Baciller lämna min kropp, nu!

Denna dag har varit en av de längsta i mitt liv, den längsta jag kan komma ihåg i alla fall. Vaknade redan kl 4 inatt med huvudvärk, nackvärk, snorig näsa, feber och allmänna sjukdomssypmtom. Tog genast en värktablett och låg till halv sex då jag kravlade ur sängen med overklighetskänslor. Jag är sjuk, igen! Snacka om timing då jag idag skulle jobba 12 timmar i sträck, helt ensam. Jag har plågats, lidit och hatat kunder så extremt mycket idag. Jag ville dö, trodde jag skulle svimma och önskade mig en avbytare på jobbet. Men någon sådan fanns inte att tillgå. Efter 12 timmars självplågeri är jag äntligen hemma.

I stället för att gå ut och festa ikväll, denna första kväll på stråket som är ett enda förspel inför Storsjöyran, så lägger jag mig i sängen, tar lite Esberitox och sover tills jag imorgon ska jobba i ett öltält. Baciller lämna min kropp, nu! Jag har inte tid att vara sjuk....

Kommentarer
Postat av: Ylva

Gah, jobba 12 timmar i sträck låter inte direkt som någon höjdare. Krya på dig! Är sjuk jag med, har haft ont i halsen till och från i ca 1½ år *jippi!* Aja, Storsjöyran närmar sig ju, något kul iaf!

Postat av: Junitjej

Din header är så fin! Ha en trevlig helg!

2007-07-20 @ 19:35:06
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback