Sara - Supporten

Ibland känner jag mig som en mor till många av mina vänner och bekanta. Närhelst en fundering dyker upp är det mitt nummer som rings upp, även om det är öppettider, telefonnummer eller frågor kring svåra ord. Idag fick jag ett samtal från min vän som undrade om hon kunde få lite värktabletter till en annan vän, eftersom jag som alltid har dessa hemma av förutseende. Letade reda på lite tabletter och skänkte dessa, en timme senare ringer samma tjej och undrar hur hon ska få igång sin DVD. Jag trivs i min roll som den stöttande supporten, den omtänksamma modern. Känner mig behövd och viktig, hur skulle mina vänner klara sig annars? Det är viktigt att ha en roll och viktigt att känna sig behövd, speciellt för mig. Det jag behöver är respekt, vänskap och att känna mig omtyckt. Det gör jag denna tisdag! Lovely.

Har spenderat kvällen med Big Brother, ishockey samt Desperate Housewives. Hade en extrem beslutsångest gällande val av TV-underhållning vid klockan 21, men valde efter frånvaron av svenska mål, mitt älskade Desperate Housewives. Jag som egentligen inte är någon sportälskare, ska inte lura mig själv. Jag älskar smaskig underhållning bra mycket mera, att säga annat vore självförnekelse. 

Imorgon har vi eget arbete, på min jobbsökarkurs, vi ska skriva ett CV som sedan ska granskas under kursledarnas skarpa ögon. Eftersom jag redan har ett funktionellt CV så ska jag spendera dagen med det jag kan bäst: Slappa. Slappa ensam eftersom min syster denna afton reser till Gävle för att hälsa på vänner. Vilket innebär att denna vecka är jag ensam hemma hela veckan, funderar på hur jag ska roa mig själv. Ska försöka umgås mer med min lila, plastiga och vibrerande vän. Mycket givande vänskap där!

Söker just nu motivation till träning vilket jag verkar sakna för tillfället. Hur ska jag frambringa denna lust att röra på mig? Tips emottages tacksamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback