Idag är jag sådär smått irriterad

Har nu äntligen tillfrisknat efter ännu en brakförkylning, ber om en längre friskperiod denna gång. Är vansinnigt less på att snora och vara svag i kroppen av virus och feber. Fick dock en liten uppmuntran igår, i mitt brevinkast låg ett brev från Milko, vilket visade sig innehålla två biobiljetter. Härligt, riktigt behövligt tillskott i mitt rätt kulturfria liv. Jag verkar vara inne i en vinnarperiod just nu, kanske är det nu rätt tillfälle att inhandla en trisslott. Hade blivit bra mycket gladare över en miljon kronor än dessa två biobiljetter, men jag får vara glad för det lilla. Har ännu en gång ingen aning i vilken tävling jag vunnit dessa...Inser att jag är med i en massa tävlingar som jag inte minns. Varje vinst blir som en positiv överraskning.

Idag är jag sådär smått irriterad som bara jag kan vara. Först och främst hade jag ett fint hår innan jag klev utanför dörren, där det omvandlades till en skatboliknande tingest. Stormen rasade över staden och jag blev snart irriterad då håret blåste in i ansiktet och fastnade i min läppglans som jag för att vara fin smetat på. Sedan samåkte jag till skolan och förbannade i tysthet alla äldre människor som fungerar som vägbromsar. Varför köra bil när man inte hittar gaspedalen, frågar jag mig.

Nu är det helg, jag ska snarast vila lite så jag kan uppskatta fredagskvällen med att vara vaken. Kanske får jag uppleva mina underbara drömmar jag hade igår. Sexdrömmar, en gåva till människan, speciellt till människan som inte får uppleva detta i verkligheten!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback