Svärord och begäran om flyt

Ett antal fula svärord lurar i mitt bakhuvud och vill ut i denna dag. Jag är sjuk, IGEN. Hur många gånger per månad kan en människa bli sjuk egentligen. Jag kände redan i söndags att jag hade ont i halsen och var förkylningstung, men jag ignorerade tanken på att det kunde bli värre. Måndagen med tillhörande värmebölja var ärligt talat extremt tung, kallsvettades, frös och min hals blev värre och värre. Inte förbättrades situationen av att jag talar med kunder hela dagen. Men eftersom jag är ledig på onsdag tänkte jag pina mig igenom både måndag och tisdag....

Denna morgon, tisdag, vaknade jag hela utslagen och när jag försökte konversera med min sambo fick jag inte fram ett ord, förkylningen har uppenbarligen satt sig på mina stämband. Min röst är obefintlig och den enda lösningen är att vila den, eftersom jag tydligen lät som en 200-årig kvinna när jag sjukanmälde mig.
Har alltså spenderat en dag som denna, varm och vidrig, inomhus i en kvalmig lägenhet. Sovandes och svettandes, inte många ord har kommit över min tunga. Less och förbannad, på mig själv, på min otur och på vädret. 

Ge mig lite flyt i livet, tack! 


Kommentarer
Postat av: Fantasia

Sambo? HAr jag missat nåt??

Postat av: Malin

Jag e helt lost jag med...

2006-06-15 @ 17:02:50
URL: http://lillstumpans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback