Dagen börjar bra...

Vaknade med en känsla av att meningslöshet och apati. Har legat i sängen halva dagen och sökt mening och mål. Kunde dock inte finna dem. Bestämde mig för att kliva upp och ringa ett samtal till en kär vän i livs-kris. Ordnade mig själv en stor kopp hett kaffe och skulle endast sätta mig på golvet och lyfta luren. Till saken hör att vi av någon anledning har telefonen stationerad på golvet, en mycket osmart lösning skulle det nu visa sig. Jag klev på koppen så den rann över hela min fot och över hela golvet. Smärta!! Hur ofta bränner man fötterna på kaffe? Kanske inte jämt.

Talade en lång stund med min vän som sitter med barn, fästman, hus och bil. En sits hon inte längre är beskväm i, en önskan om frihet och singelliv hägrar. Mina tankar finns hos henne och jag önskar att mina tankar kan hjälpa henne att ta tag i det svåra. Försöker få henne att inse att hennes känslor och viljor är också viktiga. Att hon kan inte leva sitt liv med att tillfredsställa alla andras viljor. Look who's talking!

Nej, nu ska Sara den rara börja sortera ut min föredettas saker ur mitt liv och lägenhet. Samt fundera ut en mening med allt.

Take care.

Kommentarer
Postat av: Elin

Vännen.. jag finns här för dig!! love you!!

2006-01-09 @ 14:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback