Om någon har en massa pengar som ligger och skräpa

Om någon har en massa pengar som ligger och skräpar och dessutom vill ge mig en present så har jag ett tips till er. Denna bok vill jag ha!! Den verkar superbra och kanske kan den hjälpa mig hur jag ska kunna bekräfta min son eller dotter för den de är och inte enligt kön. Mycket tänkvärt verkar det stå i denna bok...


Kommentarer
Postat av: anouk - Gravid

Jag läser den just nu och den är värd vartenda korvöre. Helt sjukt bra.



Konkreta tips på hur man kan undvika genusfällor osv. Man får sig verkligen många tankeställare kring hur man bemöter barn (och vuxna med fdd) pga kön. VIKTIG bok.

Postat av: Kristina

Jag älskar den typ av böcker!! "Ditt kompetenta barn" av Jesper Juul måste du bara läsa! Underbar bok! Den här boken som du tipsar om ska beställas på en gång, du får låna den sen, så slipper du köpa den =) Kram!

2010-02-19 @ 13:28:04
URL: http://liam07.blogg.se/
Postat av: Kristina

Tycker att du gör helt rätt! Läs så mycket som det bara går. Det hjälper en igenom dom svåra stunderna om du vet varför barnet uppför sig som det gör. Jag var också besatt av att läsa om graviditen och förlossningen.

Kan nästan tycka att man inte tar sin roll på allvar om man inte läser en eller två meningar om hur barn fungerar och varför dom skriker "Kan själv" ;-)

Men det är ett känsligt ämne som jag inte ska gå djupare in på här. Längtar tills vi kan träffas och prata på riktigt =)

2010-02-19 @ 21:51:48
URL: http://liam07.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback