Du bebissnattande, elaka människa

Jag undrar vad det är för elak människa som tagit min snälla, nöjda, glada bebis och istället lämnat en sur, grinig, rastlös och klängig bebis här? Min bebis sov, åt, lekte i babygymmet, satt i babysittern helt nöjd. Den nya är inte nöjd med något, inte ens mammas famn i sittande läge. Helst vill den nya bebisen gå runt i lägenheten, runt, runt. Mamman är trött och undrar om du bebissnattande, elaka människa kan lämna tillbaka min bebis?

Kommentarer
Postat av: eriika

aww, men det är ju utvecklingssprång-tider såhär runt 8 veckor, så det går garanterat över snart :) men jag känner igen det där. så är min bäbis mest jämt.. dock ännu klängigare sen helgen ungefär.. och jag håller fast vid "det går över snart".. smådrygt att inte ens få 1 minut att kissa ifred :P

Postat av: towis

jag är också inne i vecka 8 med en gnällande övertrött bebis som vägrar sova. jag är slut, han är slut och det enda som duger är att vara ute o gå med vagnen - tills han tröttnar på det med..

2010-08-25 @ 20:18:58
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: Anna Hoglert

Åh vad skönt att det verkar vara nåt som de flesta 8 veckors bebisar går igenom =) MIn har iofs inte alltid varit nöjd innan men nu är det katastrof...! vi tröstar oss med att det snart går över! och du Sara får trösta dig med att du inte dessutom har en supertrotsig och energisk 2½ åring att ta hand om samtidigt... haha!

2010-08-25 @ 21:40:54
URL: http://starannis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback