Dessutom är det bestämt att jag ska bli sambo

Dagarna flyter på med den ena härliga upplevelsen efter den andra, att vara kär i någon är bättre än vad jag ens kunnat drömma om. Kvällens bilbingo slutade utan vinster men vad gör det när Pragresan är bokad för mig och min kära. Och, dessutom är det bestämt att jag ska bli sambo. Det känns nästan för bra för att vara sant! Jag blir mer kär och lycklig för var dag som går. Hur kan livet vara så här bra?! Önskar er alla den lycka som jag nu får uppleva...

Med kroppen studsande i enorma proportioner.

Ok, träningsvärken är verklig. Även om jag väckt en lust, om än liten, att springa mera. Det är tungt att springa, med kroppen studsande i enorma proportioner. Inte bara brösten, som var fallet när jag var 17 och sprang, utan exakt hela kroppen. Spänsten som fanns i yngre år har definitivt försvunnit, men jag kämpar vidare, tar mig i kragen och studsar vidare. Ser ni en oformlig, studsande kvinna som flåsar och är högröd i ansiktet så vinka gärna. Jag kommer dock förmodligen inte se något eftersom jag är så fokuserad och endast ser målet.

Jag har idag varit ute och sprungit.

Bilbingo snart, men jag måste bara berätta.... Jag har idag varit ute och sprungit. För första gången på säkert 9 år. Men jag överlevde och är så stolt att jag spricker. Nu du, Lelle, snart är jag lika sportig som dig.

Aningen för mycket alkohol innanför klänningen

MIdsommarafton blev som vanligt en oerhört trevlig tillställning, men precis som det hör till blev det aningen för mycket alkohol innanför klänningen. Jag vann både pop-quizen och kubben, vilket gör mig stolt och smått mallig. Att vi sedan avslutade inne på krogen känns helt ok, även om jag fick en dåligt-humör-kväll...

Förlåt
Lelle, för att jag sabbade din midsommarafton med att skriva "Glad midsommar" istället för "Trevlig"! Ska aldrig hända igen!

Glad midsommar önskar jag er alla...

Midsommar! Skivorna är mixade, frågesporterna är förberedda och maten har inhandlats. Precis som tidigare år ska jag spendera midsommar i min väns barndomshem, med vänner och bekanta. Vi ska äta, sjunga, dansa och spela kubb. Det som började som en lösning har nu blivit en tradition och jag ser fram emot ännu en lyckad midsommar. Vad som bara gör saken bättre är att detta år kommer jag inte dit som singel, utan hand i hand med den finaste jag vet. Denna dag kan inte bli misslyckad! Glad midsommar önskar jag er alla...

Så numera turas vi om att sova i soffan

En av de mysigaste detaljerna med att ha en pojkvän är att få vakna i hans famn, känna hans lukt och hans andning mot mitt hår. En av de mindre mysiga detaljerna just nu är att han är innehavare av en skranglig 90 cm bred säng. Och då ingen av oss är anorektiska cirkusartister så fungerar det inte i längden att sova i den smala sängen tillsammans. Resultatet vid försök har blivit att jag vaknat upp på golvet. Så numera turas vi om att sova i soffan. Det känns som att jag sover hos en kompis eller att vi är osams, även om jag kryper ner hos honom när vi vaknat. Gode gud, ge oss en bredare säng, mera mys och mera känsla av att vi är tillsammans och inte halvdana polare.

"Funderar du på om du ska gifta dig eller skjuta dig?"

Tankar om framtiden är vad som snurrar mest i mitt huvud för tillfället. Hur ska min framtid se ut? Det är ju nämligen bara jag som kan välja vägen jag ska vandra på, och jag hittar fasen inte i den enorma dimma som brett ut sig. Det är väl som 26-åring dags att bestämma sig för vad jag ska syssla med. Trots att jag har förmodligen världens bästa karl vid min sida och alla möjligheter i världen så är det svårt att välja. Som en vän sa idag: "Funderar du på om du ska gifta dig eller skjuta dig?" Det är väl ungefär så. Fast nej, inget av föregående alternativ är aktuella för tillfället. Jag väntar tills mannen kommer hit och kryper in i hans famn så försvinner alla funderingar och det är bara nuet som gäller.
Tack för att du finns!

Fuck! Nej, man borde inte jobba!

Jag har just kommit hem från jobbet och inser hur mycket det är jag missar när jag jobbar helger och nätter. Tremånadersdagen sedan jag blev tillsammans med min kära har passerat, utan att jag ens hunnit träffa honom, kyssa honom. Vännerna och kärleken har varit ute och svirat, utan mig. Dessutom fick jag nyss reda på att jag missade att få träffa snygg-Nils från Kustbevakarna live. Fuck! Nej, man borde inte jobba!

Dagens Outfit

Åter ett uppehåll i bloggvärlden, även denna gång på grund av oerhört mycket annat som är mer prioriterat än att dokumentera mitt liv. Jobb, kärlek, födelsedagsfirande, examensfirande, maskerader, mera kärlek och mängder av sol. För att bli up-to-date i bloggvärlden så började jag denna dag med att läsa igenom bloggar. Och det visar sig, trots att jag själv uppfattar det som det mest tråkiga som går att läsa, att människor fortsätter att skriva om vad de klär sig i. Som för att bevisa att de minsann lägger ner en massa pengar på tyg och märken som ska definiera vem du är. Så, what the hell, jag kör jag med.

Dagens Outfit:
Vit och ljusblårandiga strumpor från Coop Forum (glassigt värre med ett hål på hälen).
Svart-grå championbyxor från slutet av 80-talet som tillhör pojkvännen (även där med de klassiska hålet på knät).
Svart ribbat manligt linne i storlek XL (inget hål, men dock en liten fläck)
Allt detta toppar jag med håret uppsatt i en osynkroniserad tofs, fastsatt med en hårsnodd som ingick i ett 30-pack på Rusta.

Är det någon som är sugen på att låna något av dessa plagg, skriv i kommentarerna så ska jag överväga det. Ciao!