Skit i romantiken, satsa på barnsligheter

Som så många andra har jag sett Solsidan ikväll och jag förvånas så oerhört över hur mycket jag känner igen mig i "Anna", skrattar lite skamset när jag hör deras resonemang om vem som ska göra vad och ryser lite inombords av igenkännande gällande sexlivet. Från och med imorgon är det jag som återgår till att vara kåt, glad och tacksam! (Citat från Ogifta par, när Peter Dalles karaktär föreslår hur frugan borde vara)

Kvällen har efter det som vanligt bestått av att jag suttit vid datorn, läst bloggar, uppdaterat Facebook fyratusen gånger och googlat på saker jag funderat på under dagen. Vad fasen var vi innan Google?! Då kanske ni undrar vad den manliga delen av hushållet gjorde under tiden?
Ett tag satt han på golvet i datorrummet med elvispen i högsta hugg, lite senare sprang han omkring med blåa läppar, blå tunga och en stor blå fläck på sitt vita whitetrash-linne. Han försöker göra glass! Jag tror att han lyckades trycka ner kakor, bär, choklad och vaniljvisp innan han log belåtet för sig själv och makade plats i frysen. Nu är vi båda som små barn. Han springer runt och är helt uppspelt, har förmodligen ställt klockan för att han ska "vända på smeten", allt enligt Google. Och jag sitter och slickar skålar... Skit i romantiken, satsa på barnsligheter. Det funkar här i alla fall. Ikväll somnar jag nöjd!


Kommentarer
Postat av: Elin

det borde finnas en gilla knapp på bloggen.. haha love you!

2011-01-24 @ 00:15:01
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Haha, tror att dom flesta småbarnsmammor känner igen sig! Jag skrattar lika mycket åt resonemanget om sin svärmor också ... Anna och jag är nog "tvillinsystrar" ;)

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback