Tänk, om en vecka är det julafton

Tänk, om en vecka är det julafton och som jag faktiskt ser fram emot det. På julaftons morgon sätter vi oss i bilen, hela familjen och åker 5 mil upp till Offerdal, där jag växt upp. Där samlas vi alla, mina systrar, min bror, min mamma, min mormor och hennes man för att spendera ett dygn hos mina syskons pappa. Trots att min mamma och han separerade för över 10 år sedan så firar vi alla julen tillsammans. Är det lilla Sally som gjort alla så nära varandra?

Vi börjar julafton på en hästsläde, därefter kanske vi klämmer av ett pulkaåk eller 10 beroende på hur sportiga vi känner oss. Tillsammans ordnar vi med Kalle Anka-fika, där samtliga bidragit med någonting. Själv ska jag ordna lite Rocky Road, vilket är på en lagom svårighetsgrad för lilla mig. Sedan är det matdags och även där har alla fått uppgifter, alla bidrar och jag är övertygad om att det kommer att bli svårslaget. Sällskapsspel, glögg och julklappsutdelning väntar sen innan vi alla sover gott och vaknar till tystheten som bara finns ute på landet. Där vi dessutom har lyxen att dricka kranvatten. Inte trodde jag förra året att jag skulle ha en så fin dotter i min famn på julafton och inte heller trodde jag att vatten direkt ur kranen skulle vara en lyx. Livets vägar äro outgrundliga!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Alla älskar Sally:) Där hon är, vill alla vara. Själv ser jag fram emot en fröjdefull jul o min tacksamhet går nog inte att beskriva!

2010-12-20 @ 20:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback