Jag har ett varmt hjärta...

Jag började min dag med en god gärning. Det överskuggade det faktum att jag sovit bort hela dagen och inte promenerat som jag lovade mig själv igår. Jag kände mig så godhjärtat och varm när jag hjälpte den gamla dam som ringde mig hem idag. Hon började med att säga Zätagränd. Eftersom det är min hälsocentral trodde jag automatiskt att hon ringde därifrån, innan hon började fråga efter Dr. Beijer och dra hela sin sjukdomshistoria. Även fast jag då förklarade att hon ringt hem till mig så fortsatte hon berätta om sin ömmande kropp och ingreppen som utförts. Jag tror innerst inne att hon bara ville ha någon som lyssnade, så det gjorde jag. Och inföll med diverse beklagande ord och förstående ljud. Sedan hjälpte jag henne med att leta fram det korrekta numret till Zätagränds Hälsocentral och hon var väldigt nöjd och glad och tackade mig. Sådana gånger känns dagen fulländad, det känns som om mitt bidrag till världen är värt något.

Ingen religion har tilltalat mig idag heller, inte ännu i alla fall... En vän förelog igår att jag ska starta min egen sekt. Det låter intressant, men dock en aning komplicerat för min del. Men kanske ska jag komplicera till mitt enkla liv en smula. Kan inte skada mig att ha något att pyssla med, förutom korsord och filosoferande.

Idag har jag en Enya-dag. Ska förhoppningsvis tvätta ett antal tvättar och tackar min lyckliga stjärna för tvättmaskinen jag investerade i, i somras. Försöker även få till lite ordning i mitt hem efter den gångna helgen. Ska aldrig mer blanda Strawberry Daquiri på en fest med så många deltagare. Har jordgubbar i hela lägenheten, vilket jag märkt är väldigt kladdigt och kletigt....

Nej jag ska nog vara nöjd med min insats idag. Jag lånade ut mitt öra till den gamla damen och gav henne en bättre dag. Två flugor i  en smäll, då min dag också blev bättre.

Önskar er en lika kärleksfull dag och rena kläder önskar jag er också!

Kommentarer
Postat av: Cez

Gamla damer som ringt fel ska man helt klart vara snäll mot, och hjälpa till rätta och lyssna på. Bra gjort!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback