Hoppas jag litegrann att jag ska bli påkörd

Mina morgondepressioner som jag tidigare skrivit om har inte blivit bättre under det här vinterhalvåret. När klockan ringer så suckar jag högt, snoozar minst en gång tills det är bråttom då jag rycker mig själv ur sängen, upp i kylan. Medan jag kliver i morgonrocken och hasar ut mot toaletten så svär jag högt för mig själv, med ord som skulle få den värsta amerikanska rapparen att rodna. När jag stressat i mig två ägg, klätt mig i osexiga kläder och skådat min bleka hy, sett att klockan är för mycket så går jag ut genom dörren med en bister min och mörka tankar. På vägen till min praktiken hoppas jag litegrann att jag ska bli påkörd av en bil, sådär lite bara så att jag får vara sjukskriven ett tag. Eller att någon ska råna mig bara litegrann, att jag ska halka och bryta ett ben. Efter dessa tankar så inser jag att jag inte är riktigt frisk och funderar själv på terapi. Sommar snart, tack!

Kommentarer
Postat av: Linda

Kanske gruppterapi? Jag önskade att jag skulle bli litegranna knivskuren idag, så att jag får vara hemma i Östersund utan att ljuga ihop en förkylning eller liknande.

2008-02-05 @ 17:06:19
Postat av: Lelle

Du vet ju vad jag önskade idag vid ett-tiden.. Jag hade gärna kunnat bli påkörd eller stympad bara jag fick ha kvar mina ögon.
Som du säger. Mer betald läsa-stieg-ledighet!

Postat av: Jossan HJ

Fan jag känner igen mig =) ha ha va du är rolig!!!

2008-02-07 @ 09:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback