Fått en stav uppkörd i arslet

Saker som jag stört mig på idag:

- Lösa hundar. Hur svårt ska det vara att följa en lag och hålla hunden kopplad på promenadvägarna i centrala stan? Är man inte mer rädd om sin hund än så? Jag skiter i om "haaan är jäääättesnääääll", jag vill INTE bli påhoppad av en hund som "baaara vill häääälsa". Varje dag möter jag lösa hundar och varje gång vill jag skrika åt ägaren att koppla hundjäveln, men varje gång sväljer jag orden, blänger lite extra och går förbi.

- Rullskidåkare. Återigen, varför måste man ta upp hela cykelbanan och gångbanan för att utöva sin "sport"? Jag vet inte hur många gånger jag nästan blivit påkörd och fått en stav uppkörd i arslet. Finns det ingen bana för er? Alternativt att ni är försiktiga när ni möter/kör om någon...

- Pensionärer. Tydligen hade jag missat/förträngt att det var kundkortskväll på Hemköp idag. Det var bara jag som missat det, för alla pensionärer i Jämtlands län hade samlats med varsin kundvagn för att socialisera och ta upp plats. Det är inte det lättaste att handla med en barnvagn i en hand och en rullande kundkorg i den andra. Det underlättar då fasen inte om Agda 105 år gammal masar sig framför och tar upp all golvyta när hon letar efter reapriser på soppa.

- Idioter. Människor har tydligen uppenbara problem att inse att det finns ett fält för gångtrafikanter och ett annat för cyklister. Ofta går dumhuvuden till fots i cyklistfältet, vilket innebär att cyklisten får väja och nästan köra på någon annan. Trots detta så flyttar sig inte dumhuvudet utan fortsätter i godan ro i cyklistfältet. Sen har vi de begåvningssvaga cyklisterna som tror att de har företräde framför alla, över hela promenadvägen. Det gäller att hålla sig på sin kant och flytta sig annars blir både mamma och barnvagn övercyklade.

Ja, det var lite saker som jag retat mig på idag... Imorgon blir en bättre dag, då ska jag le mot alla jag möter. Dessutom ska vi babysimma! Spännande värre.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Låter som du varit ute på promenad? ;)

Själv stör jag mig allra mest på folk när jag sitter på Stadsbussarna, haha! Speciellt busschaufförerna :)



Ha en bra dag! :)

Postat av: Anonym

Hahaha, Sara, du är underbar!



Men jag tycket inte att du ska le mot dem i morgon. Jag tycker du ska göra något som jag själv sällan vågar; SKRIK på & åt dem! Hytta med näven! Önska dem till någon annan planet, tydligt & högt. Go bananas liksom!



Gört!!



2010-10-28 @ 20:28:32
URL: http://rantajaervi.blogg.se/
Postat av: Ida B

Haha, så rätt, så rätt!

2010-10-30 @ 13:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback