Dagens pucko...

Härmed utnämner jag mig själv till dagens pucko! Om jag kunde sparka mig själv i baken skulle jag göra det, en ilska helt riktad mot mig själv har uppstått. Idag skulle jag bada, tömde upp lagom hett, väldoftande vatten och gled njutningsfullt ned i badkaret med en suck. Min eftertänksamhet var inte så stor kan avslöjas, då jag i ett ögonblick av försumlighet lade min vackra mobiltelefon på min sopkorg nära badkaret. Varför kan man fråga sig, vem skulle ringa då? Efter detta långa, heta bad klev jag ur badkaret, torkade mig och upptäcker till min fasa att vatten har runnit ner på mobilen och den ligger hjälplös i en pöl. Redan då en viss hatkänsla mot mig själv, kan erkännas. Lade telefonen på elementet för torkning och efter en timme, helt utan tankar uppenbarligen, så pluggade jag i mobilladdaren. Vi vet väl alla att elektricitet och vatten inte går så bra tillsammans. Det smällde till och telefonen gick en plågsam död till mötes, den är bränd och luktar illa. Dagens pucko, det är jag det!!!

Så hur ska jag överleva utan min mobil? Det är den fråga jag ställer om och om igen till mig själv. Ska försöka bli på bättre humör inför kvällens kalas hos en vän. För tillfället är jag våldsamt tacksam att jag i höstas tecknade en så kallad drulleförsäkring. En aning av självkännedom där i alla fall. Ska snarast möjligt ringa mitt försäkringsbolag och skadeanmäla.

Ser fram emot en kväll med vänner och utan mobil.

Kommentarer
Postat av: Niclas

Man ska inte skratta åt andras olycka men jag kunde verkligen inte låta bli, att man äntligen hittar någon som på någon nivå kanske är lite klantigare än en själv? :) Lycka till med telefonen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback