"Späla in på e bäänn"

Hur ska man kunna sammanfatta en helg i Vemdalen, ett Vårforum som går till historien?
Vi var alla laddade till tusen. Två tjejer och mängder av killar som skulle dela en stuga med allt vad det innebär. Självklart blev det en hel del pussar, till höger och vänster. Bilder skickades mellan stugorna på nakna kön och stämningen var allmänt urflippad, i äkta forum-anda. Vi skålade och sjöng, dansade på borden, klädde av och på oss mest hela tiden i olika kreationer, den ena värre än den andra.
Kvinnorna var utklädda till poliser med kortbyxor och nätstrumpbyxor, tillhörande handklovar, pilotbrillor och högklackat. När vi gick mot hotellet första dagen fick vi höra många kommentarer. Den första var dock: "Jaha, här kommer fnasken" Det var bara att skratta åt vårat lyckade projekt.
Männen beklädde sig i diverse saker, en del även poliskläder i manlig modell, peruker, strumpbyxor, prästkläder, terroristutstyrsel samt de obligatoriska solglasögonen. Vi skrattade gott åt varandra och har tagit mängder av kort. Eftersom jag är osäker på om deltagarna på korten vill deltaga i min blogg så lägger jag inte ut något.

Däremot finns det mängder av citat att dela med sig av.
Efter kyss: "Du är ung och jag är ung och dum"
Pojke säger: " H, ska du åka på muttan hela vägen? Kärring"
Fem tusen gånger så uttalades orden: "Späla in på e bäänn" Vilket har en historia långt bak i tiden från då jag var 6 år gammal och pratade jämtska bredare än värsta karln.
"Dumpa dig i en fågeholk"
"Ge mig en penis" (sagt av en heterosexuell man)
"Sara har varit full sen fyra hon"
"Vaddå, har jag varit på afterski?" och ja, det hade kvinnan verkligen varit några timmar tidigare.
"Ska vi Winnerbäcka om det där?" Vilket är en motsvarighet av rapbattle

Plus att det finns mängder av flera sköna citat som jag inte kommer på för tillfället. Det roliga i det hela är att en av pojkarna omedvetet spelade in en kvart av kvällen på sin mp3-spelare, vilket är det bästa som hänt!!
Ni kan ju ana mognaden i helgen, men som jag sa innan, en helg av oansvarigt leverne var vad vi satsade på och så blev det....
Dock avslutades söndagen på akuten med en kär vän som skadat sin fot så pass att hon nu går med kryckor och behöver en assistent i det mesta hon ska göra. Men det är tyvärr smällar man får ta när man ska vara på Forum.

Tack alla vänner, bekanta, snygga pojkar och trevliga offer för en superb helg!!!



Kommentarer
Postat av: Irina Edwardsson

Tog å hittade din blogg mitt i allt! :) ser att transistorn icke blev nämd! haha! men fick ett leede på läpparna och några minnesluckor öppnade sig :D hoppas allt är bra med dig! Kram!

2009-02-05 @ 19:05:04
Postat av: Irina

Tog å hittade din blogg mitt i allt! :) ser att transistorn icke blev nämd! haha! men fick ett leede på läpparna och några minnesluckor öppnade sig :D hoppas allt är bra med dig! Kram!

2009-02-05 @ 19:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback