Blyg varelse med underlivet till allmän beskådan

Imorgon ska jag på cellprov, för andra gången i mitt liv. Trots att jag vet att det är ofarligt och relativt odramatiskt så bävar jag en aning ändå. För jag vet hur mystiskt och udda det känns att klä av sig allt på underkroppen, lämna tröjan på och stå där som en vilsekommen och blyg varelse med underlivet till allmän beskådan. Dock har jag lärt mig att ta av strumporna för att minska känslan av att vara en manlig deltagare i en amatörporrfilm. När jag sedan kryper upp och lägger upp mig i den hiskeliga stolen så känner jag mig utlämnad och ensam, den starka lampan värmer och lyser upp vad som egentligen är mitt mest privata. Trots att barnmorskan alltid kommenterar min fina slida så kan jag inte låta bli att känna mig aningen äcklig.

Kommentarer
Postat av: Tiger

Hihi... Ja, vad säger man! Man vänjer sig aldrig riktigt vid de där besöken, eller hur? Jag brukar dock ha på mig ett långt linne/tunika/klänning med tights o benvärmare då jag måste till de där attans gynekologerna... Det gör att när man tagit av sig tightsen man haft under, så känner man sig fortfarande "klädd". Och i den situationen är det en rätt så skön känsla! ;)

Postat av: Kusin Ida

Haha, jag tycker att det är ganska kul att undersöka sig. Jag som är så nojjig, då vet jag att jag är helt frisk och slipper oroa mig i onödan.. Men visst, just det där när man klär av sig är det lite obekvämt..

2008-04-23 @ 14:34:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback