Hur vill du att ditt liv ska vara?!

Låg i badkaret och tänkte tillbaka, för bara två år sedan så var jag i en helt annat situation. Singel, bodde i mammas lägenhet, pluggade, hade gett upp allt som hade med kärlek att göra. Såg ingen mening i att söka efter något som jag inte trodde fanns; den rätta. Så, dök han upp och tog mig med storm. Då skulle jag inte trott på mig själv om jag sagt att jag två år senare skulle bära vårt barn, bo i en mysig trea tillsammans med den man jag älskar mer än allt annat. Det blir vad du gör det till, livet. För min del blev det underbart! Hur vill du att ditt liv ska vara?!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Sara! Jag skulle bli överlycklig om du kom på besök! =) Vilken dag som helst när som helst...men tisdag, onsdag, torsdag mellan 09-14 passar bäst haha!

Då är Liam på dagis och det är bäst om man vill prata med varandra ;-)

Men du jobbar va? med vad? Kram!

Postat av: Jana

Ja du Sara, samtalsämnet på lunchen idag fick en att fundera. =)

Känns bra att veta dina tankar. Du är en vis människa. All lycka till er snart tre!

2010-02-17 @ 23:29:55
Postat av: eriika

haha men shit, fast HM har rätt små storlekar i allmänhet tyck jag. jag vet en sida som jag vart rekommenderad som va skitbra (tydligen) minns dock inte va den hette, haha.. men om du hittar nån bra så säg till! jag behöver större snart, är inte ens mjölkfylld och 80K börjar bli för litet.. :S

2010-02-18 @ 07:27:52
URL: http://headtrips.blogg.se/
Postat av: Tiger

Vårt barn var inte planerat och jag hade aldrig trott att jag skulle sitta här med världens finaste familj 9 månader efter den där Paris-resan. Ibland tar livet med en på otroliga resor och jag kan tala om för dig att den lyckan som kommer möta dig när du får träffa er lilla skatt kan du aldrig föreställa dig! Du är så klok och du kommer bli en toppenmamma med den där inställningen! STOR KRAM.

2010-02-18 @ 17:10:53
URL: http://tigertips.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback