De mörka männen i turbaner

I vilket land bor jag i egentligen? Vart jag än går hör jag norska, varenda bil som jag möter eller som passerar mig har norsk registreringsskylt. Är det en norsk invasion på gång? Jag känner mig aningen skrajsen.

En annan sak som gör mig skrajsen är MSN-viruset som verkar ha drabbat en hel del människor (även mig), vilket gör mig lite paranoid. Jag öppnar knappt några mail ens längre om det inte är uppenbart att det kommer från en vän eller bekant. Törs jag öppna det vita kuvert som damp ner på min dörrmatta idag?

Jag har haft en ledig dag idag som jag började med en rask morgonpromenad, kvick dusch och sedan lunch på stan med mamsen. Därefter kaffe med min syster och hennes vän, inköp av byxor, spanande på folk och slutligen även middag hos min mor. Jag undrar hur det går för de mörka männen i turbaner som har stånd på torget (stånd som de säljer saker i). De har uppenbarligen kläder som attraherar kvinnor i övre medelåldern men trots detta så spelar de hög musik i form av "Blow my whistle, bitch" Hm, ska detta locka dessa tanter till inköp?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback