Share my joy

Om jag gör sporadiska inlägg numera så är det på grund av min oenighet med mitt bredband, som fungerar fläckvis. Detta skapar en oerhörd irritation inom mig och jag ska snart brottas med leverantören om det inte blir bättre. Andra dagen på skolan avklarad och det känns om möjligt ännu bättre, så många människor med liknande bakgrund och villig att dela med sig. Jag trivs!

Nu till det mer essentiella. Hade idag mitt andra möte med min viktkonsulent, vilket avlöpte mycket bra. Fick återigen bestiga vågen som denna gång visade på mindre tyngd. Jag gick därifrån med ett leende på läpparna, allt efter bara en vecka. Vandrade hem och bad min syster ta mina mått. Jag trodde varken öron eller ögon men sanningen var vacker. Jag bara ler och är om möjligt ännu mer motiverad!!

Här kommer resultatet, se och njut...
Vikt: -2 kg
Byst: -2 cm
Midja: -9 cm
Höft: -1 cm
Lår: -2 cm
Arm: -4 cm

Allt detta efter en vecka! Share my joy

Kommentarer
Postat av: Flisan

Åh! Va kul! Du e en fenomenal kvinna du :-). Håll motivationen uppe sötnos :-)

2006-08-23 @ 08:46:52
Postat av: lelle

Jag tänkte boka stugan ikväll eller i morgon, men då bokar jag in dig på den också då? Puss gumman, du är såå mkt duktigare än jag!

Postat av: Jennifer

Jag har börjat läsa din blogg och du ger mig så mycket motivation , men hur gör du? :)

2006-08-23 @ 12:21:16
URL: http://lillpuss.blogg.se
Postat av: Malin

Hörru du, akta så du inte försvinner!

Grattis Grattis!

2006-08-23 @ 15:31:41
URL: http://lillstumpans.blogg.se
Postat av: Beckan

Du är otrolig :=) Forstätt kämpa, håll ut min vän. Du är så duktig som kämpar på med detta, men det kommer att vara värt det. Tänk den dagen då du nått ditt mål, och visa upp dig och känna dig stolt, den känslan kommer säkerligen vara värt dom jobbigaste stunder av hunger, panik och helvete. Hela familjen hejjar, det vet du. Jag blir lika nervo jag tror jag, jag tycker det är så spännande och jag ler när du ler. För igår var en stor dag... Att få ta dina mått och se framgång :=) *LER* Jag hoppas jag får fortsätta vara den som får ta måtten och dela lyckan med dig, att du är på väg.... You go girl :=)

Älskar dig Siss!

PUSSAS

2006-08-23 @ 17:57:30
Postat av: Verano

Trodde inte det var sant när mamma berättade!!jag blir såå glad!! för när du mår bra då mår jag bra!! Du är så duktig vännen!! vi får väl börja planera vår belöning!! :) för jag tvivlar inte en sekund på dig!!keep up the good work babe! Puss på min snygging!!

2006-08-23 @ 18:54:20
URL: http://verano.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback