Ont i mig när jag hör hennes röst

Jag har hittat ett hatobjekt. Som frekventa läsare är medvetna om, så ser jag dagligen Big Brother och följer detta program på ett nästan löjligt sätt. En av deltagarna är synnerligen avskyvärd, ska sanningen fram så avskyr jag henne så mycket att det gör ont i mig när jag hör hennes röst. En slags motsvarighet till kärlek, samma känsla i magen nästan!

Hennes namn är Gabriella och hon behandlar andra människor, speciellt människor som gillar henne, som sopor. Hur någon kan gilla henne, går över mitt förstånd!
Hon är en avundsjuk, missunnsam, falsk, vidrig liten kvinna som nu är nominerad. Jag hoppas och ber på mina bara knän att svenska folket ska rösta ut denna varböld så att jag slipper se och höra henne mera. Tänk vilken tråkig människa jag är som orkar engagera mig i sådant oväsentligt. Visar endast hur händelsefattigt mitt liv är. Än en gång....

Jaha, då var det Desperate Housewives då, ännu ett av mina begär. Kanske förstår ni nu mitt sörjande över TV:ns död.... Är det sant att ögonen kan bli fyrkantiga om man ser för mycket på TV?

Kommentarer
Postat av: Kickan

Jag känner precis samma sak vännnen! de gör ont i mig att se och höra denna avskyvärda människa, usch!

2006-04-04 @ 22:06:30
Postat av: Fantasia

Och säsongsavslutning av DH var det dessutom... Hur ska man nu klara sig?? *L*

Postat av: Mmmmm

Ja du det är du inte ensam att tycka. I går ville jag bara in i TV:n och smälla till henne om man får säga så. Kan hon åka UT annars så kommer man att vara arg varje dag mellan kl 19-20

2006-04-06 @ 17:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback