Big Brother-Kak-Muffe

Har nu ägnat en timme åt dokusåpa-fenomenet Big Brother och återigen fascinerats över människors benägenhet att ljuga, svika och låtsas som ingenting. Muffe, årets jackass har alltså en kvinna på utsidan av huset med skyr inga medel för att behålla den fling han har med Jessica inne i huset. Totalt omedveten om tittarnas medvetenhet om han och Jessicas erotiska upplevelser, förnekar han bestämt att han och Jessica har rört varandra. Ena sekunden smeker han Jessica och är mysig mot henne, nästa minut skickar han blommor och skriver vackra kärleksord till tjejen utanför. Det är en klassisk situation där han vill ha kakan och mumsa i sig den på samma gång. Uppenbarligen så fungerar inte livet på det viset.

Fram med ärlighet och raka puckar! I alla lägen!

Kommentarer
Postat av: Cindy

Håller så med dig om Muffe . Han verkar verkligen inte förstå att man inte kan ljuga på tv utan att det kommer fram på något sätt . Allt han ljuger om filmas ju faktiskt . Det värsta är att folk har trott/tror på honom .

Postat av: Fantasia

Fast jag tror inte att folk tror på Muffe... Däremot så uppför han sig på ett bättre sätt än Jessica och därför tror jag att folk tar hans parti. Jessica däremot är i stort behov av psykhjälp

2006-03-08 @ 22:00:48
URL: http://blogg.passagen.se/sexfantasier

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback