Bloggtorka

Det verkar råda en slags allmän bloggtorka för tillfället. Många av mina dagliga bloggar är tomma och inspirationen lyser med sin frånvaro, även för min del. Har spenderat min tid med att söka jobb, samt att skriva ett personligt brev som ska bifogas min studieansökan. Det är inte det lättaste att skriva ett personligt brev i det syftet, tenderar att bli onödigt lik en jobbansökan.

Nu har jag bestämt mig, ska införskaffa mig en alldeles ny, häftig mobiltelefon. En otroligt onödigt dyr sådan, men som jag älskar den. Som person lägger jag aldrig ner mycket pengar på kläder, smycken, skor eller annat utseendemässigt, men däremot vill jag gärna ha en bra mobil. Min väninna kunde inte förstå hur jag ville lägga ut så mycket pengar på en mobiltelefon, jag kontrade med att jag inte kunde förstå hur hon kunde lägga ner så mycket pengar på en jacka. Eftersom jag är våldsamt teknikintresserad och blir lite småkåt av senast utkomna mobiler så är detta klimax. Kan inte sluta tänka på denna mobil som är så perfekt!
Min snälla vän erbjöd sig att låna ut pengar till den överskjutande kostnaden, eftersom min försäkring endast täcker en viss del. Så snällt och godhjärtat, men jag skulle göra samma sak tillbaka. Right back at you, girl!

Är uppe tidigt idag, ska snart iväg på min sista organiserade kursdag, trodde det skulle vara slut med detta nu, men icke. Emottog ett brev från arbetsförmedlingen där jag ska närvara vid en informationsträff om utbildningar imorgon. Ingen rast och ingen ro som arbetslös. Ska snarast möjligt glatt ta mig en anställning av både ekonomiska och mentala skäl.

Kommentarer
Postat av: Fantasia

*skratt* Jag känner igen mig i ditt inlägg... är också prylkåt och köper hellre en snygg mobil än en snygg jacka.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback