Stora pattar, bruden

Gårdagskvällen spenderade jag ute på krogstråket med en öl i handen. Min kära mor bjöd mig på en buffé och även en kall öl, vilket var mycket trevligt i den gassande solen. Gick sedan hem en sväng för ombyte och sedan hamnade vi på den välbyggda flotten än en gång. Denna gång var det dock kyligt så att vi vände inåt land för värme och besök i öltält. Tältet var fullsatt och stämningen på topp, vi dök genast in i folkhavet för någon slags dans och allsång. Helt otroligt att jag får stå ut med att höra samma låtar som varje helg på krogen, ge mig lite modernare musik och jag blir nöjd. Men vad gör man inte för att få umgås med  vänner och dricka lite god öl.

Kände mig ovanligt oattraktiv igårkväll, en deprimerande känsla dök över mig. Dock fick jag en kommentar, observera att det inte ansågs vara en komplimang. Två äldre män stod och betraktade min kropp ett tag och plötsligt utbrister en av dem: "Stora pattar, bruden". Det var alltså den uppmärksamhet jag fick igår. Ska man skratta eller gråta?

Idag ville jag bara gråta i alla fall, jag lommade nerstämd iväg till jobbet denna morgon. Vid samma tidpunkt satt mina vänner och mina systrar och planerade en dag vid vattenfallet, med mat, godis och mys. Kan livet vara mer orättvist och hemskt? Märk väl min bittra ton då jag konstaterar att jag avskyr att jobba på sommaren...

Förresten ska det tilläggas att jag inte uppskattar imbecilla hämndförsök med knäsittning....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback