Nu är det dags, kilona ska rasa...

Nu är det dags, kilona ska rasa... Tänkte satsa lite på viktnedgång med början nästa vecka, på dagen ett år sedan jag slutade röka och samlade på mig denna härliga vikt. Är det någon fler som är med? Vad ska vi köra? Är lite sugen på LCHF, vad tycks?

Känner att det är dags att börja tänka till, annars kanske jag snart ser ut så här?


Kommentarer
Postat av: eriika

haha ;P



jag körde LCHF innan jag blev preggo, gick inte ner OM jag inte va ute och gick/joggade 2-3 timmar om dan, vilket blev rätt segt i längden.. men man är typ aldrig hungrig och de är god mat, och ba för de int funka för mej behöv int betyda att de int funkar för andra:P absolut värt att prova iaf!



nu kör jag lite på känn bara, äter va jag vill å så men lite mindre bara, försöker gå minst 10.000 steg om dagen, har gått ner 2,8 kilo sen förra onsdagen:)

Postat av: Lisa

LCHF funkade grymt bra på mig och sambon! Rekommenderas! :) Det tillsammans med barnvagnspromenader kommer vara perfekt tror jag :) Lycka till!



2010-08-26 @ 12:40:12
Postat av: Nina

Som sagt; Det fungerar bra på vissa, men inte på andra. Jag är en av de "andra". Tyvärr! Man får ju äta allt "förbjudet" och vältra sig i fett.



Nu provar jag en pulverdiet. Jobbigt som tusan eftersom den smakar skit. :/



Lycka till!

2010-08-26 @ 13:12:59
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg.se/
Postat av: Nilla

Viktväktarnas nya metod PRO POINTS har visat sig vara hur bra som helst! Två av mina närmsta vänner som haft övervikt och har båda gått ner åtta/sju kilo nu på sex veckor.

Det bästa med det nya programmet är att du varje vecka har 42(tror jag?) bonuspoints så du på helgen eller någon annan dag när du är sugen kan äta choklad eller en pizza tillexempel.



2010-08-26 @ 16:29:00
Postat av: Elin

ja som du redan vet ska ju mina sluta röka/snusa samt 7 månaders resa+sommar kilon bort :P Så jag är gärna på promenader och goooda middagar.. alltså man får ju äta massa gott.. det gillar jag!! så min egen GI/LCHF metod kommer passa oss perfa i höst :P Jag e pepp!!

2010-08-26 @ 20:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback