Vinnarn...

Jag har vunnit ett pris. Fick idag en avi från förhatliga Shell om att jag borde komma dit och hämta mitt paket. Eftersom jag inte hade en aning om vad det var för paket, vandrade jag dit med stor spänning och ansträngning. Det var ett paket från The Body Shop, en vinst på en tävling jag inte ens minns, men uppenbarligen deltagit i. Jag höll mig ända tills jag var i hissen hemma, då jag slet upp paketet och det stod: Du är en av 5 st personer i Sverige som vunnit detta spa-paket. Sara överlycklig!! Fasen vad jag ska bada nu. Fick min DVD-skiva också, vill jag tillägga.

Efter denna triumf vandrade jag sakteliga mot solariet, där jag gärna tillbringar mina sista timmar. Varmt och skönt. Hellre dör jag av hudcancer än ALS resonerar denna kvinna. Vill känna mig fräsch och brun, inte se ut som en döende person, eller till och med ett lik!
Cancer eller inte, det är frågan! Vad får man inte cancer av i dagens samhälle?

En killkompis till mig har skaffat ett seriöst förhållande. Det är så roligt, jag vet inte ens hur jag ska fira detta. Det är han verkligen värd, det gjorde min tro på kärleken stor igen. Samt att en annan kompis fick MVG på sitt prov. Det gjorde denna dag fulländad. Vad kan jag mer önska mig? Inte något i denna värld.

Jo, jag ber om intellektuellt motstånd på MSN. En viktig del av mina kvällar har fallit bort, en del av mitt liv till och med. Saknar min spegelbild.....

Har tvingats lyssna på Radio Rix idag, detta är något jag vanligtvis inte ägnar mig åt. Men nöden har ingen lag. Lyssna på fläkten i solariet eller Radio Rix, det är gränspuck. Men jag valde Radio Rix. Samma dravel som vanligt. Samma musik som sist jag solade. Dvs flera månader sedan... Suck.

Grattis Thomas på namnsdagen!

Detta var allt för mig denna afton. Synes imåra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback