Ska börja med att packa BB-väskan imorgon

Ikväll fick jag lite panik, då vattnet gick för en bekant som hade beräknat datum tre dagar EFTER mig. Hon ligger i detta nu på förlossningen och jag sitter med en klump i halsen här hemma. Jag som inte har packat BB-väskan trots Jonatans påtryckningar, jag som inte riktigt vet om jag är redo för det här?! Tanken på att det kan ske när som helst gjorde mig illamående, så jag sov hela kvällen, bra jobbat då jag antagligen blir vaken hela natten. Självklart vill jag träffa den lilla parveln som bott inne i mig så länge nu men jag vet inte om jag psykiskt är förberedd, blir man någonsin det? Ska börja med att packa BB-väskan imorgon, och försöka inse att jag snart ska bli mamma och ansvarig för ett nytt litet liv...

Kommentarer
Postat av: Lelle

Ja älskade vän. I morgon blir jag, om allt går precis som det ska, moster... det känns superspännande och jag kommer sova lite oroligt i natt med vetskapen om att min lilla syster ligger och har ont på förlossningen. Snart är det även din tur, och ja nu fick vi/du det svart på vitt, att det kan ske när som helst... Som tex att vattnet går i en bil på väg hem från Ikea...

Jag skickar sms så fort den lille grabben har kommit! Puss

Postat av: towis

Packade min i söndags... det kan ju som du säger ske när som helst men ändå känns det så himla avlägset.

2010-06-01 @ 06:23:13
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: eriika - BF 30 juni

men shit de förstår jag! spännande, men ändå ett litet uppvaknande att nu är det veeeeeeerkligen bara en tidsfråga.. iofs allt mellan 4 och 7 veckor, iaf för mej men.. jag hoppas ju på det lilte tidigare faktiskt:)

2010-06-01 @ 08:24:10
URL: http://headtrips.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Usch nej det blir man nog aldrig dessvärre=( haha



2010-06-01 @ 09:16:22
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Tiger

Packa packa! (fast de kanske du har gjort nu!). Då jag skulle packa bb-väskan fick jag många goda råd. Ett visade sig vara extra bra så det skickar jag vidare till dig nu, även om du inte vill ha det! ;)

Mitt råd är iaf; BINDOR. Nattbindor av bästa sort. Och VANLIGA trosor som sitter bra (alltså rätt tighta). Bindorna (blöjorna) man får på sjukhuset är värdelösa och sitter obekvämt, och nättrosorna håller inte ett skit på plats. Jag var väldigt nöjd över att ha mitt egna kit med mig för det sista manvill bry sig om är sånt skit!



Och en sak till; om du packar med dig något att dricka, undvik kolsyra. Jag hade lyxat till det i packningen och packat Ubuntu (fair trade cola)... Att dricka kolsyra mitt under krytningsarbetet gick mindre bra. Jag satte i halsen och trodde att jag skulle behöva hosta ut bäbisen istället. Ajaj.



Puss o kram!

2010-06-09 @ 00:58:28
URL: http://entigeriparis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback