"Är jag påsatt?"

Skoldagen som passerat har varit mycket tillfredsställande. Ett mått på mig för tillfredsställelse är när jag får skratta, blir berörd och slipper genera mig själv. Vi började i morse med att se klassikern "Gökboet" för att sedan reflektera ur en behandlares ögon. Filmen var helt annorlunda än förra gången jag såg dem, intressant att kunskap förändrar vårt sätt att se på saker.

Eftermiddagen spenderades på en föreläsning av Ann-Britt Grünewald, vilken kvinna hon är! Hon började allt med att säga: "Är jag påsatt?" Självklart menade hon mikrofonen men hela aulan skrattade högt inför ordvalet. Så ser hon upp mot vaktmästaren som hanterar ljudet och säger: "Aha, det är han där uppe som sköter sånt" Vilket ledde till ytterligare skrattsalvor. Under den timmen hon föreläste om orsaker till brott och sårbarhetsfaktorer så skrattade så många gånger åt denna krutkärring som ändå är 65 år, och som aldrig någonsin kommer bli en bitter gammal skata. Hon kommer dö med ett leende på läpparna, var så säker. Hon är en av mina nya förebilder.

Nu tänkte jag försöka varva ner genom att besöka en vän och titta på en film. Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Flisan

hahahah! vi hade en lärare som råkade rita en snopp! hon sa bara..eh..oh...hehe..nemen ojdå, vad blev det där....jag dooog kan jag säga :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback