Sista dagen!

Äntligen har den här perioden börjat gå mot sitt slut, jag är inne på den sista fastedagen. Imorgon börjar den sakteliga upptrappningen mot det normala livet. Jag har blivit bjuden på tacos på lördag och ler och ser fram emot detta. Ska dock undvika köttfärsen denna dag i början av mitt nya liv. Jag ska även undvika alkohol även denna helg, tro det eller ej, ni tvivlare! Ska bevista ett partaj utan alkohol och sedan vika av hemåt istället för till krogen. Känner mig otroligt duktig, måste jag blygt erkänna....

Denna dag var de goda gärningarnas dag, har gjort en vän en tjänst som ej kan uttalas för tillfället. Sedan besökte jag en annan vän och hjälpte henne att installera hennes modem och koppla in bredbandet. En halvlyckad gärning skulle det visa sig, då något uppenbarligen inte fungerar. Jo, internet fungerar, men ej att hämta hem program, omöjligt även att komma in i någon mail. Hm, något dataproffs som känner dig manad att hjälpa oss? Talade även med en dam på comhem:s kuntjänst, som inte förstod mycket vad gällde datorer. Intressant hur en sådan människa kan inneha ett sådant jobb, anser mig själv bättre lämpad.

Idag emottog jag ett brev från arbetsförmedlingen, den efterlängtade kursen för efterblivna ska jag åter få besöka. Det är nämligen så att så länge du är under 24 (3 mån till) så är du tvingad att gå en söka-jobb-kurs i en vecka. Lära mig skriva CV, meritförteckning samt förbereda mig inför en anställningsintervju. Jag bevistade en sådan kurs för ett år sedan, jag och sju andra efterblivna ungdomar som aldrig haft ett jobb. Ser inte fram emot detta evenemang, men det är ett måste för att få behålla min a-kassa.

Ser dock fram emot morgondagen med längtan i magen efter youghurt, mosad banan och havregrynsgröt. Någon kebab kan jag inte äta, men det kommer inom sinom tid. Denna kväll ska jag frossa i Big Brother, OC samt Invasions. Ännu en av dessa slöa tv-kvällar..

Love tou you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback