Brister i livet

Har flera nätter i rad vaknat vid exakt samma tidpunkt: 04.46 efter diverse mardrömmar om svek och lika chockad varje natt över min timing. Vädrade mina sömnproblem med min mor idag och hon påstår att jag kan lida av någon slags brist, eftersom jag vaknar samma tid varje natt. Tror dock att det är flera saker jag har brist på: pengar, lycka, kärlek, närhet, en dammsugare, komplimanger, massage, en hårklippning, motivation. Listan kan uppenbarligen göras lång, listan borde åtgärdas. Första prioritet borde vara en dammsugare efter åtskilliga duster med sopborsten och moppen. Men istället ska jag köpa mig en alldeles för dyr men suverän mascara. Viktigt med rätt prioriteringar i livet!

I morgon ska vi på jobbsökarkursen öva oss på anställningsintervjuer, detta är inget jag ser fram emot. Ser ej heller fram emot att kliva upp på morgonen för detta tidsfördriv, men på eftermiddagen vankas hockey och öl, ger mig hopp om liv.

Saknar min systers sällskap ska erkännas, nu då hon besöker vänner i Gävle, konstigt tom känsla att inte ha henne hemma här. Det är en aning mer livfullt här hemma när hon är närvarande. Har dock haft sällskap av en barndomsvän ikväll, då vi diskuterat Big Brother, vår förestående vuxenliv och jag har bränt en alldeles egen blandskiva till henne. Tänk att jag förser halva staden med dessa specifika skivor...

Vill dela med mig av min glädje över en gåva jag fick idag. Min mormor har skapat en väggbonad åt mig, ingen vanlig bonad utan en specialbeställd sådan. Vid första anblick kan den tyckas ordinär, tills man koncentrerar sig på texten. Texten lyder: " En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem" Högklassigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback