Och så var det detta med namn...

Och så var det detta med namn... Hur fasen ska man kunna komma på något och känna att det är rätt?! Vi har diskuterat fram och tillbaka, både tjej och killnamn, utan större framgång. Om jag föreslår ett namn, så är det någon elak tjej som gått i hans parallellklass som hette så. Så kommer han med ett namn, som min gamla granne hette. Nej, det är banne mig inte lätt. Hur kommer man fram till några hållbara förslag? Har ni rent utav några förslag?


Kommentarer
Postat av: anouk - Gravid

Haha det är jättesvårt. Vi har lånat böcker på bibblan som vi kikat i, tänkt på filmkaraktärer, tänkt på släktnamn osv osv... Vi har faktiskt hittat två flicknamn vi är överens om nu:)

Postat av: eriika

näe vi hade oxå svårt för det där då han inte gillade mina förslag och jag inte gillade hans :P men vi satte oss ner en dag och googlade musik osv som vi tycker om för inspiration. så fick karln välja pojknamn och jag fick välja flicknamn. dock fick vi "godkänna" 3-4 stycken av den andres namn innan. men den kvällen var vi överrens om vad dom skulle heta, utan tvekan :)

2010-03-31 @ 10:07:19
URL: http://headtrips.blogg.se/
Postat av: Elin

Meeen tjej namn vet ni ju!!! Ni vet det dar namnet vi pratade om innan vi akte. Det tycker iaf jag att hon ska heta om det blir en tjej. Kill namn tycker jag att Lars ska fa bestamma, har har manga fina kill namn som forslag hehe :P

2010-03-31 @ 16:45:25
Postat av: Kristina

Det är svårt med namn! Jag och Micke har inte varit överens med någon av barnen haha ;-) Jag ville att Liam skulle heta Leon eller Alvin, Micke Vincent. På bb blev det tillslut en Liam =)

Micke ville att Alicia skulle heta Wilma, men där fick jag min vilja igenom! För att fallet inte skulle bli så hårt heter hon Wilma Alicia ;-)

2010-03-31 @ 20:04:23
URL: http://liam07.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback