Svininfluensan?

Forum är över och jag har legat i feber sen i söndags... Svininfluensan? Ska vid piggare tillfälle leta reda på kamerasladden och lägga upp bilder, än så länge delar jag med mig av syrrans bild. Så här "fina" var jag och älsklingen!Vemdalen och vårforum, here we come!!

Väskan är snart packad, imorgon är jag likaså... Vemdalen och vårforum, here we come!! Foton dyker upp här senare.... Ses i dimman, folks!

Saker som jag älskar att hata en onsdag

Saker som jag älskar att hata en onsdag:

 

- Cyklister. För att de utan minsta hänsyn far fram som tokar på gångvägar och stigar. De far fram som gudar i sin egen värld och ser närmast surt på en stackars gångtrafikant som bara vill vara nyttig och gå till jobbet. Nej, fy fan för cyklister, håll er till cykelvägarna.

-Småhundar. För att de skällt och gnällt med sina äckliga käftar hos grannen i 5,5 timmar. Det suger att inte kunna välja bort att ha en egen hund, för dessa ingår i lägenheten. Jag skulle lika gärna ha kunnat låst in en egen hund i mitt sovrum och tappat bort nyckeln, så maktlös känner jag mig. Stanna hemma eller skaffa hundvakt, för bövelen!

Megaman is in the house

Min sambo är en enastående man och pärlplattebyggare. Se bara här, vad han gjort i vårt hem... Kika även in på hans blogg för att se hans övriga verk.


Och som jag njöt av ledighet, kärlek och vänner

Påsken kom och passerade, och som jag njöt av ledighet, kärlek och vänner som samlades. Att vi kallas för ett pack, det rör mig inte i ryggen, det är endast en liten fingervisning om en ensam människas avundsjuka på skitgrym vänskap.
Jag har hunnit umgås med både familjen, vännerna och kärleken i helgen. Helt fantastiskt. Denna vecka blir en kortvecka och nästa vecka ännu kortare då den storslaget ska avslutas med Forum!! Som jag ser fram emot en comeback...

Ses vi på Forum?

Låta som ett modem

Tack tjejer!

Tack för en fantastisk helg fylld av skratt, god mat, vänskap och nakna bröst. Att se nästan ett dussin nakna tjejer sjunga och skråla i en bastu är en syn för gudarna och bilderna lär bli hemligstämplade för alltid. Att få skratta så att magen gör ont, känna ren lycka över att vara del i något så varmt, det är himlen det! Att dessutom få se vänner posera sexigt, blotta sina själar, få mjöl i ansiktet, kissa som en hund och höra dem låta som ett modem i ett befängt försök att spela nyfödd. Ja, det är bara hur underbart som helst. Visst, solen svek oss och drog till andra trakter och skotern förblev okörd. Men vad gör väl det när jag fick spendera helgen tillsammans med världens skönaste tjejer!

Tack, än en gång!