You're gonna find someone new

Jag bor med min syster, min depp-musik spelande syster som fyller lägenheten med sorgsna toner dygnet runt. Det finns inte ens en liten gnutta av hopp när hon bestämmer musik. Jag är en sådan människa som helst vill peppa mig själv med lite glad musik och förstår inte hur man kan plåga sig själv med deppiga ballader. Hon däremot är av den självplågande typen som hittar en sann mening i varje låt.
Jag måste nog lägga in lite Crazy Frog eller annan tokglad musik i min mp3 och lägga mig i mitt rum och sjunga med....

Varför kan jag inte acceptera att min älskade har lämnat mig och har rätt att ut och roa sig och träffa människor? Jag kan inte acceptera att han en vacker dag kommer att hitta sin lilla dam och kyssa henne till allmän beskådning. Denna dag är vad jag bävar för och med darrande händer måste inse kommer att komma. Jag önskar att jag kunde känna som Eskobar och Heather Nova sjunger i: "Someone New"
"You're gonna find someone new, I really hope you do. 'Cause I love you"
Den dagen jag känner så är jag stark i mig själv och kan unna honom lycka utan mig. Är skeptisk till om jag någonsin kommer att vara så stark!

Livet är en ensam resa, ibland med ressällskap men oftast är det du själv som håller ratten, är ansvarig för underhållet och väljer väg själv. Just nu har jag ingen som läser kartan, och jag är inkompetent gällande geografi. Musiken i mitt liv är som sagt deprimerande ballader, kanske dags att acceptera och sjunga med i dem under färden.

Vänta syrran, jag kliver på i din resa och lyssnar med dig. Vi gråter tillsammans över förlorad kärlek, orättvisa och svek. Och mannen i mitt liv, you're gonna find someone new, but please wait for a while...
I'm not strong enough right now....

Söndag. Ensamhetens afton. Eftertankens tyngsta eftermiddag.
Jag tror jag ska se på Gay Army och frodas i min löjliga fascination i dåliga reality serier....

Take care. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback