Mentalt instabil

Jag är menalt instabil för tillfället, för många tankar snurrar inombords och ett slags inre kaos har uppstått. Jag har lyckats strula till det för mig, som vanligt. Allt på grund av att mitt namn inte skrevs på ett kontrakt för två år sedan. Kaos och katastrof ser jag framför mig, oron gnager inom mig och en klump i min hals har byggts upp till enorma proportioner. I dag på skolans lunch så ringde jag samtal som jag var tvungen att ringa, kunde inte hålla emot utan sprang på toaletten och grät i händerna, våldsamt hulkande. Det var som om mina tårar aldrig slutade rinna och jag andades lugnt för att varva ner och kunna gå ut och äta lunch. Efter torkande, snytande och fixande av mascara gick jag ut för att äta lunch och bestämde mig inombords för att inte prata med någon. Lyckades nästan hela lunchen innan jag började prata om lägenhetsbytet med en klasskompis.

Snart satt jag mitt i fiket med tårarna rinnande återigen och snoret likaså. Försökte dölja min sorgsenhet med en hand över ansiktet, men föga lyckat resultat antar jag. Efter ett tag när jag lugnat ner mig var det dags att åter gå till lektion, då växte klumpen i halsen igen och ett par tårar trängde fram. Helt i obalans är jag och kvällen har även den bestått av tårar. Vad ska jag göra och hur ska jag bete mig? Kan någon ta över mitt liv ett tag tills allt ordnat sig och jag har sinnesro?

Kommentarer
Postat av: Flisan

Men åh....skroten...du vet att jag bara är ett telefonsamtal bort, ring gärna...du pratar, jag lyssnar! världens största kram till världens bästa och mest otursförföljda tjej... *kramar stenhårt*

Postat av: syster

Min fina gumman.... Solen kommer snart skina pa dig oxa.... Love you... tanker p[ dig...

2007-02-07 @ 14:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback