Gravidtankar en regnig torsdag

Gravidtankar en regnig torsdag                       

- Jag verkar vara den enda personen som tycker att det svalkande regnet och kylan är skön och mysig. Min redan överhettade kropp älskar att det är rätt kallt ändå, men detta törs jag inte säga till många då jag är rädd för döden och människor blir militanta när det är ”dåligt” väder.

- När jag tappar mynt på marken vid busshållplatsen och inte ens bryr mig om att försöka böja mig ner för att plocka upp dem, då är det illa…

- Imorgon är det min sista dag på jobbet, det känns nästan overkligt. Vad ska jag göra på måndag morgon? Inga problem inser jag snart. Kliva upp i lugn och ro, lyssna på morgonpasset, läsa lokaltidningen och dricka en kopp kaffe. Kanske till och med på balkongen beroende på väder. Nej, det är inte synd om mig!


Kommentarer
Postat av: Tiger

Om det är någon "tröst" så var jag exakt likadan när jag var gravid. Eller kanske ännu värre. Jag HATADE sommaren. Jag längtade efter hösten och när den kom med sitt mörker och kylan var jag helt lyrisk! :)



Och får du lite att göra kan du höra av dig så bjuder jag o Hazel på fika och peppar dig (observera; jag skriver PEPPAR, inte skrämmer) inför förlossningen! :)

Postat av: Sara den rara

Tack Theresa... Ska absolut höra av mig. Pepping är alltid bra, även om jag redan är rätt peppad så kan det aldrig bli för mycket :) Sen vill jag ju gärna träffa Hazel!

2010-05-27 @ 23:24:44
URL: http://sascha.blogg.se/
Postat av: Tiger

Du är så välkommen!

2010-05-28 @ 13:28:00
URL: http://entigeriparis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback