Jag ska bli bättre på att uppdatera

Jag ska bli bättre på att uppdatera, så snart vi fått internet på hemmaplan. Håll ut!! Om ni vill ha ett uppdrag så kan ni ge mig tips på bästa barnvagnarna och varför... Tack på förhand!

Kommentarer
Postat av: Elenor

Jag hade Emmaljunga först men bytte till Baby Travel. Baby Travel är lättare att lyfta i/ur bilen (dels inte lika bred och inte lika tung), lättare att sävnga med (inte lika tungstyrd). Nu har ju jag bara tvilling/syskonvagn att jämföra med men ja ... :)

Läs barnvagnstester :)

2010-02-10 @ 17:36:06
Postat av: Dessan

Hej!

Hittade din blogg idag, alltid kul att läsa andras bloggar! GRATTIS till bebismagen!

Har tyvärr inga tips på barnvagn åt dig för den enda erfarenheten jag har av dom är den jag själv låg i, senapsgul och typ 1 ton tung! :)

Ha de bra och ta hand om magen!

Postat av: Madde

jag akn varmt rekomendera emmaljunga city cross. Den är väldigt bra just här uppe oxå där det blir mycket snö och slask. Vi trivs jätte bra med den. och eftersom du får på sommaren skulle jag köpt en liggkorg till i stället för mjuklift...då det inte behövs lika mycket påpälsing under sommaren . vi trivs bra med våran emmaljuga.. vi har ju den till algot nu när vi inte är ute alla tillsammans då har vi ju tvillingvagnen. Hoppas att ni mår bra och att den nya barnmorkan va bra. kram

2010-02-12 @ 10:10:32
URL: http://melker.blogg.se/
Postat av: Sara den rara

Tack för tipsen! Jag har fått en hel del tips på just Emmaljunga Citycross, men jag är inte så insatt i just liggkorg och mjukliftar ännu. Det är en hel djungel.... :)

2010-02-12 @ 15:28:09
URL: http://sascha.blogg.se/
Postat av: jonsson

Vi köpte en baby travel (babyproffsens egna märke) för att det var en liten smidig och väldigt lättkörd vagn, den tar nästan ingen plats när man fäller ihop den och vi har liten bil så det passade oss. Nu fick ju vi en ganska stor bebis och redan när han var 3,5 mån så hade han växt ur liggdelen, sittdelen är frammåt vänd på den vagnen och han var alldeles förliten för att vi ville vända honom från oss, så vi köpte ny vagn, en acta graco, med klick system eftersom vi har bilstol i samma märke. Så nu om vi är ute och åker så tar vi bara med underredet och klickar dit bilstolen om vi tex ska gå i affärer, hur smidigt som helt. Kram och lycka till.

2010-02-14 @ 12:02:14
Postat av: Kristina

För mig är det viktigaste hos en vagn att den har svängbara framhjul, det skulle jag inte kunna leva utan =) En vagn utan svängbara måste man ju "lyfta" framhjulen på så fort man ska ändra färdriktning det minsta lilla! Om vår vagn fortfarande fanns på marknaden skulle jag rekommendera den....men det gör den tyvärr inte! kram!

2010-02-14 @ 23:36:18
URL: http://liam07.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback