Jag försöker...

0-78a105519a049c9c42a6c31c81205481.png

Kolla varifrån!

Jag försöker vara sportig på jobbet med Jonatans tröja. Det går väl sådär med extrakilon och gravidmage...


Kommentarer
Postat av: Kristina

Vilken fin mage och blivande mamma =) Nu känner jag att jag saknar att vara gravid haha ;-)

Man är så speciell också när barnet ligger i magen. Det är lite roligt, för sen när barnet kommer ut blir du en i mängden. Jag och min vän Frida kom på det när vi gick på stan och hon var hög gravid och jag hade Alicia i vagnen. ALLA tittade så gulligt på Frida, frågade "när är det dags" och liknande. Det ÄR något magiskt med gravida kvinnor, så vackert! Synd att man (jag) inte känner det själv när man är mitt upp i det =) Kram!

Postat av: beckan

SHIIIIT syrran... Hur stor ska du bli.. UNDERBART!!! Laaangtar sa jag dor tills jag far komma hem och krama magen och beratta att moster e hemma och redo for att finnas dar for alltid <3 ALSKAR DIG, DU ar sa VACKER syrran..

2010-02-20 @ 04:59:30
Postat av: Elin

Jag dog nu!!!! Dromde om dig inatt (IGEN), och alltid handlar drommen om din mage. Ar tur att du ar gravid annars vore det lite konstigt om jag drommer om min systers mage hela tiden.. haha ar sa sjukt att se, nar jag akte sa sag man ingenting och nu helt plotsligt ser det ut sadar... DU ar saaa fin alskade syster!!!!!!

2010-02-20 @ 05:02:58
Postat av: Tess

Grattis till Er. Vad du är fin Sara, mysigt med bäbis! Kan fortfarande idag inte sluta tänka på våran lilla roadtrip till Åre då gumman var med ler Eller vi kom ju aldrig fram, så var det.

2010-02-20 @ 14:38:43
URL: http://thereseylander.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback