Skickar än en gång ut en efterlysning till er vänliga

Alltså, jag tror inte att en människa kan vara mer trött på det här med matningsproblem än jag! Först var det amningen som var rena katastrofen och det är få saker som fått mig att må så dåligt som det. Misslyckad som mamma, ringde i mina öron konstant de första månaderna och ibland får jag flashbacks än idag. Sen kom hennes magproblem, den reflexen som skapar obehag i hennes mage när hon äter. Runt 4 månaders ålder så vände det och ersättningen började fungera klockrent. Sen har vi introducerat maträtt efter maträtt och hon har ätit ALLT! Tills nu. Hemlagad mat duger inte, burkmat inte heller. Turkisk youghurt med bär funkar då rakt inte, precis som gröt. Senaste dagarna så bara gråter hon vid matning, gråter helt hjärtekrossande med tårar, inte ens ersättningen fungerar som den ska. Vad händer? Skickar än en gång ut en efterlysning till er vänliga, kärleksfulla och omtänksamma läsare. Sally är sju månader på söndag, är det någon mat-kris-period? Eller har ni något annat tips? Tack!

Kommentarer
Postat av: sara

Jag har inget tips tyvärr men Bella började gilla riktig mat först vid 9 månaders ålder (tror jag, sent var det iaf), innan det ville hon enbart ha ersättning, gröt för 4-månaders och välling. Och då började vi ändå med smakisar när hon var 4 månader. Eller banan gick visserligen bra! Nu äter hon tack o lov det mesta och mycket! Sen envisas dom säkert mer när dom märker att vi så gärna vill ;)

Tyvärr inget tips men jag förstår och vet att det är frustrerande...

Ingen magknip pga parasitvattnet? En tanke jag fick bara. Lycka till iaf!

Postat av: Helén

Hmmmm, jag kan vara ute och cykla pga dålig erfarenhet, men det kanske är små tänder på väg upp som blir lite ömma när hon äter? Dixie hade också en liten period när hon skulle byta till rejäla huggtänder;)

2011-01-28 @ 21:03:17
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag

http://www.designadinblogg.se/facebook-gilla-knapp-pa-blogg-se/

2011-01-28 @ 22:00:58
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Marie

Har ett litet tips, vet inte om det fungerar. Men låt henne sitta och kladda med en sked själv medan ni matar. Nu vet inte jag hur många tänder hon har, men försök introducera lite plockmat som hon själv kan plocka i sig. //Marie

2011-01-29 @ 12:28:51
Postat av: Tiger

Tänkte ge Maries tips jag med. Låt henne pilla på, med skedar, med eget plock. Och gör inte för stor affär av det. Hon kommer inte svälta ihjäl. Hoppas jag! ;)

2011-01-29 @ 16:01:12
URL: http://entigeriparis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback