Ta det lugnt med skosnören

Lördag afton och jag har trots upprepade löften om hemmakväll och lugn och ro dragits med i en festyra som verkar råda ständigt i dessa dagar. Tror att min systers kommande student har spridit av sig även på mig. Efter torsdagens fadäs lovade jag mig själv att ta det lugnt i flera år, men säg de löften som hålls?

Torsdagen så var jag med och ordnade vår firmafest, vår gemensamma nervositet bidrog till en rejält alkoholpåverkad ung kvinna. Iklädd blåa shorts, en sverige t-shirt och två barnsliga tofsar på var sida av huvudet vandrade jag med arbetskamraterna ut på krogen efter Summer Olympics-festen. Hela denna kväll resulterade i en riktig praktvurpa a la Sara. Jag vet inte om många människor som snubblar på sina egna skosnören och flyger som stålmannen rakt in i en betongvägg. Skillnaden mellan han och mig är att jag inte spräckte väggen, men dock anskaffade mig en hjärnskakning. Resultatet ledde till att jag var sängliggande med en enorm huvudvärk på fredagen, utan möjlighet att arbeta. Så fort jag lyfte huvudet så spydde jag av smärta. Lyckad fest, men vi hade i alla fall tur med vädret.

På kvällen när den värsta huvudvärken lagt sig och endast bulan bestod så upptäckte jag att jag lämnat av min plånbok någonstans. Fick genast dra på mig kläder och strosade mot utestället där någon ängel lämnat in min plånbok med pengar och allt kvar. Tackar allra djupast denna ärliga människa...
Gick sedan till mamma och sov hela kvällen. Tackar även min mor som alltid tar hand om mig. Vilken kvinna hon är!

Så, den storartade festen resulterade alltså i en hjärnskakning, en förlorad plånbok och en fulltständigt vidrig dag med extrem huvudvärk. Vem kan lyckas med allt detta förutom jag. Klantigare tjej får man leta efter och jag måste än en gång ge credit till min mor som en gång sa: "Du Sara kommer en vacker dag ta livet av dig med din klantighet!".

Ikväll blir det en lugn kväll, men orkar dock inte sitta hemma längre. Alltför rastlös trots delvis sprängande skalle. Vila får man göra i graven!
Take care, folks.... Ta det lugnt med skosnören är dagens tips!

Kommentarer
Postat av: Malin

Stackars kvinna! Hjärnskakning är inte roligt. Huvudvärk utan att man är bakis..sånt går ju bara inte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback