Är du med barn eller?

Åh, dessa kunder. Som de kan få till det ibland, så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. En kvinna som kommer in och handlar av mig väldigt ofta ställde en obehaglig fråga idag.

Kvinna: Är du med barn eller?
Jag: Eeeh, nej, det är jag inte (med rodnande kinder och stammande röst)
Kvinna: Nehe, du är bara tjock då?
Jag: Jo, ja, så är det. (fortfarande knallröd i ansiktet)
Kvinna: Ok.

Kan påpeka att kunderna bakom henne fnissade våldsamt. Jag skämdes och hon gick iväg. Det är aldrig tråkigt att jobba med kunder...

En orgie i arbete, flirtande, alkohol, utsliten kropp och bakfylla

Så, Yran är över för denna gång. Känns rätt skönt kan jag lova, för mig har det varit en orgie i arbete, flirtande, alkohol, utsliten kropp och bakfylla. Jag kommer sakna att spana på den kille som är så snygg, som jag i sanningens namn är lite förtjust i. Den kille som jag fyllesvamlade med i söndags och som jag förmodligen aldrig kommer umgås med mera. Men det var en fin vecka jag fick, av ögongodis och flirt. Jag fick även ett par andra nya, fräscha telefonnummer. Får anse det som lyckat!

Jag har sett en del av följande artister: Timbuktu, The Hives, Anna Ternheim, Mando Diao, Docenterna, Jämtlands President, The Tough Alliance. Så jag kan säga att årets yra blev den billigaste och mest artistrika, eftersom jag aldrig betalade inträde och såg artister innan mina vänner ens kommit in.

        
Trött servitris, medhavd dryck, Timbuktu, som för övrigt var grym!


        
The Hives och fyrverkerierYrans roligaste vän, som hittade en rullstol att nyttja

Utmattad

Yran är över, mitt jobb i öltältet likaså. Idag är jag trött, sliten, öm i kroppen, bakis och vill bara sova. Ska skriva ner sedan hur min helg har varit. Och jag ska bli en bättre människa...


Nu måste jag toksova

Jag måste få be om lite tålamod kring helgen och dess bravader. Klockan är snart tre, jag ska upp och jobba om 6 timmar. Trött, ensam, ont i halsen och lite småsugen. Jag har bilder från de konserter jag hann med efter jobbet idag, jag är besviken på två, nöjd med en. Jag har pratat med den snygga killen, försökt flörtat, misslyckats, ler ändå. Någon gång ska jag lyckas. Nu måste jag toksova i minst 5,5 timmar. Hörs på söndag. Yran is on!

Pojken i kassan stirrar uppseendeväckande på mina bröst

Trött, slutkörd, utmattad. Det är några av orden som bäst beskriver mig nu. Kan lägga till förvirrad och flummig också. Gick från jobbet i kväll med en stor glass (i strut så klart) i handen, en mumsig glass med chokladöverdrag. Efter att jag kletat i mig hela, trodde jag, så gick jag in på en matbutik för att handla litegrann. Lägger märke till att pojken i kassan stirrar uppseendeväckande på mina bröst, så mycket att jag själv måste titta ner. Då ser jag varför. Inte för att de är stora och jag har en urringning, utan för att mitt på det stora och det urringade ligger en hög med smält choklad. Jag låtsades som ingenting och blev klädsamt röd i ansiktet, packade mina varor, torkade bort chokladen och gick hem...

Vad ska jag ha för bild på mitt nya kort?

Nu har Swedbank kommit med den roliga idén att ha ett fotografi på sitt bankkort. För att se hur det fungerar, tryck här. En av mina vänner har ett kort på en lokalkändis, en annan vän har ett obscent kort med en falukorv på. Detta har nästan blivit en tävling, en tävling om vem som kan ordna det värsta kortet. Jag får prestationsångest för nu är det dags för mig, jag måste beställa ett nytt kort, mitt gamla har gett upp. Vad ska jag ha för bild på mitt nya kort?

Han är trevlig, charmig och vacker

Jag träffade en av världens snyggaste och trevligaste män ikväll, han är så vacker och fin att jag vill äta upp honom. Men det kan jag inte. Han har ett jobb att sköta och ett liv att leva, men fasen vad snygg han är. Och trevlig, charmig och vacker.... Ja, nu är det väl dags att sova. En dag ska han sova bredvid mig, så är det bara!

Shame on me!

Min syster har fyllt 20 och min mamma har fyllt... ja... det är tydligen hemligt, men hon är över 30 kan jag avslöja. Detta skulle vi idag fira med mat och dryck på stråket, vilket blev en succé. Vi hade vansinnigt roligt! Patriks Combo uppträdde och han kittlar som vanligt min humor och tilltalar min människotro, det finns inte många män som bjuder på sig själv så mycket. Hade jag vetat om och hur det går till att lägga upp en film, skulle ni fått se min syster bli uppropad inför massor av människor och hurrad för i publiken.

Men håll till godo med lite bilder

     
La familia

     
Patrik - mannen, myten, legenden

Efter mat, dryck, skratt, sång och allmänt trevligt så gick vi runt bland öltälten och kikade lite, blev lugnt för min del. Jobbar ju som jag tidigare sagt imorgon igen och drömmer om detta som andra människor pratar om, semester!
Träffade en man som jag egentligen tycker är mycket intressant, men jag kunde inte få fram mer än ett fånigt flin. Konstigt om jag får sova ensam som knappt kan öppna munnen och allra minst visa intresse för någon annan. Därför ligger jag nu här ensam och lär så förbli. Shame on me!

Inte desperat som min syster tycker

Det var en intensiv helg med mängder av jobb, förkylning och trötthet. Att jobba som servitris på ett öltält gick förvånansvärt bra, med endast en tallrik tappad. Att jag fick erbjudanden om telefonnummer från gäster, en klapp på rumpan och en middagsutbjudning gjorde det hela lite extra roligt. Jag hann även med en fet inflyttningsfest i lördags och lite vin på söndagen också. Jag försöker pressa in så mycket som möjligt i mitt liv, för att leva det som om idag vore sista dagen! Jag har kommunicerat med så mycket vackra män denna helg att jag är helt lyrisk, inte desperat som min syster tycker.

  
Fin utsikt från förfest

        
Festdeltagare

     
Nyeldade popcorn, öltält och vidrig man på bild

Nu är det bara 9 dagars jobb kvar, sen är jag ledig en dag! Jag ser fram emot den dagen. Ikväll bangade jag festen och gick och firade min mor som fyller år... Nu ska jag sova och drömma om nakna män!

Baciller lämna min kropp, nu!

Denna dag har varit en av de längsta i mitt liv, den längsta jag kan komma ihåg i alla fall. Vaknade redan kl 4 inatt med huvudvärk, nackvärk, snorig näsa, feber och allmänna sjukdomssypmtom. Tog genast en värktablett och låg till halv sex då jag kravlade ur sängen med overklighetskänslor. Jag är sjuk, igen! Snacka om timing då jag idag skulle jobba 12 timmar i sträck, helt ensam. Jag har plågats, lidit och hatat kunder så extremt mycket idag. Jag ville dö, trodde jag skulle svimma och önskade mig en avbytare på jobbet. Men någon sådan fanns inte att tillgå. Efter 12 timmars självplågeri är jag äntligen hemma.

I stället för att gå ut och festa ikväll, denna första kväll på stråket som är ett enda förspel inför Storsjöyran, så lägger jag mig i sängen, tar lite Esberitox och sover tills jag imorgon ska jobba i ett öltält. Baciller lämna min kropp, nu! Jag har inte tid att vara sjuk....

Sara har namnsdag idag

Sara har namnsdag idag

Sara
är ett hebreiskt namn som betyder furstinna, härskarinna, prinsessa. Bibelns Sara var Abrahams hustru, vilken vid hela nittio års ålder födde honom sonen Isak. Sara användes för första gången i Sverige i mitten av 1400-talet och blev efter den svenska reformationen mycket populärt. Sara kom in i almanackan på 1600-talet och har sedan 1698 firats på denna dag. Namnet har också varit vanligt i England och USA. Sara blev riktigt populärt i alla dessa länder i slutet av 1960-talet. Under 1980-talet låg namnet på topp i Sverige och är i dag fortfarande mycket populärt. Antalet namnbärare är runt 56 800, av dessa har cirka 39 000 det som tilltalsnamn.

Och nu ska namnsdagsbarnet gå och jobba. Jippi!

En kväll i en buss

Det har varit en underlig onsdagkväll som började med jordgubbspaj och hårklippning hos min kusin. Jag var frisören och hon offret. Därefter började vin drickas runt omkring mig, jag stannade utanför alkoholens gemenskap och körde bilen som tog oss till vår destination. En ombyggd buss som ett par crossåkande killar levde i för tillfället, med bra ljud, halvporrig inredning och mängder av alkohol. Jag betraktade det hela med en road min och skulle sedan skjutsa mina vänner in till krogen. På väg ut från Östersunds camping där bussen var tillfälligt stationerad så fann vi oss inlåsta och fick lov att ringa nattvakten som snällt öppnade åt oss. Ett lammkött enligt damerna i bilen, en pojke enligt mig. Släppte av damerna vid krogen och åkte därefter hem till min sköna vrå i världen. Det är skönt med nyktra och lugna kvällar. God natt!

        

Ombyggd buss med detaljer och inlåst på Östersunds camping

Mitt bland all asfalt låg han, ensam, våt och sorglig.

Under en långpromenad med en vän idag så fann jag någonting, någon. Mitt bland all asfalt låg han, ensam, våt och sorglig.

image71


Vem var han, vad hände och vem saknar honom? Men det mest intressanta, vem har lagt honom så fint, som ett slags ceremoniellt avsked? Vi lär aldrig få veta, det var en sorglig stund i alla fall...

Jobbar jag undercover, tro?

Igår låg det ett brev på hallmattan, från Securitas. Förbryllad och nästan lite rädd öppnade jag det. Det var en lönespecifikation. Nu blev jag riktigt förvånad, jobbar jag undercover, tro? Är jag en hemlig agent, så hemlig att jag inte ens själv vet om det.

Sedan dubbelkollade jag namnet, det stämde till punkt och pricka. Därefter adressen, den stämde också, nästan. Det var en siffra som var annorlunda och brevet hade blivit felsorterat. Du, kvinna som har mitt namn, måste du också bo på samma gata som mig?

Saker jag aldrig vaknar av

Saker jag alltid vaknar av:

- telefonen
- alarmklockan
- skrikande människor utanför fönstret

Saker jag aldrig vaknar av:

- mig själv
- morgonstånd mot min kropp
- en grekisk slav som masserar mig

Det skulle vara fantastiskt mycket roligare om livet var mer som de nedanstående alternativen.

Kvällens outfit

Gud, vad jag hatar dessa meningslösa modebloggar som tar upp plats på internet, och speciellt de helt otroligt tråkiga inläggen "dagens outfit". Men jag måste ikväll/inatt dela med mig av mig egen. Det blir inget kort för jag skäms för mig själv och skulle hellre äta gul snö än ligga ute med denna aftons klädsel.

Kvällens outfit:
Vit stor t-shirt utan BH under. Allt enligt fembarnsmamma-modet från en by långt ute i skogen.
Fula, gamla, oformliga trosor som påminner om något som en medelålders tant skulle ha på sig.
Enorma, urtvättade och ruskigt sköna mjukisbrallor som jag ärvt av någon gammal pojkvän.

Samtliga plagg är från 90-talet och borde inom kort bli moderiktiga igen. Nu saknas bara en nattsärk som jag kunde krypa in i för att sova, men jag tror jag sover naken inatt istället.

20 cm korv

Jag fick ett sms tidigare ikväll. Från min mamma.

"Det blir allt vanligare att kvinnor väljer singelliv. Och det är väl inte så konstigt, om man bara vill ha 20 cm korv är det väl onödigt att få med en hel gris?"

Jag vet inte om jag ville ha det där sms:et från min mor.

Läkare och provision

Jag har funderat över det här med läkare och provision, något som jag gärna vill ha inside information om. Det är nämligen så att vem jag än pratar med och vilket problem de än har, så har de blivit rekommenderade antidepressiva tabletter. Spelar nästan ingen roll vad det gäller. Det måste vara en jävla förtjänst för läkarna att skriva ut dessa.

Du behöver tydligen antidepressiva om du har:
- muskelinflammation
- varit arbetslös
- högt blodryck
- allergi
- sorg efter en närstående
- en arbetsplats som inte passar dig
- dåligt blodvärde

Ja, det var några av exemplen. Kanske jag kan få lite utskrivet, jag har ju faktiskt nästan nackspärr....

Därefter är den död, varenda jävla gång

Jag saknar min gamla tvättmaskin, min alldeles egna, fina som jag sålde när jag flyttade till denna etta.
I detta hus suger tvättstugan, jag blir lika arg och frustrerad varje gång. Det är en pina att tvätta. Tvättstugan är helt enkelt kass och den innehåller:

- en tvättmaskin (hur är det möjligt egentligen, borde vara minst två)
- en tumlare som aldrig fungerar, kläderna är blöta när jag ska ta ut dem och därefter är den död, varenda jävla gång
- ett pyttelitet torkskåp

Resultat: Halvblöta kläder, en sur Sara och en bävan inför nästa gång jag måste tvätta.

Funderar på att lägga mig på golvet, skrika och gråta

Om jag trodde på gud skulle jag be honom om styrka idag, men det gör jag inte så jag vänder mig inåt, mot mig själv. Dags att snart bege sig till jobbet, efter uppskattningsvis två timmars sömn. Jag önskar att jag kunde säga att det är på grund av sexuella aktiviteter eller kärleksfulla, djupa samtal. Men nej, jag har helt enkelt inte kunnat sova, vridit och vänt på mig, suckat inför de högljudda ungdomarna utanför fönstret, alla bilar med bra stereo och dåliga ljuddämpare. Velat och vill ha sovmorgon idag. Nu ska jag på jobbet, efter två timmars sömn och med en begynnande nackspärr. Funderar på att lägga mig på golvet, skrika och gråta: Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Kommer det att hjälpa? Jag vill ha tips på hur jag ska kunna bli gladare, mer positiv och vilja leva på morgonkvistarna?

Men jag är ingen bagare

På min arbetsplats gör jag mycket, bland annat bakar jag kanelbullar från frysta knyten. Vilket jag tydligen inte gör så bra. Följande scenario utspelar sig kring dessa bullar, med en manlig, äldre kund.

Kund: När är de här bullarna bakade?
Jag: Idag, för två timmar sedan.
Kund: Hm, de var lite bleka.
Jag: Jasså.
Kund: Har du bakat de här?
Jag: Jajjemen, för två timmar sen.
Kund: De ser lite torra ut.
Jag: Det tror jag inte att de är.
Kund: Kostar de verkligen 12 kronor?
Jag: Jajjemen.
Kund: De ser lite små ut också.
Jag: Jag är ledsen om de inte lever upp till dina förväntningar, men jag är ingen bagare, jag jobbar på Pressbyrån.
Kund: Jaja, jag var ändå inte sugen idag.

God, he's awful

He's drunk, he tastes
Like candy, he's so beautiful
He's so deep like dirty water
God, he's awful

Några rader ur en vansinnigt bra samlagslåt "Awful" med Hole.
Musik får en av tänka på vissa saker och personer, jag gillar det. Och jag gillar den här låten.
Ett tack till
Lellelii som introducerade mig för denna...

Någon som vill anlita mig som investerare?

Jag investerade 100 kronor igår.

Detta var vad jag fick:
- se fulla människor ragga på varandra, hångla och nästan ha samlag offentligt.
- bli trampad på fötterna av höga klackar, knuffad åt alla håll och känna några armbågar här och var
- se utelivet från en helt annan synvinkel
- stå en meter från en tjej som kräktes våldsamt
- dricka vatten med is, gratis
- fascineras över fulla människors bedrövliga beteende
- bli klämd på brösten
- skjutsa människor på efterfest

Någon som vill anlita mig som investerare?

I'm alive

Jag mår lite bättre nu... Förhoppningsvis håller det på att vända. Efter en helg med kvalitetstid med mig själv, nyktert leverne, jobb, familj och vänner känns det ljusare. Jag fick den injektion av livslust jag behövde, så mycket jag kan säga. Nu ska jag bara försöka förstå varför jag är sugen på något att äta hela tiden och varför jag har träningsvärk i kroppen... Det regnar ute och jag älskar ljudet mot mitt tak!

Nej, det är ingen bra period just nu

Nej, det är ingen bra period just nu. Tröttheten äter sig in i min själ, min inspiration och livslust sjunker för var dag. Vad är det som händer med mig? Jag kan inte låta bli att känna mig lite rädd, rädd för att det inte ska vända snart. Jag har ingen ork, ändå ska jag släpa mig på jobbet nu. Jag skulle helst ligga kvar i min soffa med persiennerna neddragna och vara själv, naken. Men det går inte. Nu ska jag släpa mig på jobbet...

"Family Guy "

Som vanligt saboterade jag min chans att snacka "Family Guy " med invigda. Damn it! Jag är en sanslös fan. Vill bara se mer och mer. Jag vill!

tänkte sova nu, ha en bra natt. Puss och kram

Vänner, kärlekar och bekanta. Jag önskar att ni alla var här. Då hade vi kört en sjuhelvetesjävla fest. Men hoppas ni har kul var ni än är. Antar att ni är med tilltänkta partners, vänner och knullkamrater. Kul. Jag tänkte sova nu, ha en bra natt. Puss och kram

Snorig, med tvättbjörnsögon och grådassiga mjukisbyxor

Tisdagar är aldrig mina dagar på jobbet. Denna morgon spatserade jag in med nyss bortflugen morgonångest, nyfunnen livslust och framför allt arbetslust. Kliver in och ska fylla på med nya varor, öppnar en av matfrysarna och reagerar direkt när jag känt på en Billy Panpizza att den är riktigt varm, på gränsen till het. Chockat känner jag mig omkring i frysen och upptäcker att det inte är en tillstymmelse till kyla i den. Kikar på termometern och ser att den står på stadiga 24 grader plus. Vilket inte är det optimala för en frys med mat i. Följden blir att jag har stått och slängt mat hela dagen. Jag kände mig kriminell och luktade Gorbys piroger resten av eftermiddagen, aldrig att jag äter en sådan igen!

Kvällen har jag spenderat med min mor, tittandes på en film: "Five people you meet in heaven". Baserad på en av mina favoritböcker med samma namn. Fantastisk fin film med ett budskap, precis som boken. Två timmars gråt i utslitna mjukisbyxor var precis vad jag behövde när jag stötte på en av stans hetaste killar i mina ögon. Fan, det är väl typiskt! Snorig, med tvättbjörnsögon och grådassiga mjukisbyxor, antar att jag inte fick honom på kroken.

Nu till dagens höjdpunkt. Min vän ska köpa tights och inte vilka som helst. Beskåda kreationen nedan, i LATEX!

image70


Fan, jag som skulle behöva suga på en

Äldre kvinnor, även kända som tanter, är de roligaste. En av dessa kommer in på mitt jobb i form av kund.

Tant: Åh, jag vill ha cigg, NU.
Jag: Tyvärr har vi inget som innehåller nikotin här.
Tant: Fan, jag som skulle behöva suga på en cigg nu, jag har ju ingen karl att suga på.

Nu ska jag jobba, på med den glada masken...

Jag är en trevlig, snäll och glad ung kvinna, oftast i alla fall. Måndagar när jag vaknat tillhör jag inte den skaran. Tog mig en sovmorgon, eftersom mitt arbetspass inte börjar förrän kl 12, hörde regnet smattra när jag slog upp ögonen. Strax efter ringde min mor och undrade om hon fick komma förbi ett tag. Jag grymtade ja, klev upp med neadertalar-steg, låste upp dörren och satt mig i soffan, fortfarande med krökt rygg och rynkade ögonbryn. Pratade inte många ord med min mor under tiden hon var här. Jag har sådan måndagsångest att jag vill stoppa huvudet i toaletten och spola. Nu ska jag jobba, på med den glada masken...

Att syndernas förlåtelse finns om man bara tror

Nej, söndagen den åttonde juli blev ingen bra dag, ingen dag som går till historien. Spenderade ett antal timmar på ett kristet konfirmationsläger där jag blev informerad om hur spännande det är med Bibeln, att nattvarden är till för alla och att syndernas förlåtelse finns om man bara tror. Jag lyssnade med ett halvt öra och längtade hem. Jag var omringad av falska, klämkäcka kristna som alla satt och nickade bekräftande åt prästens ord, hummade och svarade på hans frågor om gamla testamentet. Det kändes äckligt, jag är besudlad!

Väl hemma hyrde vi film, jag och familjen, spanade in regisserad kärlek, kyssar och smek. Men den slutade inte lyckligt i alla fall, det var tur det! Inte heller min kväll slutade lyckligt då jag mitt på plan mark, en parkering närmare bestämt, ramlar pladask. Mitt knä är trasigt och blöder ymnigt, mina byxor är ännu värre däran och de kommer aldrig att läka. Mina nya, svarta byxor, som är det enda jag har råd med i sommar. Jag grät våldsamt och hatade mig själv. Nu ska jag sätta mig och dunka huvudet i väggen!Ett trasigt knä

Här är de: kvinnorna i min familj

Här är de: kvinnorna i min familj
Här saknas endast en hormonstinn pojke, 15-åring-to-be.

image68

Skrattar tyst för mig själv, mina blogginlägg

Jag kliver upp med en lätt huvudvärk. Skrattar tyst för mig själv, mina blogginlägg, så ärliga, så mystiska. Funderar ett tag på att radera dem, stannar upp och tänker; Nej, varför då? Detta ska ju vara ärligt och äkta. Mer ärligt och äkta kan väl inte förekomma. Ok, de är kvar. Men skratta inte åt mig. Inse tidpunkten vid införandet och att det fanns en öl innanför västen, eller ja, det gröna linnet som jag bar igår. För övrigt så är jag inte så missnöjd med vikten som kan tyckas, jag har tappat 4 kilo de senaste veckorna, det är min ångest inför att möta min barnmorska som gör sig gällande. Det finns ingen människa som kan få mig att må så dåligt, som henne, den elaka häxan. Hon har ringt mig, på min mobil, och försökt boka upp en tid på måndag. Är det möjligt att jag kan ha ångest redan nu? She's from hell!


Jag är snart 30 år och har inte gjort mycket av stordåd

För övrigt får jag ha alldeles egna dödsångestlistor, som Alex Schulman

1. Varje morgon jag vaknar 05.25
2. Varje dag jag inser att jag aldrig har några kronor över.
3. När mina vänner har råd, tid och möjlighet att gå ut, utan mig.
4. När jag inser att jag om fem år är 30 år.
5. Jag är snart 30 och har inte gjort mycket av stordåd.
6. Det finns ingen pojkvän som jag lyckats snärja.
7. Finns inga män som är vettiga.
8. Jag vill speed-dejta, finns det i denna stad?
9. Hur finner man sin ideala vikt utan amfetamin?
10. Jag vill vara jag, fast smalare...

Nehe, jag får tolka de håriga underliven

Ja, men varför inte. Vill så gärna börja ett av mina inlägg med att fundera varför människor är som de är. Jag har från ikväll ett intressant citat: " Du är fan finast här ikväll, det tog ett tag att inse det, men du är grym, helt allvarligt alltså". Hm, ska det vara en komplimang? Ingen som ville följa med hem och kolla på svensk porrfilm à la 1974. Nehe, jag får tolka de håriga underliven som jag vill och det är helt ok...

Varför har plötsligt alla snygga män fula skor?

Dagen har till stor del varit fin, eller ja, i alla fall ok. Har dock en del funderingar:
- Varför storhandlar en tant på Pressbyrån?
- Varför hade en schäfer erektion utanför sjukhuset?
- Vem kan köpa en ny mobil åt mig?
- Varför har plötsligt alla snygga män fula skor?
- Hur fixar man snabba cash?
- Bryr jag mig verkligen om alla kunders sjukdomar?

Nu ska jag umgås med min syster och må bra, trivas med livet och fredagkvällen! Take care

Närmare halv fem i lördags morse

Jag var bara tvungen att lägga upp dessa kort som är tagna närmare halv fem i lördags morse.

        

De mörka männen i turbaner

I vilket land bor jag i egentligen? Vart jag än går hör jag norska, varenda bil som jag möter eller som passerar mig har norsk registreringsskylt. Är det en norsk invasion på gång? Jag känner mig aningen skrajsen.

En annan sak som gör mig skrajsen är MSN-viruset som verkar ha drabbat en hel del människor (även mig), vilket gör mig lite paranoid. Jag öppnar knappt några mail ens längre om det inte är uppenbart att det kommer från en vän eller bekant. Törs jag öppna det vita kuvert som damp ner på min dörrmatta idag?

Jag har haft en ledig dag idag som jag började med en rask morgonpromenad, kvick dusch och sedan lunch på stan med mamsen. Därefter kaffe med min syster och hennes vän, inköp av byxor, spanande på folk och slutligen även middag hos min mor. Jag undrar hur det går för de mörka männen i turbaner som har stånd på torget (stånd som de säljer saker i). De har uppenbarligen kläder som attraherar kvinnor i övre medelåldern men trots detta så spelar de hög musik i form av "Blow my whistle, bitch" Hm, ska detta locka dessa tanter till inköp?

Jag har aldrig påstått att jag är bra på att hantera frestelser

Ok, tisdagen var inte riktigt över. Än fanns det tid kvar att spendera. Trots otaliga övertalningsförsök hos mig själv så klarade jag inte av att bara sitta inne en fin afton denna vackra sommar. Följde således med mina vänner på en runda. Jag har aldrig påstått att jag är bra på att hantera frestelser och imorgon är jag ledig....

         

En öl                         En vän                       En ledtråd

Vart var jag innan jag gick hem?

En tisdag i mängden

Tisdagen är så gott som slut och jag har idag:

-Lagt en nygräddad plåt mot min underarm och skaffat mig ett rejält brännsår.
-Blivit kär i en ful manlig kund utan stil och med vedervärdiga skor, men något i blicken som fick mig att smälta.
-Klämt mitt magskinn (observera att det var skinnet och inte fläsket) i kassalådan.
-Fikat med mormor och hennes man på stan.
-Fastnat med min häl i dörren på The Make Up Store och skrapat av allt skinn på just den hälen.
-Irriterat mig på mängder av saker på jobbet.
-Gratulerat min kusin på hennes tjugofjärde födelsedag.
-Fastnat i en lång parad med fotbollsungar, i alla åldrar, från alla länder. Detta bifogar jag bilder på, se nedan!

        
  

Indien på bild nr 3 var mina favoriter...


Någon, som förmodligen är elak, har lagt en naken glasspinne mitt på lagergolvet

Jag lurade en gammal man på mitt jobb häromdagen, dock inte med flit, snarare pga ett missförstånd. Han var sådär go, glad och gammal att jag ville äta upp honom. Därför slängde jag mig med lite små skämt och försökte vara ett trevligt och roligt kassabiträde. Jag avslutade mitt humorförsök med att säga: "Jag kanske får bjuda på en kasse?" Glatt svarade han ja och jag packade ner hans varor i en kasse och ger den till honom med ett leende. Men han stod kvar bredvid kassan medan jag betjänade andra kunder, i flera minuter. Till slut blev jag nervös och frågade om det var något annat han ville ha. "Nja, det var det där kaffet du skulle bjuda mig på"  Ett hörfel eller talfel, helt enkelt. Jag skämdes för att jag lurat den stackars mannen, vi har ju inte ens kaffe.

Jag vet att jag tidigare har delat med mig kring min glasspinnefobi, den fobin som tydligen fler än jag har, men som de flesta skrattar åt och ler lite sådär ja-du-är-inte-riktigt-klok-du. Idag tog jag ett rejält anfall, rakt in i glasspinne-träsket. Efter att jag stängt butiken tog jag av mig mina falska foppa-tofflor och sprang runt barfota som en liten vätte. Fram och tillbaka innan jag stelnar till och flyger åt sidan. Någon, som förmodligen är elak, har lagt en naken glasspinne mitt på lagergolvet. Jag fick kväljningar och låg på golvet utan att våga titta på den igen. Hasade mig upp, tog på mig skorna och sparkade bort den utan att titta på fanskapet. Usch!

En snygg man flirtade så vilt med mig idag att jag fick ett generat anfall och var tvungen att gå in i lagret en sväng. Mina kinder var så röda och min chef skrattade så gott. Mitt jobb är rätt skoj!

En hyllning till Siolia

En stor applåd, en enorm hyllning vill jag ge kvinnan som pimpat min blogg och skapat min nya look. Siolia är denna fantastiska kvinna som har gjort mig denna fina tjänst! Jag hoppas att jag kan återgälda den någon gång. Min tacksamhet känner inga gränser! En stor applåd som sagt!