Eller har jag helt enkelt ätit något konstigt?

Tänk som jag längtat efter att få känna bebisen sparka inuti mig! Jag har sett den sparka på ett tidigt ultraljud och jag vet att den har sparkat i många veckor, men först nu är tanken att jag ska kunna känna den. Fullt medveten om att den kan dröja flera veckor än så har jag försökt att inte tänka på det så mycket.
Tills... för några dagar sedan, då jag tog en varmt bad. Plötsligt känner jag hur det pulserar/bubblar/pirrar till i magen. Jag tvärstannar till, slutar andas och försöker känna mera. Dock var det lugnt i någon dag då jag kände samma sak igen. Är det bebisen som pockar på min uppmärksamhet eller har jag helt enkelt ätit något konstigt? Bebisrörelser eller tarmrörelser? Jag hoppas så att det är lill*n som börjat dansa loss för mig...




Kommentarer
Postat av: Kristina

Det är säkert bebisen du känner! Blir tårögd när jag läser haha! Ett litet tips (du får säga i från om det blir för många sådana under resans gång ;-)), Skriv i en parentes exakt vilken vecka och dag du är på i alla gravid inlägg. Det kommer du uppskatta sen när du vill gå tillbaka och läsa!

Åh jag tycker att det här är så underbart Sara rara! kramar

2010-01-05 @ 11:48:01
Postat av: Sara den rara

Tack Kristina!



Självklart så tar jag emot så månag tips som möjligt. Det är bara bra... Skriver du ingen blogg längre? Kram på dig

Postat av: Malin S

Jag kände första fosterrörelserna i vecka 14. Då var det ungefär som att en liten fisk sprattlad till =)

2010-01-15 @ 21:51:58
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback