När jag gick in i vecka 14, så hände det som jag fasat för

Just nu känns det som att jag alltid varit gravid och haft denna mage, men jag glömmer aldrig hur nära det var att det inte skulle vara så. Söndagen innan julafton, när jag gick in i vecka 14, så hände det som jag fasat för innan vecka 12 hade passerat. Jag började blöda, det var sent på kvällen och jag var ensam hemma. I panik ringde jag Jonatan och beordrade honom att komma hem. Han kom hemspringande till en gråtande och panikslagen sambo som låg i fosterställning i sängen. Snabbt som ögat satt han i kö till sjukvårdsrådgivningen och snart var vi beordrade in på akuten.

Väl där möttes jag av en sjuksköterska som bäddade ner mig och en trevlig ung läkare som tog in oss på undersökning. Den dildoliknande ultraljudsstaven skrämde mig en aning men det som skrämde mig mest var att livet som vi skapat tagit slut. Läkaren synade skärmen utan ett ord i vad som kändes som en evighet innan han tyst säger: "Ja, jag ser ju ett hjärta som slår här". Både jag och Jonatan bad honom att upprepa innan vi kunde tro vad han sa. Allt såg bra ut och det fanns ingen förklaring till varför jag fått en blödning. Vi såg den lill* sprattla omkring därinne och mitt hjärta vällde över av kärlek.

Jag är så tacksam för att allt gick bra och att jag nu får känna det lilla livet leva om inom mig varje dag. Jag längtar så oerhört efter att få träffa honom eller henne som är en del av mig och den man som jag ska dela mitt liv med.


Kommentarer
Postat av: Fia

tänker på dig fina vän!! Puss

2010-03-23 @ 09:21:59
Postat av: Tiger

Åh... jag vet hur det känns. Jag började blöda i v. 5 (!) då jag var i Turkiet... Så det var bara att åka in för mig också. Visst är det skumt hur kroppen fungerar - & inte fungerar. ;)

Postat av: anouk - Gravid

åååh:)

2010-03-23 @ 10:59:57
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: eriika

skönt att det gick bra iaf ::)

2010-03-23 @ 12:42:17
URL: http://headtrips.blogg.se/
Postat av: Jana

Det var ju hur tur som helst att det gick bra. Du är bra du Sara den rara!

2010-03-23 @ 14:23:08
Postat av: Carro - Halies mamma

Stort grattis till din bebis i magen. :)

2010-03-23 @ 20:38:12
URL: http://haliesmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback