En uppenbar doft av utedass

Höjden av meningslöshet. Min nyinköpta badrumsspray luktar avföring. Följden av detta är att mitt hem nu badar i en uppenbar doft av utedass. Mitt känsliga luktsinne sparkar bakut och jag vill spy...

Mat, alkohol och annat dylikt är förbjudet

Idag började mitt nya liv, det liv som ska leda till ett nytt, slankare jag. Vilket innebär att mat, alkohol och annat dylikt är förbjudet. Jag ska dricka tre liter vatten om dagen, vilket i sin tur resulterar i tio gånger fler toalettbesök. Min kropp gillar inte vatten, uppenbarligen. Jag upprepar succén från förra året med 7-8 kilos sammanlagd viktnedgång, som jag nästan helt och hållet behållit. Nu ska det ner ännu mera. Känner mig totalt peppad inför detta! Människor omkring mig har som vanligt åsikter, det ska tyckas hit och dit om dieter och viktnedgång. Men detta är mitt val, det är den helt klart bästa metoden för just mig. Sen skiter jag blankt i vad som anses korrekt och vad som är bästa för andra och önskar helst att besserwisser-typer och andra med åsikter kan hålla dem för sig själva...

Snälla, hör det jag inte säger

Snälla, hör det jag inte säger

Låt dig inte luras av den mask jag bär
därför jag bär tusentals masker.
Och ingen av dem är jag.
Låt dig inte luras, för guds skull
låt dig inte luras.

Jag ger intryck av att vara säker
att vara modig
och iskall.
Jag verkar inte behöva Någon
men tro mig inte.

Inuti finns den riktiga jag
med förvirring och rädsla
och ensamhet.
Det är därför jag bär denna mask att gömma mig bakom.
Att skydda mig från den blick, som vet...
Men den sådan blick är min räddning
om den följs av accepterande
av kärlek.
Det är det enda som kan befria mig
från mina egenbygga murar.

Jag är rädd för att djupt där inne
är jag ett ingenting
en som inte förmår
och för att du ska se det och stöta bort mig.

Och så börjar maskernas parad.
Jag talar lojt till dig.
Jag talar om allt, som verkligen är inget.
Och inget om det, som verkligen är något.
Om det som gråter inom mig.
Var snäll och lyssna noga
och hör
det jag inte säger.

Jag skulle vilja vara genuin
och spontan
vara jag.
Men du måste hjälpa mig.
Du måste
räcka ut din hand.

Det blir inte så lätt
men jag har hört att kärleken
är starkare än murar.
Och i det ligger mitt hopp,
mitt enda hopp.

Vem är jag, du kanske undrar?
Jag är någon du känner mycket väl.
För jag är varje man du möter
och jag är varje kvinna du möter
och jag är du, också.

Så, nu har de orsakat smärta också!

CSN. Detta förhatliga, inkompetenta, uråldriga, dysfunktionella. Som aldrig någonsin kan fungera smidigt, utan istället vill ställa till med så mycket obehag, irritation, ångest, ilska och hat som möjligt går. Jag är mållös av ilska och avslutar med att slå näven i bordet. Så, nu har de orsakat smärta också!

En blandning mellan stekflott och en diskborste

Vilken förbannat, bedrövlig början det blev på denna dag. Jag vaknade av en telefonsignal och svarade i en dimma, ett väsande ljud av ordet: Hallå. Mannen som jag samåker med varje morgon undrar om jag ska med, jag ser i panik att klockan är 08:00, den tidpunkt då vi vanligen avgår från stan. Panikartat säger jag att jag tar bussen sen, då chauffören säger att de gärna väntar utanför mitt hus. På exakt fem minuter tar jag mig från naken, liggande ställning till sittande, påklädd i bilen. Fortfarande sömndrucken och med en bedrövlig frisyr, en blandning mellan stekflott och en diskborste. Inte ens lite mascara eller rouge hann jag kleta på. Deon stod kvar oanvänd hemma. Dagen har spenderats med äckelkänslor och frågor om jag är sjuk. Slutsats: Det suger att försova sig!

Jag har blivit utmanad...

av ingen mindre än Flisan. Tanken är, vad jag förstår, att jag ska skriva ner åtta fakta/vanor. Sedan ska jag välja ut några personer som jag utmanar och som i sin tur skriver åtta stycken saker och utmanar vidare. Inte så svårt, tror jag...

Ok, here I go:

1. Jag är vansinnigt rädd för terrorister och andra instabila, fanatiska och oberäkneliga människor.

2. Jag stör mig på klämkäcka idrottsmän av typ Klüft mfl, så mycket att jag bojkottar sådana evenemang totalt.

3. Jag tycker att äldre människor luktar illa och jag skulle helst slippa se dem i kön på mataffären.

4. Jag har en gång i mitt liv haft klamydia och då i ögonen. Min mormor undrade hur i helskotta jag lyckades få det dit. Men det är en annan historia!

5. Jag har en av Sveriges kortaste tungor, är förbjuden att pierca den då den knappt når utanför munnen i utsträckt tillstånd och jag borde kapa strängen under men törs inte (vilket inte gör mig till en sämre kyssare eller dylikt, tror jag).

6. Jag svimmar om jag ska ta en spruta, eller ens ett litet blodprov i fingerspetsen.

7. Jag kan aldrig ställa alarmet på ett jämnt klockslag, aldrig med en nolla sist. Oftast står klockan på 07:08 eller liknande.

8. Min största fobi är glasspinnar, som jag tidigare tagit upp här. Oförklarligt men dock traumatiskt!

Utmanar vidare: Lellelii, Jenny, Tiger,  Bengan, Moa


Nio år sedan jag åkte fast för snatteri

Jag fick en chock när jag vandrade genom staden idag, en chock över den enorma mängd skolungdomar som flockades utefter hela gatan. Det skreks, tjoades, skrattades och röktes. Flickornas konstanta försök att vara tuffa och kvinnliga på samma gång var uppenbara. Jag kände igen mig, tyckte synd om dem och inombords känner jag mig nöjd över att jag passerat denna ålder. Jag såg mängder av väktare och civilklädda snattar-letare och insåg hastigt att idag är det exakt, på dagen, nio år sedan jag åkte fast för snatteri. Det var första dagen i första året på gymnasiet. Jag var ensam på stan, gick runt med en fascinerande känsla av att jag var vuxen, hade börjat skola i stan. Innan jag ens hann reagera hade jag stoppat en kulspetspenna i min jackficka och snart hade jag en civilklädd vakt vid min sida och hans hand på min axel. Det var bara att ringa hem till mamma och erkänna, skammen stockade sig i min hals och jag ville sjunka genom jorden! Det var sista gången jag stoppade något i fickan som jag inte betalat för...

Det är söndag och jag känner mig ensam

En känsla av ensamhet rann över mig alldeles nyss. Det är mörkt och kallt ute, inte en människa på stadens gator. Min säng gapar tom med endast en antydan bland lakanen om en kropp som har legat där. Det är nu en annan människas kropp borde värma min, istället för ett gammalt duntäcke. Det är söndag och jag känner mig ensam...


Jämförde bröst och blottade rumpor och andra kroppsdelar

Men vilken fest det blev igår då! Kvällen som skulle vara relativt lugn blev förvandlad till en äkta röjarskiva, allt enligt tonårsreglerna. Alkoholen flödade, kuddkrig utbröt, vi dansade på borden och hoppade i sängen, jämförde bröst och blottade rumpor och andra kroppsdelar, vi dansade och sjöng (läs;skrek), ingen satt tyst och lugnt i ett hörn, alla var med. Det var helt oväntat en av de roligaste fester jag deltagit i. Plus att jag fick kramas efteråt, en liten livsbonus att njuta av. En riktigt schysst helg med andra ord, för min del i alla fall. Min väninna är en mobiltelefon och en halv tand fattigare...

Jag har försökt att få med en del bilder som kan belysa hur skojigt vi hade, dock med taskig kvalitet...

        

  

Män från främmande vidder med misstänkt peruk

Precis som ingen annan fredagkväll så blev jag bjuden på en fantastisk middag hos en talangfull lasagnemakerska. Jag och tjejerna åt gott, samtalade om män från främmande vidder med misstänkt peruk, män som framhåller sitt singelliv och döljer att de egentligen delar sin säng med en annan kvinna, män och deras könsorgan, pojkar som ser ut som underåriga men ändå kan kelas med samt det aldrig uttjatade ämnet avföring. Vi förflyttade oss till vardagsrummet, åt onyttigheter, spanade på män på internet, läster bloggar och fortsatte våra udda diskussioner. Till slut tog vi en sväng med bilen utanför en dansbana, ville se människor ute på parkeringen. Men tiderna verkar ha förändrats, inte var det som på min tid en massa människor som drack alkohol i bilarna ute på parkeringen. Nu verkar de istället vara inne och dansa. Trist att kulturen försvunnit från de svenska dansbanorna.

Nu ska jag lägga mig, våndas över jobb imorgon och att oärlighet existerar så nära inpå...

Fan, vad svag jag är!

Jag stod emot, tackade nej, ignorerade, ville vara annorlunda, trodde det var en fluga. Men jag föll dit till slut. Jag skaffade Facebook jag med... Och jag gillar det. Fan, vad svag jag är!

Flum och dylikt

Skolan har startat för mig igen och flummet är åter i mitt liv. Funderandet över mening, mål och metod är aktuellt än en gång. Från att ha varit en självständig och arbetande människa hela sommaren har jag återgått till en auktoritetsrädd flockmänniska med skolsalsskräck. Fick vår första läsuppgift idag och jag har svårt för att återgå till koncentration och studiero, dock var det ett stycke som fascinerade mig med en aning bedrövelse:

"Ett av de problem som människor har, är att vi innerst inne inte alls vill veta meningen med vårt eget liv eftersom vi då inte längre kan undgå att inse att vår nuvarande tillvaro är en blek skugga av alla de möjligheter som vi har. Vi är helt enkelt inte intresserade av att inse att när vi jämför vårt liv med det liv vi egentligen är skapta för att leva, att se hur torftigt vi har det. Vårt liv är inte ett liv i första klass; kanske lever vi inte ens i andra klass, som vi gick och trodde, utan till och med i tredje eftersom vårt liv innerst inne är tomt på kärlek, till oss själva, till livet och till andra människor. Insikten om att vårt liv inte har den mening det skulle kunna ha, att vi lever ett betydligt fattigare liv än vi skulle behöva, att det i grund och botten är vårt eget fel att vi slösar bort vår tillvaro och kanske till på köpet riskerar att fördärva det dyraste vi har, nämligen själva vår existens - den insikten är verkligen obehaglig."

Med kroppen glänsande av olja

Ska jag beskriva mig själv som tankspridd, flummig eller dum i huvudet? Jag hade nyss duschat, smort in kroppen med olja och virade en liten handduk runt min kropp. Tvättstugan kom in i mina tankar och innan jag hunnit tänkt så mycket så befinner jag mig tre trappor ner, på väg ner i källaren. Fortfarande med endast en liten handduk kring min kropp. När insikten kom till mig så tvärnitar jag och ser mig skräckslaget omkring, ingen annan i trappuppgången. Jag tänkte: What the hell och fortsatte ner, plockade ihop tvätten och gick upp igen. Allt endast iklädd en handduk med kroppen glänsande av olja och håret slickat mot mitt huvud....

Smög jag som en tjuv

Trots att alla är vansinnigt snälla och gratulerar mig från höger och vänster så kunde jag inte låta bli att känna mig hotad med rikedomen i väskan, så jag promenerade in på banken idag för en insättning. Hur ofta sätter jag in pengar? Aldrig! Kom rakt in i barnvagns-SM som tydligen gick av stapeln på banken idag, med mängder av griniga barn, Jämtlands absolut längsta kö till råga på allt. När mitt nummer äntligen ropats upp smög jag som en tjuv över det polerade bankgolvet och försökte dölja mina tusenlappar som nu äntligen sitter på mitt konto, där de bör vara.

Jag unnade mig två par jeans idag och kan inte ens minnas när jag hade råd med och kom i ett par vanliga jeans. Det går bra nu!

Jag har vunnit 5000 kr på bilbingo....

Måndag och enligt den nystartade traditionen tog vi Volvon till Brunflo för lite bilbingo. Som vanligt kändes vi aningen malplacerade bland äldre kvinnor i mjukisbyxor, fleecejackor och annan bingoutrustning. Min väns latextights, våra färgade hår och det obligatoriska snuskiga skällsorden till bingoutroparen gjorde oss ännu mera udda...

Just ikväll hade jag tänkte stanna hemma, visste inte om jag orkade. Tackar mig själv ödmjukast för att jag släpade mig iväg. Under pausspelen, den så kallade lillrövaren så upptäckte jag snart att jag hade två nummer kvar, nervöst flackande med blicken väntar jag och märker att det direkt blir endast ett nummer kvar, nummer 20. Som i en dröm ropas nummer 20 ut och jag studsar skrikande upp och ner och skriker bingo i falsett. Min kompis slänger sig på tutan och jag öppnar bildörren och viftar frenetiskt med min fulla bricka. Jag hör som i en dimma hur kontrollanten kontrollerar numren, mina kompisars upphetsade skrik och slutligen bingoutroparens: " Det var fem rätta rader och en ensam vinnare till 5000 kr". Snart kommer en annan kvinna med 5 stycken tusenlappar och säger grattis. Jag tar emot den enorma summan pengar och skakar som ett asplöv, är högröd i ansiktet av upphetsning och har tårögda ögon. Jag har vunnit 5000 kr på bilbingo....


image131

Det absolut bästa med denna kväll är alla genomhjärtliga grattis jag emottagit muntligt och via sms. Att så många unnar mig detta och är glad för min skull. Det är så att jag blir rörd!

Används för lite kondom nu för tiden

Jag trotsade mig själv och åkte bort från stan i fredags. Till en vackert ställe vid sjön, med vackra människor och trevligt umgänge.

image128

Jag landade mitt i en kubbfinal och fick delta i ett av lagen. De förlorade dock. Därefter blev det dryck, dans, roliga historier, kiss på dass och utanför. Jag fick träffa en lokal radiokändis, som så gärna berättade om det hela tiden. Allt detta var vansinnigt roligt, jag somnade halv tolv på lördagsdagen. Vaknade tre timmar senare och försökte vara en social människa, misslyckades fatalt med detta och somnade om på den soliga gräsmattan.

Och för er som tycker att det används för lite kondom nu för tiden, bevis för motsatsen finns nedan

  

Eftersom jag inte hade min kamera tillgänglig och därför saknar kort så har jag snott dessa kort från Lelles blogg

Jobbar min sista dag

Jaha, då går jag iväg och jobbar min sista dag innan skolan börjar igen. Blandade känlor, men mest är det en tillfredsställelse.

Ofanligt roligt!

Jag fick tips av en vän att spana in denna video. Han har precis som mig problem med att sluta skratta när det krävs. Jag är likadan, kan inte sluta skratta när jag väl börjat, speciellt inte om situationen kräver det. Även om han pratar ett helt obegripligt språk, och inledningen är lång, så ge klippet en chans. Ofanligt roligt!


Så, vad gjorde den håriga, osminkade singeln?

Jag kan inte låta bli att tycka att livet är lite småironiskt och retsamt ibland. Jag är som bekant singel, sover allt som oftast ensam men håller ögonen öppna för sängsällskap ännu oftare. Igår kväll lade jag mig för en gångs skull tidigt, jag struntade i lägenhetens extremt röriga tillstånd och brydde mig inte om att ansa kroppsbehåring vid kvällens dusch. Självklart, när annars, så fick jag ett frestande sms med en erotisk underton. Så, vad gjorde den håriga, osminkade singeln? Jo, hon tackade nej till sensuellt umgänge och försökte somna om... Jag sov inte gott inatt!

Freddan och jag?

Gick in på Towas sida och hittade detta test! Tydligen så är det Fredrik Ljungberg som jag ska dejta och kanske rulla runt i sänghalmen med... Hmm... Han är inte riktigt min typ.

image127Sa "jag litar på dig", med kroppen fylld av nervositet

Flickan var 18, jag lade mitt hår i hennes händer och sa "jag litar på dig", med kroppen fylld av nervositet. Håret blev kort, så kort som jag inte haft på många år. Men jag tycker om det ändå, det känns fräscht!
I sällskap med min vanliga prestationsångest så försökte jag få till ett fantastiskt kort på min nya frisyr, eller i alla fall ett bra. Till slut insåg jag att det inte går. Jag sätter ut skitkorten nu, så sätter jag in de bra senare. När jag själv fått fixa till håret, som jag vill ha det!

 

Håll i er nu

Håll i er nu, ni som känner mig och min snålhet kring mitt hår. Jag ska klippa mig om en dryg timme. Dock blir det på NFI, elevklippning. Men ändå. Jag spenderar pengar på mitt hår! Det är nya tider nu...

Min vän slänger sig på tutan

Igår kväll packade jag och mina vänner en termos med kaffe, skinkstut (mjukt tunnbröd med skinka) och pennor, för att åka på bilbingo. Det var bilbingo i värsta pensionärsandan. Den enda skillnaden var att pensionärerna var tysta och koncentrerade och vi flummade på, hade roligt och skrattade. En bil med äldre människor bytte plats, tydligen var vi för högljudda som bilgrannar. Jag började tro att bilbingo bara är en ursäkt för att få svära lite, bli irriterad och få ut lite aggressioner. Tills plötsligt min vän utbrister: "Jag har bara ett nummer kvar till två rader". Och som i en dröm uttalar bingokvinnan just det numret. Hela bilen sätts i gungning, vi småskriker och min vän slänger sig på tutan i samklang med hennes lyckorop. 600 kronor promenerade in i hennes fickor. Inom tre minuter hade hon även full bricka och hon inkasserade ytterligare 500 kronor, då hon fick dela med en annan människa. 1100 kronor. Inte illa... Misstänker att det blir fler bilbingokvällar i framtiden! 

Kräftkalas i lördags

I lördags var tanken att vi skulle ha en kräftskiva utomhus med alla tillbehör och sånger. Vädret var inte på vår sida men kvällen blev trevlig ändå.

     
Vi dukade traditionsenligt och sjöng litegrann  


  
En fantastisk chokladcheesecake till efterrätt som var farligt nära att ramla i mitt knä.Observera min förskräckta min.

Sedan tog kalasets härliga fyraåring-to-be över kameran.

  

        
En blivande mästerfotograf kanske?

Fotografen åkte sedan hem och en del av oss äldre fortsatte ute på krogen, med diverse resultat!


Måndag. Morgon för mig

Måndag. Morgon för mig, lunchtid för de flesta. Jag insåg för någon minut sen att skolan börjar om exakt en vecka, regnet faller och jag har inget toapapper hemma. Dagen och veckan kunde ha börjat bättre...

En hundring och jag glömmer dina synder...

Idag hade jag tänkt annonsera ut en central parkeringsplats här, den som jag varje månad hyr ut. Paret som hyr den hade tills idag inte betalat den, trots att det är den 10 aug. Men nu när jag klev upp låg det ett kuvert på hallmattan med pengarna, ett ursäktsbrev och det bästa, en hundring som plåster på såren. Jag har redan glömt förseningen och är överlycklig. En hundring och jag glömmer dina synder...

Jag har aldrig varit smal

Jag har aldrig varit smal, kanske lite "normal" ett tag under en tidig 20 årsperiod. Men smal har jag aldrig varit och kommer aldrig vara. Men under det sista året har jag minskat mer än 10 kilo, nästan 12. Och även om jag alltid ser bedrövlig ut på kort så måste jag säga att jag lyckades häromdagen, inne på Marites toalett, att se någorlunda smal ut, för att vara mig...

image114

Och för er som inte vet, så är jag längst till vänster.

Skrattar åt min musik

Gled in på Tigers blogg och hittade denna alternativa lista som jag bara var tvungen att göra.

Instruktioner:
- Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
- Använd sångtitlen som svar på frågan.


1. Hur mår du idag?
This is my life - Kim Larsen & Gasolin

2. Kommer du komma långt i livet?
Här kommer sommaren - Balsam Boys

3. Hur ser dina vänner dig?
Trick me - Kelis

4. Kommer du gifta dig?
Fit but you know it - The streets

5. Vad är ditt livs themesong?
Walk idiot walk - The Hives

6. Vad är ditt livs historia?
When to hold on - Jennifer Brown

7. Hur är skolan för dig?
Eventually it'll break your heart - Moneybrother

8. Hur kan du komma framåt i livet?

Broken arrows - Jose Gonzáles

9. Hur kommer imorgon vara?
Round here - Counting Crows

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Livet är en fest - Nationalteatern  (hahahaha, detta var så klockrent)

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Maria (I like it loud) - Scooter

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
In da club (Vikingarna Vs 50 cent) - Per-Arnez

13. Hur är det med ditt liv?

Måste vara två - Lars Winnerbäck

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?

Looking for love - September

15. Hur ser världen på dig?
Put your hands up for Detroit - Fedde Le Grande


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Hurt - Johnny Cash  (ojdå, inte så bra odds)

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
She's Madonna - Robbie Williams

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Evighet - Carola


19. Har du en djup & mörk hemlighet?
Kom följ med mig - The Pinks


20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Sorglös Samba - Sällskapsresan

21. Hur kan jag göra mig själv glad?
Don't stop movin' - Velvet


22. Kommer jag någonsin ha barn?
I only - Beat shakerz ft Alicia

23. Vad är några tips till mig?
Akta dej vad du är min - Grönwalls


24. Hur kommer jag bli igenkänd?
White horse - Kyau vs Albert

25. Vad är min danssång?
Världens bästa servitris - Lotta Engberg

Jag skrattar efter denna lilla test. Det visar på vilken massa olika sorts musik jag har på min dator, en hel del pinsamt. Jag skrattar lite till....


Det luktar man i min lägenhet!

Det luktar man i min lägenhet! Det är ingen varelse med snopp inom synhåll, ingen naken sådan i sängen, soffan eller i duschen. Mitt sköljmedel som ska dofta "sun fresh", luktar man helt enkelt. Tack mamma, det var snällt att du köpte sköljmedel...

En känsla av sommar och semester

Tre jobbfria dagar har gett även mig en känsla av sommar och semester. Vi började tisdagen med att åka till Önsjön med 6 kilo meloner, frukt, sallader och tidningar.

        


Kvällen fortsatte i samma sommar-anda med vinpicknik i parken. Filtar, rosévin, batteridriven radio och senare värmeljus. En helt fantastisk kväll med en viss doft av cigarettrök....

        


Massera min egen nacke och släppa brösten fria

Nyss hemkommen från en dag i solen och jag har så ont i nacken att jag är vimmelkantig. Ja, jag har stora bröst och nej, det är ingen bra idé med trekantsbikini då.... Två dagars ledighet i solen var precis vad jag behövde. Ska senare lägga in bilder från gårdagens solande och kvällens vinpicknick. Nu måste jag massera min egen nacke och släppa brösten fria.

Dagens experiment!

Idag ska jag prova att ha en trekantsbikini när jag solar. Det får bli dagens experiment!

Jag har nu hittat en anledning till att skaffa bil igen


image104

Drar upp en kniv ur ett hölster och riktar den rakt mot mig

Dagarna passerar i en rasande fart, snart är sommarlovet slut och jag ska åter till skolan. Kunderna passerar min kassa i samma fart och jag fascineras över deras egenheter och stundtals idioti. Gårdagen var inget undantag.
Föst promenerar den elaka kvinnan in som tror att jag är gravid (se tidigare inlägg), hon stirrar ogenerat på min mage med en fundersam min. Vad fan tror hon? Att jag är gravid, men ljög för henne? Jag vill kasta kassalådan i hennes huvud och stirra ogenerat på hennes skador.

Strax därefter kommer en äldre man in och ska betala, han böjer sig ner över plånboken för att leta efter pengar och dreglar över hela sin tröja. Jag visste inte om jag skulle kräkas eller titta bort. Valde dock det senare alternativet och kände mig lagom glad över de mynt som jag fick i min hand.

SIst men inte minst blev jag utsatt för en mindre intelligent person. Han kliver in i den lilla butiken, går med snabba steg rakt fram till kassan, drar upp en kniv ur ett hölster och riktar den rakt mot mig. MItt hjärta höll på att stanna och hade jag inte haft nog mycket lugn i magen hade jag förmodligen skitit på mig. Han riktar kniven mot mig och säger: "Kan jag få en påse?" Jag är beredd att stoppa påsen full med kassans pengar och ge honom mina två kronor som jag har i min privata plånbok. "Bara en påse?", stammar jag fram och släpper inte kniven med blicken när jag plockar fram en påse. "Ja, tydligen så får man inte ha kniv här inne (Sjukhuset)", svarar han aningen irriterat och lägger ner den blottade kniven ner i påsen och går sin väg. Jag var stum, chockad och blev senare lite arg. Vad tror han egentligen att en stackars flicka i en kioskkassa tänker när en man kliver in och drar kniv?

Skicka mms i duschen

Man lär sig något nytt varje dag. Idag har jag lärt mig att skicka mms i duschen utan att mobilen blir vattenskadad. Tänk vad jag kommer få nytta av denna kunskap!

Täcker mina nakna bröst

Jag bor högst upp, mitt emot mitt hus bor ett gäng med gamlingar, ett så kallat äldreboende. Jag är alltid, verkligen alltid, naken hemma. Om jag så diskar, städar, kollar på film eller dansar. Jag räknar med att de gamla människorna inte ser så bra och har aldrig oroat mig för att min nakenhet ska avslöjas. Tills idag när jag naken förbereder lite mat och till min stora förvåning ser ett ungt, manligt vårdbiträde titta ut genom fönstret, rakt mot mig. Jag fryser till mitt i en rörelse och täcker mina nakna bröst. Glider snabbt in bakom den skyddande väggen och inser för mig själv att det är dags att börja med kläder...
 

Inte halva inne där

Jag skickade slutligen ett sms till den snygga mannen. Ett trevligt men ändå inbjudande sådant med en intresserad underton. Svaret jag fick var artigt, sakligt och avslutades med min hat-fras: "Hade gött". Jag har verkligen inte halva inne där! Fan också...

Mitt augusti enligt horoskopen

Oxen


Första veckan blir rätt romantisk men resten av augusti ger tyvärr mest kärleksbekymmer. Saker och ting går helt enkelt inte som du vill, och huvudanledningen är att annat kommer emellan. Vänner med problem, nöjen, saker du måste göra - eller saker som din älskling måste göra. Det här blir en månad full av missade möten, inställda samtal och borttappade telefonnummer. Trist visserligen men du får en rolig sensommar på andra sätt, det är bara kärlekslivet som trasslar.
Bästa chansen: Vädur, Lejon, Jungfru, Skorpion.
Bästa stället: Sportiga platser.
Bästa datumen: 5-6/8.Detta är alltså hur månaden kommer se ut för mig. Inget nytt på kärleksfronten alltså, fortsatt som vanligt. Däremot blir jag nervös när jag ser vart bästa stället är att träffa någon. Sportiga platser?! Vart ska jag då ta vägen, det är inte min vanliga sfär...


I min bekantskapskrets gillar vi korv

I min bekantskapskrets gillar vi korv, stor och kall falukorv!

image102  image103

Försökte hålla handen ibland

Jag ska på bio ikväll. Något som jag gör så sällan att jag inte minns sist när det skedde. Det var mer frekvent under mitt tidigare samboliv, då var det flera gånger i veckan vi gick in i mörkret. Satte oss tysta bredvid varann i en och en halv timme, försökte hålla handen ibland utan att någon av oss tyckte om det, gick ut därifrån och diskuterade sakligt filmen och dess betyg. Det var romantik det!

Ikväll blir det jag och mina närmaste vänner, popcorn, tecknat och skratt. Kan inte bli så mycket bättre...

Har minst tre barn, en bondgård och jakthundar

Idag kom mitt livs första kärlek in på jobbet i form av kund. Jag tror inte han kände igen mig direkt, men jag skulle känna igen honom var som helst. Han var ju ändå min första kärlek. Jag var 6 år och han var 11, han var vuxen, stor och manlig. Han var duktig på att cykla, sparka fotboll och han var allt jag ville ha. Idag är jag 25 och han 30, han är 165 lång och inte så stor och manlig, har minst tre barn, en bondgård och jakthundar. Han är inte längre allt jag vill ha...

Diskrimering

Ibland kan jag tycka att vissa affärer är diskrimerande...

image101

Stackars ryggsäckar!

Jag kan förstå om jag verkade påverkad

Jag mötte han på stan idag, fick en akut stress i min kropp och tänkte först sjunka ner genom jorden av nervositet. I stället stannade jag och försökte konversera vuxet, med ett relativt dåligt resultat. Jag fnissade lite, flummade mycket och hade svårigheter att prata rent. Han frågade om jag var full idag också, mest på skämt visserligen men jag kan förstå om jag verkade påverkad av något. När vi sa hejdå, ha det bra och vi ses något, så var jag tvungen att sätta mig ner. Mina ben skakade, mitt hjärta slog dubbelslag och jag var skakis. Sedan förbannade jag mig själv för att jag inte frågade honom om vi skulle hitta på något. Alltid roligt att vara smart i efterhand... Jag beter mig som en kärlekskrank fjortonåring, antar att det bidrar till min status som singel.

Bildbevis

Fick efter ett sms reda på att jag är med på bild, på Feejks hemsida... Jag ser blekare ut än jag någonsin varit, kan det ha något med att det är söndag och regnväder? Hoppas det!