Nästa vecka är första badtillfället

Idag har jag och Sally varit på informationsmöte/teori inför babysim. Nästa vecka är första badtillfället, vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Tills dess ska vi försöka duscha med henne och se till att hon får vatten i ansiktet, något som vi tyvärr har varit för fega med. Som de sa, föräldrar är oftast för överbeskyddande.

Allt är ordnat, utom mammans baddräkt. Vart köper man ett sådant klädesplagg, modell extrastor??

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hittar du en vettig baddräkt så snälla, tipsa oss andra mammor! :) Finns inget mer deprimerande att prova baddräkter i en provhytt med vidrig ljus... Sist jag gjorde det slutade det med att jag började gråta. Hahaha! Då var Inez lika gammal som Sally tror jag ;)

Postat av: Anonym

ett litet tips, byt för guds skull inte om i det omklädningsrum som är avsatt för mammor+barn (längst ner i korridren på storsjöbadet). det är bara trångt, äckligt och jävligt där. Byt istället om i den vanliga omklädningsrummet, ta första dörren. Mycket mer plats och lugnare för både dig och bäbisen, tro mig jag vet :0)

2010-10-19 @ 22:20:23
Postat av: Sara den rara

Tack för tipset! Men hur gör man? Tar jag av mig kläderna först eller hon? Vart lägger jag henne när jag tvättar håret och så? Tips? Tack på förhand...

2010-10-19 @ 23:35:20
URL: http://sascha.blogg.se/
Postat av: Anonym

när vi har varit på babysim har jag satt min dotter i en barnstol som finns där. Antingen finns dom i omklädningsrummet eller i duschen. Då jag hon fått suttit där medans jag har bytt om och sen har jag bytt på henne. När vi har duscht har jag gjort det först och sen henne, hon har då fått suttit i barnstolen vid duschen. Har funkat klockrent! Speceillt om man använder handduscharna som finns där istället för dom andra. Likaså när vi har duschat klart får hon sitta och vänta i stolen. Ett annat tips är att ta med 2 handdukar, en liten som man kan linda in dom i efter duschen med innan dom ska bada och en en stor badhandduk som man kan vira i dom i efter man duschat. Lycka till!

2010-10-20 @ 07:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback