Kommersiell plågodag!

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, denna plågodag för oss som inte har en älskade att dela den med. Ingen som kommer uppmärksamma mig och ge mig något litet bevis på kärlek, så sorgligt. Inser att det bara är att bita ihop och hoppas att dagen snart passerar. Jag har skickat ett kort, till min föredetta, för han är alltid nummer ett i mitt liv, efter så många år. Men antar att jag själv kommer att bli utan både kort och uppmärksamhet. Ser inte fram emot mitt läkarbesök imorgon, då jag är vansinnigt blödig när det gäller sprutor, antar att jag kommer svimma som vanligt.

Har nyss sett snowboard halfpipe, där lilla Anna åkte snyggt, men inte tillräckligt. Ingen final för henne, det var synd. Så nervösa som vi var här i soffan, kan inte ens föreställa mig hur det kändes för henne.

Snart ska jag iväg och styrketräna lite, använda mina muskler på bästa sätt. Känna mig nyttig och tillfreds med mig själv. Och fundera över hur jag ska överleva morgondagen. Denna afton ska jag och damerna bevista ett sex-party, önskar mig medel för att inköpa njutningsfulla hjälpmedel.... Rapport om tillställning kommer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback