Killar är inte värre svin än tjejer!

"Killar är svin", det är något som jag fått inpräntat i mig sedan jag först fick bröst och började kyssas. Jag har okritiskt tagit in detta som anses vara en sanning bland de flesta, tills för några år sedan då jag plötsligt började se svinaktiga beteenden hos många av det kvinnliga könet. Jag talar dagligen med kvinnliga vänner och bekanta som dryftar omoraliska idéer och gärningar, fantasier av erotisk karaktär och annat som inte borde anses kvinnligt enligt normer.

I går samtalade jag med en kvinnlig bekant via msn där hon dryftade eventuella begär som hon hade efter en man som hon inte är tillsammans med. Snuskiga ord skrevs ner och jag skrattade mest och ansåg mig inte kunna döma eftersom jag själv inte är ett av guds bästa barn. Då berättade jag om en man som vill träffa mig, men som redan har sitt på det torra. Hon skriver hastigt: "Va, men han är ju tillsammans med någon. Killar är svin!" Jag skrattade högt och besvarade henne med vad hon själv skrivit några meningar innan. Tjejer är lika stora svin, om inte värre ibland. Jag talar för mig själv också, så detta är inget dömande av någon annan. Tycker däremot att män, pojkar och killar behöver lite upprättelse i denna stund. Killar är inte värre svin än tjejer! Vi är ändå lika dåliga, omoraliska och kåta i dagens samhälle....

Kommentarer
Postat av: Åsa och Malva

kåta är rätt ordet! likaväl som killar har en behov har tjejer och tvärtom! =) You now what im talking about! Pöss

Postat av: Fialicious

Tanken att svinerier skulle vara bundet till kön har jag gett upp för längesen. Idioter finns överallt, oavsett vad de har mellan benen.

2007-02-03 @ 00:16:45
URL: http://www.fialicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback