Hösten är här och det känns i luften

Hösten är här och det känns i luften. Förändringar genomgås, människor återgår till sina normala liv, O'learys har haft premiär och kylan biter ända in i själen. Som tur är har jag en vacker sambo som värmer både min kropp och själ, så att jag slipper frysa allt för mycket. Veckan har jag spenderat på ett behandlingshem, som personal då. Innehållande vackra stunder och stunder då jag bara ville promenera in till stan, hem till min lägenhet och mitt vanliga liv. Det var en nyttig upplevelse som jag för alltid ska bära med mig. Gårdagkvällen spenderades med vänner, bekanta och vanliga fulla drägg på utestället O'learys innan jag gav upp och kröp ner i sängen med sambon. Idag har jag njutit av att få vara hemma, fått guidad tur på Frösön där jag och sambon drömt om vackra hus vid vattnet, ätit mackor med familjen och snart blir det läggdags. Imorgon ska jag nämligen köra systrar med packning till Norge fram och tillbaka. På måndag börjar en ny vecka och ett nytt liv!

Har någon spanat in min snygga och flitiga väninna

Har någon spanat in min snygga och flitiga väninna Lelle, hon är nämligen åter ett fall för lokalpressen. Men men, är man snygg så är man!

By the way, provjobb denna vecka för att eventuellt börja jobba nästa. Nervöst men bra!

Lite eftertraktad är jag ändå

Lite eftertraktad är jag ändå, med tanke på att jag vaknade med två mobilsvar om jobberbjudanden. Och detta utan att jag inte ens sökt jobb. De vill ha mig! Lite mallig känner jag mig och mycket med tanke på att det faktiskt är ett jobb inom behandlingsvärlden, inom vilken jag är utbildad. Så, nu ska jag diskutera arbetsvillkor och möjligheter med min eventuella arbetsgivare. Så. Ville bara skrävla lite.

Min dygnsrytm är helt fucked up

Min dygnsrytm är helt fucked up och jag borde verkligen vända tillbaka dygnet, men sedan skolan slutade i maj har jag mer eller mindre varit vaken varje natt och sovit länge varje morgon/dag. Det är jobbet som jag har, som envisas med att behöva mig på nätterna och därför fortsätter jag leva så när jag inte jobbar. Dessutom är jag på topp vid denna tid på dygnet, min kreativitet vaknar och jag är tillfreds med det mesta. Tidiga morgnar får mig att vilja dö, vilja säga tack och adjö. Men jag saknar dagsljus och aktivitet. Imorgon ska jag kliva upp tidigt, halv tolv är planen! Dessutom är planen att minska på kroppsmassan genom löpning framöver hösten. Jag tror på mig själv, jag gör det... Eller?

Vackert och tårframkallande

Jag är en person som gråter för de ibland mest oförklarliga saker jag bevittnar, jag blir rörd och berörd i de flesta situationer. Dagens mest rörande var denna film, som fick tårarna att flöda och hjärtat att blöda.


Om du vill undvika kräkningar och illamående i duschen

Om du vill undvika kräkningar och illamående i duschen så bör du undvika att efterapa mitt beteende. Jag tänkte slå två flugor i en smäll, duscha och städa på samma gång. Kliver glatt in i badkaret, drar igång duschen på full fart och börjar spraya det universala, underbara och undergörande medlet över hela kakelväggen, säkert halva flaska med adjektiv som börjar på u. Kemikalierna ska enligt flaskan verka i tre minuter så jag börjar sjungande tvåla in min kropp. Plötsligt känner jag hur det svider i ögonen och börjar rinna ur näsan, försöker hastigt med vatten tvätta ögonen då jag misstänkte schampo. Utan resultat känner jag att min hals svider och illamåendet slår som en våg inuti mig. Innan jag ens hunnit reagera så spyr jag i duschen. Jag slänger bort draperiet och slänger upp badrumsdörren för att få in luft. Med tvål och kemikalier i en enda röra sitter jag med korslagda ben i badkaret och flämtar efter luft. Så, dagens tips är att inte städa med starka universala kemikalier när du duschar.

50 % av dagarna jag vaknat i dubbelsängen har jag vaknat ensam

Jag och min sambo (har fortfarande inte vant mig vid ordet) har installerats i lägenheten och så också bredbandet, till min stora förtjusning. Nu ska det bli andra bullar i bloggen igen. Att vara sambo har bara visat sig från de ljusa sidorna än så länge. 50 % av dagarna jag vaknat i dubbelsängen har jag vaknat ensam, inte för att han har dragit utan för att han snart kommit in med nykokat kaffe och smörgås. De dagar jag vaknat före har jag stilla betraktat den mörkhårige, vackra mannen bredvid mig som dolt sina bruna ögon bakom ögonlock prydda av långa ögonfransar. Varje dag känns som semester, kanske även för att vi båda jobbar kvällar. Men mest för att jag får chansen att bo med den bästa killen jag vet! Usch, jag har verkligen blivit en hemskt fjantig och förälskad tjej. Men men, det får ni ta!
Nu ska jag städa badrummet som inte var städat vid inflytt, med tillhörande avlopp. Har haft roligare lördagssysslor.