket lugnade ner mig en smula, dessutom fick jag gå bredvid en tjej som jag känner litegrann till att börja med och det gjorde saken än mer naturlig. Visst bestod dagen av en hel del chocker som har med avföring, urin och annat som inte jag är van vid. Men i det stora hela gick det bra och det känns inte helt hopplöst, jag tror att det kan bli riktigt bra. Dock har jag ännu mera kommit underfund med att ålderdomen inte är något alternativ för mig. Djupa tankar om livets slutskede uppenbarade sig och jag vill inte någonsin bli gammal. Kan jag få stanna här i min nuvarande plats i livet. Snart 25, frisk, ha full kontroll över min kropp och förhoppningsvis en hel del lycka framför mig.... 

Håll tummarna, nu sticker jag och blir ett vårdbiträde!

Om fem minuter ska jag gå på mitt nya jobb för första gången, och magen knyter sig återkommande i nervositetsattacker. Jag har inte sovit mer än tjugo minuter inatt, om det beror på den förhatliga stormen eller min nervositet kan jag inte svara på, möjligen en kombination. Men varför är jag så nervös? Jag har påbörjat mängder av olika jobb under min korta men intensiva yrkeskarriär. Har det möjligen att göra med den nya inriktningen? Förut har kontorsjobb och säljarjobb varit min grej, nu är det människor det handlar om. Äldre människor till och med... Håll tummarna, nu sticker jag och blir ett vårdbiträde!

Saker som suger

Idag är det påskdagen och jag kan knappt minnas varför den existerar. Dock har det blivit en hel del fest under påskhelgen, vänner som kommit hem från fjärran städer och glatt umgänge. Till stor del har påsken varit tillfredsställande, men det finns alltid saker som stör och irriterar, saker som helt enkelt suger. För tillfället kan jag lista följande:

Saker som suger 1: Att aldrig ha några kronor över, inte kunna köpa sig någonting. Att inte ha råd att gå ut och äta, göra något lyxigt. McDonalds är inte vad jag anser vara lyxigt, även om det inte heller ingår i min budget.

Saker som suger 2: När man bjuder hem någon på fest och de inte kan lyssna. När inte min önskan om lågmäldhet respekteras. När ett ilsket utbrott är ett måste.

Saker som suger 3: När man vaknar tidigt en söndag morgon med en bultande skalle, sandpapperskänsla i munnen och en svag yrsel. Och när till råga på allt besök kommer som inte önskas.

Saker som suger 4: Människor som inte kan svara på sms, ens på ett artigt sätt. Vad hände med den medfödda trevligheten?

Glad fortsatt påsk, nu ska jag sura över saker som suger....

Jag har en aning livslust idag! Det är nice!

Jag har fått ett påskägg idag. Ett stort fint med massor av godis inuti... Jag kan ärligt inte minnas när jag sist fick ett påskägg och den fina gåvan värmer inne i mitt hjärta. Det var min handledare på praktiken som gav mig det, samt en film som han uppenbarligen tycker att jag ska se. Mycket fina avskedspresenter eftersom jag gjorde min sista dag på praktiken idag. Det har varit roligt, intressant och lärorikt, jag har hittat en förebild inom mitt kommande yrke. Det var en del av syftet med denna praktik, att hitta någon som vi kan ha som förebild, någon som har ett sätt att arbeta som vi gillar. Mission accomplished. Nu ska jag vila lite innan jag ska möta min bror, handla mat och mysa med honom. Jag har en aning livslust idag! Det är nice!

Vart kommer detta tonårsattribut ifrån?

Det blåser här, inte bara friska vindar utan en orkanvarning har utfärdats. Natten blev till största delen sömnlös eftersom jag bor i en vansinnigt instabil fastighet, träbaserad och gammal. Fönstren knakade ikapp med resten av byggnaden, jag befarade att fönstren skulle splittras och flyga in i min lägenhet. Stormvindarnas våldsamma ljud blandades med unga kvinnors skrik från gatan utanför, tydligen var det en festkväll igår. Det måste ha varit en resa i sig att vara ute då det lät som om flickorna åkte karusell. För mig lät den hårda vinden endast skrämmande och kraftfull. Sanningen att säga så kände jag mig ensam, liten och rädd. Ett trevligt sms från en vacker man fick mig dock att må bättre och sömnlösheten kändes mera acceptabel.

Jag har på något oförklarligt sätt återfått benägenheten att rodna, och inte rodnar jag diskret utan hela mitt ansikte fylls av en illröd färg och hettar som en kamin. Pratade med min vän som sa att det kanske är känslor inblandade, som en förklaring till min nya rodnad. Tveksam är jag till att det är känslor inblandade mellan mig och killen i matkön som var vacker och som orsakade mitt ansikte att bli varmt och rött. Vart kommer detta tonårsattribut ifrån?

Var hittar jag en sådan? The search continues....

Påsken närmar sig och solen flyr, vad är det för stil? Jag som i mitt inre sett fram emot en härlig, varm och solig påsk som jag kunde spendera utomhus för en fin solbränna. Bitterheten smyger sig sakta över mig, eftersom de senaste veckorna varit solrika. Det ska hur som helst bli skönt med lite ledighet, sol eller inte. Ska besöka en inflyttningsfest på fredag vilket jag ser fram emot, hoppas bara att min manliga vän som alltid jobbar kan få vara ledig och umgås med oss.

Jag har faktiskt levt enligt planerna sen i måndags. Har promenerat 50 minuter varje dag och anförskaffat mig ett skapligt skavsår som pryder min hälsena. Dessutom knaprat lite frukt och grönsaker. Jag har all anledning att vara stolt över mig själv och det känns bra.

Ekonomin i mitt liv är som vanligt kaotisk. Fick en vansinnigt stor och tråkig räkning från förra sommaren, en olyckshändelse som skapade en vattenskada i min förra lägenhet. Dock fick jag mitt skattebesked idag som var goda nyheter i form av skatteåterbäring. I like! Det ordnar sig alltid, så småningom.

Jag vill ha en man, en humoristisk, trevlig, vacker och kramig sådan. Inte för ett seriöst förhållande med tillhörande problem utan någon jag kan träffa ibland, kramas lite med och sen lämna. Ingen som tror att vi är tillsammans efter en dag, som ringer konstant och försöker besöka mig utan förvarning, sådana ombedes vänligen försvinna. Utan en spontan, härlig personlighet som gillar att mysa. Var hittar jag en sådan? The search continues.... Glad påsk förresten!


Jag är nog hellre trött än utan allt detta....

Idag är det måndag och som flertalet måndagar tidigare så börjar mitt nya liv idag, igen. Tanken är att jag ska försöka äta mer balanserat, regelbundet och grönare. Dessutom ska jag ut och promenera, har införskaffat en ljudbok som jag kan motivera mig själv med. Jag tror på mig själv, idag i alla fall. Vi får se hur länge min motivation håller i sig. Tills imorgon?

Jag är så vansinnigt trött, har två dagars seminarium om beroendepersonligheten. Vilket innebär att jag ska sitta i en stor sal och lyssna på en föreläsare i två hela dagar. Jag får som alltid en släng av narkolepsi när jag tvingas sitta still och lyssna. Inte underlättar det att karln pratar amerikanska. Min hjärna är överstimulerad och slår av sig själv. Frågan är om jag ska sova på lunchen eller inte?! Min kropp vill men min hjärna ifrågasätter resultatet av det hela... Kommer jag att bli piggare eller lida av ännu tyngre ögonlock?

Kanske borde jag ha varit hemma i helgen och sovit, läst och varit student. Men som vanligt så blir jag rastlös och umgås hellre med mina vänner. Vi har solat, kramats, dansat, skrattat, retats, åkt bil så att det kittlade i magen, ätit onyttgheter, kollat på film, sovit med varandra, masserat och framför allt njutit av äkta vänskap. Sådant som ger en människa lycka och en varm känsla i magen. Jag är nog hellre trött än utan allt detta....